Отговор: Panasonic LCD TV 2015
Сгрешил си темата! Прочети внимателно, написаното в началото на първи пост.
mod/edit
Цитат:
Първоначално публикувано от
Vanquished
Точно тези дето обработваме снимки не си играем да настройваме на око.
В Лайтрума щеш не щеш, снимките от Фуджито на око ги обработваш, нали така.
Belge
Горното предупреждение важи за всички.
mod/edit
някой от вас успя ли успешно да си увеличава субтитрите на филми гледани директно от външен носител - флашка или хард, не от комп. :)
Бях чел в предишната тема, че имало програми за увеличаване но на моделите от 2013, намери ли се решение за следващите модели благодаря
Цитат:
SDGeorgiev
Между другото.. не знам какво е IFC и как да го намаля TEST
Това е функция за допълнително вмъкване на кадри с цел по-плавна картина най-вече при движение на обекти. Моят модел ТВ е от 2013г., но предполагам менюто е същото: Меню->Картина->Intelligent Frame Creation. Има опции Изключено, Minimum, Medium и Maximum.
Аз само да се похваля ... тази вечер отидох в еднотo Техно магазинче за TX 55 AS 750 ... и в крайна сметка се прибрах с TX 55 AS 650 ... Някак си не можах да видя смисъл да дам 200 лева в повече за 750 ... а и според момчетата в магазина подсветката и на двата модела е edge led (аз не видях разлка м/у двата!!! дори бяха един до друг.)
Та сега може ли някой да даде линк към някакви настройки за AS 650?
Благодаря предварително.
Цитат:
CBET1
Благодаря предварително.
Ето: https://www.avforums.com/threads/pan...tings.1893181/
Цитат:
CBET1
Аз само да се похваля ... тази вечер отидох в еднотo Техно магазинче за TX 55 AS 750 ... и в крайна сметка се прибрах с TX 55 AS 650 ... Някак си не можах да видя смисъл да дам 200 лева в повече за 750 ... а и според момчетата в магазина подсветката и на двата модела е edge led (аз не видях разлка м/у двата!!! дори бяха един до друг.)
Благодаря предварително.
Честито!
В сряда поръчах 55AS800 , днес трябва да го доставят до местният ТП.
Здравейте.Притежател съм от 20 дни на AS640 - 55 инча.Искам да попитам други притежатели на този модел дали екрана им е като на няколко големи квадрата т.е. най-вече си проличава при един цвят сякаш всеки квадрат си има отделна подсветка и затъмнява в краищата на всяка от тях.Екрана сякаш има няколко вертикални и хоризонтални линии които леко сякаш жълтеят ако цвета е чисто бял.При мен ли е само този проблем и дали да ходя да го връщам?
Поради същата причина върнах AS750. Подсветката и на 640 и на 750 беше такава, два AS750 които гледах нямаха цветно, но чертите и тъмните ъглите си ги има. Сега съм с DT60 , черти няма(има но не се виждат), но пък има IPS Glow и изсветляване в ъглите на черен фон...
PS - Малко по-избримчена трябва да е подсветката, за да не се виждат толкова чертите при AS750...20 дена щом го имаш трудно ще го върнеш това, за съжаление, не е дефект. Аз го бях купил онлайн и го върнах на втория ден. Ако ти се разправя, може да се пробваш, но не съм сигурен, че ще успееш.
Аз съм с 55" AS 650. Поиграй си с настройките. Това което го описваш е недостатък на edge led подсветката.
Благодаря за бързите отговори.Значи и да го върна(а съм почти сигурен че ще успея) пак ще взема друга бройка която може и да е по-зле даже.Ако това е недостатък на edge led подсветката трябва да се опитам да го заменя с някакъв друг по вид подсветка защото този проблем ме дразни.Някакви предложения?
Ако можеш качи снимка, за да се види за какво точно става въпрос. С AS650, който е Edge Led, нямам такъв проблем. Описаното от теб е по-вероятно да е от Direct Led (по-назад в темата се разискваше с каква подсветка е AS640 - според някои ревюта е Direct Led). Провери дали ако изключиш всички "екстри" и "подобрители" няма да е по-добре.
Здравейте,днес си купих Panasonic TX-42As750e.Ще може ли някой да ми помогне с настройките за най-добра картина и също как мога да направя шрифта на субтитрите по-голям?Благодаря :)