Здравейте на всички. Имам странен проблем с двата HDMI-a на телевизора ми. Когато закупих телевизорът (преди повече от 2 години) и за първи път му вкарах HDMI кабела към лаптоп Lenovo - и двата му входа работеха без проблем. Аз реших да използвам само единият HDMI (HDMI 1). Работи така без проблем 7/8 месеца, след което изведнъж спря, като проверих другия вход (HDMI 2) картината от лаптопа излезе без проблем и реших, че HDMI 1 е изгорял. Малко след това си взех HD приемник на Bulsatcom, който също е с HDMI кабел и реших да тествам отново HDMI 1 и картината излезе веднага. От тогава година и половина вече си работи, като ползвам HDMI 1 за телевизия, а HDMI 2 за лаптопа. От една седмица обаче изведнъж спря и HDMI 2 отново само към лаптопа (към приемника на Bulstacom-а си работи без проблем). Пробвах различни варианти. Преинсталирах драйверите на лаптопа (сложих други), стигнах и до преинсталация на лаптопа, ресторнах фабричните настройки на телевизора; пробвах с друг кабел - БЕЗ УСПЕХ. Също така пробвах лаптопа към други два телевизора (със същият кабел, който използвам и към моят телевизор) един, от телевизорите също е Panasoni Viera, другият е LG - картината излиза без проблем. Моля, ако има някои други идеи да ги сподели, защото този проблем ме побърква. Благодаря предварително на всички отзовали се.