Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
Здравейте отново !
Имам нужда от малко помощ. Опитвам се да гледам филми на Panasonic ..ET60.. само че се опитвам да ги гледам през компа. Свързани са в домашна мрежа с рутер. Направени са найстройките ( или поне така си мисля ) интернет поне си има и на двете. В Началото на статията прочетох че ще ми трябва инсталиран на компа медиа сървър за да мога да виждам филмите. Като се рових обаче да търся какъв медиа сервер да изтегля попаднах на тема във форум ( не помня къде беше точно ) където някой си беше написал че е със smart viera и че му е небходимо само да вкара филмите в библиотеката на медиа плеъра и след това като отвори медиа центъра на ТВ-то всичко е ок. Аз засега неуспявам да ги видя. Вкарал съм ги в библиотеката , настроилсъм компа за шерване обаче на ТВ-то ми излиза надпис : ' Не е намерен DLNA сървър '. Ако някой може да каже къде какво пропускам ще съм благодарен.
P.S. Е видях че въобще не съм настроил медиа плеъра . Само че не намирам как да си изтрия поста :)
Не бери грижа за поста, но следващите въпроси по тази тема ги отправяш в този раздел: https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...0%D1%80%D0%B8/ :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Вероятно шума идва от захранването на подсветката. Ако шумът е много силен и дразнещ, носи го в сервиза, но ми е чудно какво ще направят там...
Днес определиха диагнозата , спукан транзистор .Поръчвали го веднага ,но кога ли ще дойде.
1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Re:Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
В таблицата за ТВ-та от 2013 пише, че ЕТ60 е с Back Light Blinking, днес ходих в магазина да го видя, пише, че е с Back Light Scanning на етикетче с екстрите залепено на самия телевизор. Според първия сайт в нета, на който попаднах, също е така Panasonic TX-LR 42ET60 3D LED телевизор
Прикачен файл 11341
Цитат:
kambata7575
Днес определиха диагнозата , спукан транзистор .Поръчвали го веднага ,но кога ли ще дойде.
Най вероятно ще да е от това - изпуска въздух :))
Те да го оправят ,пък каквото и да е .
Цитат:
kambata7575
Сигурен ли си, че е транзистор? Да не е кондензатор-защото когато изпусне кондензатор се чува жужене и свестене...
На ET60 може ли да се променя мястото на субтитрите? При филм 21:9 субтитрите излизат в долната част на картината, а не отдолу в черната лента. Може ли да се поправя?
Чудовището е вече в България. Дали си заслужава парите????
Отивам да го купя и ще пусна К3 да се изкефя :))
Цитат:
ivodivo
Сигурен ли си, че е транзистор? Да не е кондензатор-защото когато изпусне кондензатор се чува жужене и свестене...
Спукан трансформатор бил,снощи го взех от сервиза .Сега е добре сменили са цялата платка на захранването.
Цитат:
kambata7575
Спукан трансформатор бил,снощи го взех от сервиза .Сега е добре сменили са цялата платка на захранването.
Да това обяснява жуженето...
Дано повече нямаш грижи!
Здравейте!Сдобих се с http://www.technopolis.bg/b2c/detail...47ET60E-3D-LED телевизор.Доста четох но нещо не мога да настроя мисля картината както трябва.Да дадете някои настройки,ако може .На Близу съм със ка-модул.Със Руският сървър съм,но субтитрите не тръгват,на LG-то тръгваха.Къде може да е проблема.
На таблицата на стр.1 39ЕМ6 е с панел MVA. Тука е IPS Телевизори Viera - LED LCD - TX-L39EM6 - overview - България Кое е вярно?