Никъде не видях да се споменават отзиви за представянето на 3д-то на st60?
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Никъде не видях да се споменават отзиви за представянето на 3д-то на st60?
То и аз за толкова време съм изгледал 3-4 филма и общо взето не съм забелязал някакъв сериозен проблем - най-добре е на Аватар (който съм пускал само за проба) и на 1-2 научнопопулярни , които си бяха перфектни - местя се да ги гледам от 1.5м . Имам бая свалени , ама няма време - в тоя ред на мисли се каня най-накрая да гледам Гравитация - пробвали ли сте на кое положение в настройката за 3Д е най-добре - аз го карам както си е по "дефолт" , ама някой ако е забелязал как е най-оптимално да казва?
Аз също нямам оплаквания от 3Д-то. Последно пусках няколко диска на IMAX и се виждаше добре. Настройките за 3д не ги пипам, че ми се размазват нещо картините. Единствено коригирах осветеността на картината, поради спецификата на очилата.
Според мен е конкретно с моя телевизор. Не съм имал 3D LED , но като съм гледал в магазините са си ок. Изтеглих един рекламен клип на LG за 3D и там се вижда отчайващо зле разминаването.
Привет, имам 42" ST50. На много HD канали в горната лява част се явява няколко милиметра широк пресечен черно-бял пунктир и леко загрозява образа. Това се получава когато картината е на auto режим, на just изчезва, на какво се дължи проблема и само аз ли го имам?
А с други 3Д очила ?
Не, източникът е кабелна. На нова няма този проблем защото не е HD a там се налага да се разпъва картината иначе се виждат черни ленти. Затова съм сложил на аutо за да не правя ръчно процедурата а на just това разпъване не го прави. Основно на BNT HD и някои други се явява този дефект.
Гледам доста футболни мачове на ТВ . Има един доста дразнещ момент - когато топката е изритана от аут или фаул се забелязва едно като накъсване(пътят на топката не е плавен) , мога ли с нещо да му помогна на телевизора
TX-p42st60e
Пробвай с различни стойности на IFC (или изобщо го изключи), стига да е от тв ,че доста от дефектите са си от нашите телевизийки (ако гледаш там мачове).