Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница /част 4/
Аз писах , че според франсетата от HDFever модела има roviguide - може и тестовата бройка при тях да е била с такъв (те Gemstar всъщност не бяха ли собственост на rovi ?) . Oppo от друга страна си е плеър и такива функции (ЕПГ) не мисля , че имат някакъв смисъл , а и не съм виждал подобна функция в спецификациите им - OPPO BDP-105D Blu-ray Disc Player . Най-добре е да подпукаме Панасоник България - хем да дадат повече яснота , хем да вземат и да си оправят най-накрая ЕПГ-то (а дано , ама надали) :Drinks:
Здравейте !
прочетох темата и вече попълних колекцията от плазми с 42ST60 !
Много съм доволен от телевизора особено за цена 1090лева/за кухнята е идеален от 2м./ ,но искам да да задам едни въпрос относно вградения плеър !
Опитах се да намеря отговор в темата , но не можах !
Пробвах малки файлове 3D до 4GB и картината е отлична....но NTFS не се подържа само FAT32 !
Въпросът ми как да гледам 3D филми с големина над 4Gb през USB и дали излизат въобще субтитри в 3D режим и какви ?
Благодаря предварително !
P.S. Не ми се купува поредният мултимедени плеър!
Аз гледам без проблем 3d от външен хард ( WD my book ) форматиран в NTFS . Флашките ми са в NTFS формат и нямам никакви проблеми с 6,7...10 г. филми . Виж дали си с последната версия на софтуеъра на плазмата - 3720
Мерси за бързият отговор ,ще проверя !
Може ли без интернет да се обнови и субтитрите какви трябва да са !
Това са ми другите питания?
Ще излизат само обикновени субтитри - .srt примерно. Тези с 2-та файла - .idx и .sub не може да ги пуска.
Мерси !
Ще проверя всичко и тогава ще питам ако има нужда !
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Аз писах , че според франсетата от HDFever модела има roviguide - може и тестовата бройка при тях да е била с такъв (те Gemstar всъщност не бяха ли собственост на rovi ?) . Oppo от друга страна си е плеър и такива функции (ЕПГ) не мисля , че имат някакъв смисъл , а и не съм виждал подобна функция в спецификациите им -
OPPO BDP-105D Blu-ray Disc Player . Най-добре е да подпукаме Панасоник България - хем да дадат повече яснота , хем да вземат и да си оправят най-накрая ЕПГ-то (а дано , ама надали) :Drinks:
тук има нещо друго..
http://www.rovicorp.com/guideplus/en/panasonic_si.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Gemstar..._International
http://en.wikipedia.org/wiki/Guide_Plus
http://en.wikipedia.org/wiki/Rovi_Corporation
Я някой собственик на VT60, ST60 да ресетне настройките на телевизора и да зададе за страна Италия, Германия или Испания и да види кака изглежда EPG-то.
Мисля, че тези два проблема не съм ги срещал в темата.И двата са за HDMI PC то TV
1)ТВ-то е 42ST60 и при включен HDMI и гледане на ефирна телевизия, ТВ-то казва, че няма сигнал (само bgonair хваща).В момента в който махна HDMI кабела или просто от ПС-то задам, ТВ-то да не е като дублиран/основен екран, сигнала се появява.
2)При гледане на филми, се появяват някакви хоризонтални черти от време на време (не на целия екран), но само при разделителна 1920x1080.Но на игри, чертите ги няма.. ?!?Ако сваля разделителната, всичко е 6.
Кабела е 2м HAMA мисля от Техноп*лис.
1-вото не е проблем. Когато искаш да гледаш телевизия, изключваш компа или предварителнво разкачаш HDMI кабела. Телевизора има приоритет - при подаван сигнал по HDMI порта, автоматично се превключва на него.
2-рото - Пробвай с друг кабел. Вероятно този има някакъв дефект. Другият вариант е видеокартата...
За 2рото съм съгласен, защото лаптоп-а не е FULLHD (въпреки, че по спец. картата си поддържа FULLHD и на игри нямам никакъв проблем с подобни черти).
За 1вото - защо тогава хваща един канал?Ако беше с приоритет, не трябваше ли да не хващам нищо?
Вероятно някакъв софтуерен пропуск..знам ли. :rolleyes:
При мен също има нещо подобно - при включен блурей плеър някои ефирни телевизии са със смущения. Както и ако говоря по телефона в близост до антената. :)
Здравей ,Loreti, последно гледах това:-Young.Detective.Dee.Rise.Of.The.Sea.Dragon.3D.2013.BDRip.HOU.1080p-MOTLEY.mkv - 12.83 GB на флашка 32ГБ форматирана на NTFS. Плазмата е същата 42ST60. А това филмче е със страхотни 3Д ефекти. Флашката съм форматирал на бърз формат под Win7. Субтитри: .srt само. D_Nice настройките при мен извадиха невероятна картинка, единственото неудобство , че ги въвеждах три пъти за всеки профил поотделно (tv, av, player,).
Настройките се копират от менюто и могат да отидат където си пожелаете
Здравейте,
Имам следното питане:Опитвам се да пусна звука от плазмата 50VT60E към усилвателя си.Плазмата няма чинчове.Възможностите са две - или да извадя звука от изхода за слушалки с преходник, или да ползвам СКАРТ преходника от комплекта на телевизора(той е за вход и изход)Пробвах втория вариант, но има огромно забавяне на звука м/у Телевизора и Усилвателя.Някакви идеи?
Благодаря предварително на отзовалите се:)