Не, правилният вариант е с оптичен кабел. Забавянето се дължи заради преобразуването на цифров в аналогов сигнал.
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Не, правилният вариант е с оптичен кабел. Забавянето се дължи заради преобразуването на цифров в аналогов сигнал.
Благодаря за отговора, но няма как да ги вържа така защото услилвателя ми е чисто аналогов(Creek Evolution 2).Със старата плазма си вадех сигнал от чинчовете и работата се получаваше.Освен ако има някакъв начин от HDMI да изкарам аналогов сигнал за усилвателя.
Няма как да изкараш аналогов сигнал от цифров порт като HDMI. Има ресивъри поддържащи HDMI ARC(Audio return Channel) като твоят телевизор, но с оптика е най-добре.
Мдааа.., работата отива на закупуване на ресивър(ама аз и без това смятам да правя това, дори съм пуснал питане в темата за избор на ресивър)
ТВ-то нямаше ли някаква настройка за корекция за забавянето на звука?
Ако не държиш на изграждането на кино система с рисивър, можеш да си вземеш някакъв външен ДАК. Оптиката от ТВ-то вкарваш в ДАК-а, оттам аналогови чинчове към усилвателя. Макар че не знам да ли и това си струва инвестицията, защото качеството на звука от ТВ операторите не е кой знае какво. Но има евтини дакове, които могат да свършат работа.
За рисивъра съм ти отговорил в другата тема.
здравейте
имам субтитри на телевизор панасоник TX-L32X5E
но нещо избързват ако някой знае как да ги манипулирам защото не намерих опция в дистанционното
не е като при компир
drpetar - Настройка за отлагане има но е само за SPDIF.
За такъв хубав усилвател ще е грях ако не си купиш един ДАК като този : Rega Research Limited
иначе може и този : http://www.amazon.de/Konverter-Wandl...2&keywords=dac
Здравейте, на плазмата ми, на някои канали, като напр. VH1, отляво има черна ивица около 2см. Не на всички клипове, но на повечето. Това е при зумната картина. Може ли да се махне с някои от настройките?
Поръчах си ресивър YAMAHA RX-V775 - така че ще го вържа с него, а за усилвателя в момента се оглеждам за хубаво CD.Евентуално това: Audiolab 8200CD -
Здравейте и от мен. От скоро съм собственик на 50st60, благодарение на прочетеното във форума. Още съм на вълна заливки, но днес започна самичка да ме изхвърля от вградения плеър и да си минава на тв сигнал. Това някаква настройка ли е или проблем с плеъра?
Мерси, така и ще направя.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-04-14 в 19:19.
здравейте!искам да оборудвам моя панасоник TX-P42GT30E с донгъл за wifi.намерих този: Panasonic N5HBZ0000055 - Wi-Lan Module Dongle на добра цена,но не зная съвместим ли е с телевизора ми?
Надявам се,че ще ми помогнете със съвет!
Весели празници!
Да, би трябвало да стане, Има още една възможност,която трябва да се провери - това е Panasonic DY-WL10 - Wireless LAN Adaptor for VIERA HDTVs and Blu-ray Disc Players . Съдя по това ревю Panasonic TX-P42GT30 42in plasma 3D TV • The Register , но най-добре питайте Panasonic България.
Работно време: Пон – Пет 9:00 – 17:00 070011262
Този пост е редактиран от ceco7; 24-04-14 в 20:25.