Ами захранването ще те излъжа, но скоро беше сменяно, би трябвало да е добро. А само процесор мога ли да сменя, като се има преди вид дъното
Grand County 2 D102GGC2
Чипсет ATI Radeon Xpress 200
Извинявам се че изместих темата малко
Ами захранването ще те излъжа, но скоро беше сменяно, би трябвало да е добро. А само процесор мога ли да сменя, като се има преди вид дъното
Grand County 2 D102GGC2
Чипсет ATI Radeon Xpress 200
Извинявам се че изместих темата малко
Не става, сменяш дъно, процесор и памет ако искаш да е от новите.
Ами то стана направо нов комп, а ако е с HDMI кабел към тв-то, а не през уи фи, по малко ли ще се товари?
Моят компютър е доста по-слаб от твоя (включително и картата - 8600GT с 512МВ), но нямам проблеми с претоварване на машината. Свързан е по LAN към телевизора. Виж си настройките на Windows-а. Най-вероятно има други активни програми, които гълтат доста ресурси. Или си орежи вида на windows-да няма анимирани менюта, можеш да го направиш да изглежда като win2000 (classic appearance).
Или ако има място да бучнеш още RAM (моят е 3 гб).
Този пост е редактиран от zlatacho; 28-02-13 в 23:24.
Благодаря, имам място за рам и отдавна се канех да му сложа. Моят е на безжична, далече ми е компа и рутера, през две стаи. Ще му видя и нстройките, но по принцип съм ми намалила мисленето до минимум, когато пусна филм, и когато ми е по голям от 8гб ми насича много, няма гледане и незнам защо се товари този процесор толкова, на 100%.....
Защото преконвертира филма от един формат в друг в реално време.
Урааа. Огромно Благодаря за програмата и най вече за подробно и точно описаните и настройки и то на Български. Въобще не е "огромна загуба на време" !!! Щеше да е, поне за мен с превод, проби наново и наново... , ако не стане това/Fontsiza или онова/Set Forsed... . За 10 мин. се оправих!!! Аз който знае само родният език и е на 500г. назад и 45 настрани, а другите в безтегловност хардуери и софтуери... . Благодарение на Вас Pat. Затова Жив и Здрав и Всички около Вас.Има надежда за тая Нема Такава Държава с Хора като Вас.