-
Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Имам СОНИ 40ка kdl-40cx520 и всички филми ги гледам от лаптопа,което е доста кофти,понеже USB не тръгва,нямам НДМА изход на лаптопа,а само ВГА и аудио...външен плеър пък трябва на двд да ги записвам и също е сложно,бавно и скъпо.
Някоя друга плазма до 1000лв 50-ка за филми от ЮСБ да преедложите?
-
Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Цитат:
Първоначално публикувано от
arsenal1999
Имам СОНИ 40ка kdl-40cx520 и всички филми ги гледам от лаптопа,което е доста кофти,понеже USB не тръгва,нямам НДМА изход на лаптопа,а само ВГА и аудио...външен плеър пък трябва на двд да ги записвам и също е сложно,бавно и скъпо.
Да ги записваш на двд ? Как пък не . Става въпрос за мултимедиен плеър , който чете почти всички формати , но за това си има тема .
Няма такива плазми . То и няма избор . Освен Панасоник , LG и Самсунг правят плазми , но няма голям избор на модели .
-
Цитат:
arsenal1999
Бодни една подобна джаджа в телевизора и става смарт: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-MINI-PC-MPC-1
Като събереш повечко пари си вземи по-висок клас 50"-ва плазма.
-
Имам GT50 интересува ме дали мога гледам HBO GO с картина и звук през самия телевизор
-
Какви са ти притесненията ?
-
Цитат:
logic
Какви са ти притесненията ?
Едни ми казват че може други че не може Последното днес което ми казаха от НЕТ1 е че трябвало на телевизора да се дръпне някакво приложение но няма да има звук Тъй че изобщо не съм на ясно снещата
-
Първо - трябва да имаш абонамент за HBO към съответния кабелен оператор . После - http://www.hbogo.bg/introduction#Overview , но ми е чудно какво ще гледаш , което да не може да се дръпне от нета с походящо качество , освен техните "made in HBO "сериали .
-
Имам абонамент за HBO но искам да си гледам HBO GO през телевизора директно
-
Цитат:
emanchev
Пратих имейл до Панасоник България със запитване за приложение...ще чакаме отговор.
-
Цитат:
hristoslav2
Пратих имейл до Панасоник България със запитване за приложение...ще чакаме отговор.
Благодаря и ще чакам да пишеш
-
Цитат:
emanchev
Прочете ли в сайта ,какви са изискванията за да работи ? Става за смарт ТВ като си изтеглиш плъгин за браузъра , но каква е точната процедура , сам ще трябва да разбереш .
-
Собствениците на 50ST60 - как е характерния за плазмите "бъзинг" ;) - тая година пооправили ли са го , че май ще се "мятам" на един 50ST60 ? И какво стана с 3Д очилата - наистина ли вече не стават моделите на Самсунг (което леко ме съмнява - пак са си по блутуут) ?
- - - - - - - - - -
Айде да ми е честит 50ST60 ;) - ще се "тества" довечера , че сега съм на работа - прегледах и 50F6400 и съм приятно изненадан - също е доста добро предложение .:Drinks:
-
Цитат:
svetlio1
Собствениците на 50ST60 - как е характерния за плазмите "бъзинг" ;) - тая година пооправили ли са го , че май ще се "мятам" на един 50ST60 ? И какво стана с 3Д очилата - наистина ли вече не стават моделите на Самсунг (което леко ме съмнява - пак са си по блутуут) ?
- - - - - - - - - -
Айде да ми е честит 50ST60 ;) - ще се "тества" довечера , че сега съм на работа - прегледах и 50F6400 и съм приятно изненадан - също е доста добро предложение .:Drinks:
Както си тръгнал всяка година нов тв...този да го смениш вече само заради диагонала!:)
Много приятни мигове пред плазмата!:Drinks:
П.С. Чакаме лични впечатления...
-
Благодаря , то смяната си я изпросиха от ЛГ - като си оправят бакиите и почнат да лъжат по-малко , може пак да си взема техен тв . Надявам се да не се налага и тоя да го сменям непредвидено :BigGrin , засега от беглите ми няколко часови впечатления е добре , малко са ми странни организацията на менютата и някои "функции" :BigGrin , но ще се свиква . На пръв поглед ми се струва , че ЛГ-то се справяше доста по-добре със СД каналите от вградения тунер ,но може да е от настройки и още не разработения панел .Като посъбера впечатления ще пиша по подробно .:Drinks:
п.п. Аз бая се бях замислил за 55" , ама нещо средствата са кът :BigGrin ... м/у другото в ТП на промоция вече е 55F6670 - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...55F6670-3D-LED
-
Честито,
Да си го ползваш със здраве и хубави емоции! :Drinks: