-
Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
CynepMEH
Честито :Drinks: и не се впрягай толкова :)
1. Пусни пердетата или щорите - затъмни стаята
Режим на картината - THX /или Cinema/ в краен случай - нормална
Аспект на картината - Auto
16:9 сканиране - изключено
Еко режим - изключен
P-NR - изключен
Жив цвят - изключен.
Рязкост < 5
Настройки - други настройки - Intelligent Frame Creation - Off
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456828
2. Пусни си някоя от HD програмите на оператора ти или филм от компа и ......пиши после как ти изглежда картината.
Ако след всичко това картината пак не ти допада ,имаш 3 дни след покупката да го замениш с друг модел или марка на същата цена или по-скъп с доплащане.
-
Ако случайно и това не помогне има секция " Продава " ! :ole
-
Преди малко изпратих имейл на Ивайло Бързаков от Панасоник България с предложение да отговори на ваши въпроси/които ще събера тук/. Надявам се да се съгласи :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от CynepMEH
Здравейте,
искам да изкажа разочарованието си от TX-P42S30E. Изобщо не мога да му настроя картината - изглежда или мрачна, или бледа, или с изгарящи цветове. Старият ми 42 инчов нисък клас вади много по-добра картина. Сякаш този има прекален контраст. Също така температурата на цветовете изобщо не мога да я настроя - какво ли не опитах - топли, нормални, студени...просто ужасна картина.
Според мен не е хубав този телевизор и мнението ми за панасоник като цяло вече е доста ниско :(
Добре дошъл в клуба! Връщай, дорде можеш и си прибирай парите в очакване да излезе нещо по-читаво (все някога би трябвало да се случи, аз съм оптимист).
Впрочем, за да съм коректен ще издам една тайна - все още никой производител не е създал това, което да се нарече истински читав телевизор.
-
Здравейте.Имам Panasonic 42S10 и съм много доволен,но от извесно време чувам един много странен звук като издънен бас или нещо такова не мога точно да го определя и много започна да ме дразни.Ако някой може да помогне ще съм много благодарен :) Поздрави за чудесния форум! :ole
-
A aко влезеш в менюто на звука и намалиш баса изчезва ли или се чува постоянно,без значение от програмата и силата на звука?
-
Пробвах го това с намалянето на басите,но за съжаление не помага.Чува се най-често когато свържа лаптопа през HDMI и си пусна някои филм. :yikes
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Преди малко изпратих имейл на Ивайло Бързаков от Панасоник България с предложение да отговори на ваши въпроси/които ще събера тук/. Надявам се да се съгласи :)
Получих автоматичен отговор - налага се да изчакаме.
I will be out of the office till 18 July 2011.
In urgent cases please call my GSM number.
Цитат:
Първоначално публикувано от kirretto
Добре дошъл в клуба! Връщай, дорде можеш и си прибирай парите в очакване да излезе нещо по-читаво (все някога би трябвало да се случи, аз съм оптимист).
Впрочем, за да съм коректен ще издам една тайна - все още никой производител не е създал това, което да се нарече истински читав телевизор.
Какво разбираш под читав телевизор ? Твоят читав ли е?
Цитат:
Първоначално публикувано от inbocalupo
Пробвах го това с намалянето на басите,но за съжаление не помага.Чува се най-често когато свържа лаптопа през HDMI и си пусна някои филм. :yikes
Проблема е в сигнала който му подаваш или в HDMI кабела. На първо време си смени кабела и ако пак ти бучи ... си виж компа.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Получих автоматичен отговор - налага се да изчакаме.
I will be out of the office till 18 July 2011.
In urgent cases please call my GSM number.
Това добре , разбираемо е , човека е зает ! Но на английски ли си говорим вече , още сме в БГ или за по-лесно !
-
Аз пък искам да издам друга тайна - все още не съм намерил телевизор, който да е откровено скапан :) (от "нормалните" марки)
Тоест, да си стиснем ръцете, че всичко е един дол дренки :)
-
На HD е добре. Нагласих го със заводските настройки, всякакви екстри на OFF и brightness на -9, че на 0 беше доста светъл образа. Стана още по-добре. Но на булсат ком със SCART кабел към ТВ не се вижда хубаво
-
Превключи приемника да предава RGB вместо COMPOSITE (или обратното, което по ти харесва).
-
На моя P42U10E се случи нещо странно. След поредният ъпдейт на програмите от страна на кабелния оператор (ВВС Каble), DVB-C на Панасоника не може да хване цели пакети с програми. В същото време Филипс 5604 си хваща всичко без проблем.
Напр. на 450 MHz тунера на Панасоника ми казва, че няма налични програми, а Филипса хваща 4 HD канала. И така е с поне 6-7 честоти. Т.е. Панасоника не може да хване поне 50-60 програми, които на Филипса са налични и ги гледам.
Къде може да е проблема?
Защо единия тунер ги хваща, а другият не може?
Силата и качеството на сигнала отчетени от Панасоника са добри. По десетобалната система- съответно 8 и 10
-
Цитат:
Първоначално публикувано от inbocalupo
Аааа,това е нещо друго.Имах подобен проблем и доста време се чудих откъде идва.При мен се оказа,че настройките за звука бяха разчовъркани и при заден многоканален звук,не чувах всичко и гласовете се губеха.Когато го зададох стерео,както на картинката долу всичко се оправи.Дано и при теб да помогне.
http://img808.imageshack.us/img808/4...emaudio.th.png
За Media player classic говоря.Ти не знам с какво гледаш
-
Гледам с КМ Player-а.Пробвах да аразбутам настройките, но за сега няма промяна.Ще пробвам още малко с настройките и пак ще споделя.Благодаря :)