Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 31 от 116 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Panasonic VT65 Fan Noise | AVForums.com - UK Online

AVForums.com - View Single Post - VT50 - Part Nine
    Ефективно се бори с нормалното охлаждане. Реално трябва само да почисти венилаторите от натрупаният прах.
    Панасоник на 30-та и на 60-та серии поставя един и същ модел вентилатор - 3605FL-09W-S29 НМБ-MAT 10V DC 0.04A Minebea Motor Manufacturing Corporation.

4. Тук е от
    Jun 2013

Здравейте, искам да помоля Христослав и останалите съфорумци с плазми за мнение. Коя покупка е по-оправдана?
    PANASONIC TX-P50GT50E, PANASONIC TX-P50ST60E или PANASONIC TX-P50VT50E ? Цените в момента в технополис са еднакви за първите два, а третия е с 300лв. отгоре.
    Благодаря!

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Аз съвет за избор няма да давам, само ще кажа, че от GT50 и VT50 най-вероятно са останали само прашасали мостри.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

50ST60 - другите най-вероятно са мостри . Ако се появи 50GT60 - него .

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от idyulgerov Виж публикацията
    Здравейте, искам да помоля Христослав и останалите съфорумци с плазми за мнение. Коя покупка е по-оправдана?
    PANASONIC TX-P50GT50E, PANASONIC TX-P50ST60E или PANASONIC TX-P50VT50E ? Цените в момента в технополис са еднакви за първите два, а третия е с 300лв. отгоре.
    Благодаря!
    Panasonic TX-L50GT60E - доставя се само по поръчка в Технополис
    PANASONIC TX-P50VT50E

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2013

Здравейте колеги !
    Това е първият ми пост в прекрасният форум въобще. Смея да твърдя, че изчетох на 100% инфото за плазма тв. Спрях се на покупка на Pnasonic TX-P42ST60E.
    Много ми се искаше тв-то да бъде 50 инча, но не разполагам с необходимото място. Интересен е фактът, че цената в ТП е 1500 лв (без 1 лв), а ТМ е с цели 300 кинта в повече. И в двата магазина гаранцията е 2 (две) години. Изумен съм, но това е друга тема.
    Сега на въпросът, който ме вълнува.
    Вчера посетих магазин ТП и съответния модел тв бе изложен като мостра. Доста неприятно впечатление ми направи фактът, че тв-то грееше доста отзад. Не мога да кажа каква беше т-рата, но по-нежни ръце не биха издържали на нея. При опипване на цялата задна част от долу на горе температурата се движеше от нормална (дори под телесната) до доста топла. Това естествено ме възпря да дам поръчка да докарат тв от магазин в друг град.
    Моля за консултация: До колко е нормално греенето на този модел тв ?

P.S. Опипвайки други марки и модели плазми ми направи впечатление, че т-рата им не е толкова висока при едно и също време на работа, т.е. 5-6 часа.

Дано не ви оттегчих с дългите си писания, но се стремях да бъда макс. точен.
    Благодаря на всички отзовали се !

10. Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от idealist Виж публикацията
    Здравейте колеги !
    Това е първият ми пост в прекрасният форум въобще. Смея да твърдя, че изчетох на 100% инфото за плазма тв. Спрях се на покупка на Pnasonic TX-P42ST60E.
    Много ми се искаше тв-то да бъде 50 инча, но не разполагам с необходимото място. Интересен е фактът, че цената в ТП е 1500 лв (без 1 лв), а ТМ е с цели 300 кинта в повече. И в двата магазина гаранцията е 2 (две) години. Изумен съм, но това е друга тема.
    Сега на въпросът, който ме вълнува.
    Вчера посетих магазин ТП и съответния модел тв бе изложен като мостра. Доста неприятно впечатление ми направи фактът, че тв-то грееше доста отзад. Не мога да кажа каква беше т-рата, но по-нежни ръце не биха издържали на нея. При опипване на цялата задна част от долу на горе температурата се движеше от нормална (дори под телесната) до доста топла. Това естествено ме възпря да дам поръчка да докарат тв от магазин в друг град.
    Моля за консултация: До колко е нормално греенето на този модел тв ?

P.S. Опипвайки други марки и модели плазми ми направи впечатление, че т-рата им не е толкова висока при едно и също време на работа, т.е. 5-6 часа.

Дано не ви оттегчих с дългите си писания, но се стремях да бъда макс. точен.
    Благодаря на всички отзовали се !
    Аз също гледах мостра 50" от същия телевизор вчера повече от час и ми направи впечатление абсолютно същото. Задния панел беше като печка. Не знам каква температура беше развил.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Задния панел е топъл, но не е печка! Работи по цял ден в жегите при мен без проблеми. Просто телевизора няма вентилатор (страхотен + ) и металния капак отвежда топлината от матрицата като цяло.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Охлаждането при 42ST60E е на принципа на свободната конвекция на въздуха. При 50" модели има вентилатори за принудително охлаждане - не се чуват.

13. Тук е от
    Jul 2007

Аз също се интересувам от P50GT60E. Някой знае ли цената и дали при поръчка искат да се предплаща нещо? Какво ще стане, ако нещо не ми хареса при получаването на телевизора? Благодаря предварително за информацията.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2013

Направих запитване до Технополис за цената на модела. Отговора беше: "Кой ви е казал, че можем да доставим този модел? Цената би била 3299 лв. без ДДС. "

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Баси как 1350 евро стават 3300 лв ...
    Panasonic TX-P50GT60E

17. Тук е от
    Jun 2013

И аз това се чудя.

18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Баси как 1350 евро стават 3300 лв ...
    3300+ДДС! 4000лв стават 1350-те евро...
    В Amazon.de го има от трима доставчика. Най-евтиния не праща до България, втория - праща. Цената при него е 1459Е. С транспорта - 3000лв, а гаранцията на Amazon според мен е за предпочитане пред тази на Технополис. Не схващам защо се занимавате с техноверигите за стоки, които нямат в наличност. В ЕС сме, възползвайте се... Плазмата ще е до 7 дни при вас, нали не мислите, че Технополис имат възможностите да я внесат по-бързо...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 116 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе