Да, така го изключих за сега не съм го чувал това цъкане да видим.
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Да, така го изключих за сега не съм го чувал това цъкане да видим.
Можеше да го настроиш, да сканира вечер след полунощ.
Той е вече на 5, 6 години и едва ли ще има някакъв нов софтуер, а и картината му е добре за мен това е важно. но има друг проблем шумни вентилатори. Другата ми плазма е още по-стара но се чува само въздушната струя, а на този 42ST30 се чуват самите вентилатори. Дали ще помогне смазване? И знаете ли вентилаторите дали вкарват въздуха навътре или го изкарват навън, защото мисля да опитам като форумци от друг форум с подобни кутийки:
Телевизорът сканира за нови програми по кабелната или ефирната, а не за нов софтуер.
Не прилагай такива приспособления. Вентилаторите изкарват топлият въздух в горната част на корпуса.
Може да изключиш телевизора, и да свалиш задният капак - така ще погледнеш модела на вентилаторите и да ги потърсиш в интернет.
моят е на 8 години и не се чуват.
Няма смисъл - изключи го. А вентилаторите може да се пооправят и след почистване на прахоляка.
През отворите наистина се вижда, че доста са прашасали. А подобна мрежичка магнитен филтър за прах дали ще пречи на охлаждането.
https://www.emag.bg/filtyr-za-prah-t.../pd/DJN15MBBM/
Може и да върши работа, но предполагам ще иска доста по-често почистване. То ако пречи много бързо ще усетиш шума от вдигнатите обороти на вентилаторите.
Използвай прахосмукачката, за да ги почистиш без да отваряш телевизора.
Ще пробвам с прахосмукачката, не знаех че вентилаторите вдигат оборотите, като при лаптопа. Възможно е да са вдигнати оборотите и заради това да са шумни.
Здравейте,от вчера на телевизора ми Panasonic TX-P42S20E се появи следният проблем:В средата на екрана -вертикално се спуска лента широка около 10 см..На моменти избледнява,на моменти е почти плътна.Говорих с техник,който каза,че най-вероятно се е скапала матрицата.Въпросът ми е дали си струва да се отремонтира и дали наистина това е проблемът?
стар, до доказан метод
ползвай на своя отговорност
https://www.youtube.com/watch?v=0ykPsV2voYU
Това го пробвах,в един момент изчезна лентата,но после пак се появи.
Лоши контакти на дешифраторите с пистите на видеопанела..корозия.Техниците избягват дори да се опитат да го оправят.
Здравейте, а има ли някой който да продава Panasonic TX-P42GT60B и това ли е последния най-добър плазмен телевизор в този размер от 42 до 48 инча. Оферта може на ЛС
Този пост е редактиран от mitkogdzzz; 16-03-18 в 20:40.