Първо виж дали проблема не е във флашката - някой път трябва да се преформатира , след честа употреба.
Първо виж дали проблема не е във флашката - някой път трябва да се преформатира , след честа употреба.
флашката работи на PC префектно, пробвах и с друга флашка...
Пробвай да изключиш телевизора от контакта за няколко минути.......като преди това извади флашката,и след това пробвай отново.
В България не се продава 55СХХ759 , който би трябвало (по мнения от немски форуми) да е в пъти по-добрия избор от СХ740/750 серията - все пак директ ЛЕД с местно затъмняване ... За това ако ще избираш между Сони-то и Панасоник , по-добре сравнявай с 55СХ700 .
Искам да попитам, защото се обърках вече, колко е честотата на опресняване на PANASONIC TX-49CX750E и каква е разлиоката с PANASONIC TX-49CX740E. Тук в сайта, в началото на тази тема излиза, че е 50 Hz, a в общата тема има една таблица откъдето следва да е 100 Hz?
750 и 740 са 100Hz
Погледни таблицата на предната страница от темата.
Таблицата в началото на темата е правена в началото на годината, когато информацията беше противоречаща си и оскъдна.
А дали някой може да сподели впечатление от първа ръка - т.е. притежател на един от двата модела или гледал нещо на тях?
Тия дни ще напиша първоначални впечатления от 49СХ740 , но все пак - добър модел с много добра обработка и скалиране + поддръжка на почти всички необходими формати без DTS звук . Тунерите са много добри - на Астра 19 излязоха 6-7 4К канала и качеството е трепач . С бързи кадри се справя много добре , е не колкото плазмата - само дето на средна степен ISF вече докарва забележимо ефект "сапунена опера" - на плазмата ми в същото положение е почти незабележим - в повечето случаи не ми пречи . За жалост с IPS панел и посредствени нива на контраст/черно. На всичко отгоре с EdgeLED поставени само от долу и доста грубо работещо "локално" затъмняване - ако няма преобладаващо тъмен фон с по-ярък обект е добре , но в обратната ситуация е силно забележим прожектор ефект-а ...
Не бих го препоръчал за основен екран за кино/филми гледан в тъмни и слабо осветени помещения - за ежедневно ползване (новини,сериали,спорт) и в светли или добре осветени помещения е перфектен.
Мда, бих добавил че и покритието на панела не е от най-добрите Не знам, ама нещо моделите им с IPS "циклят" от 2014г. насам..."Реколта" 2013г. беше по-добра в някои отношения
Да , покритието е по-скоро полугланц , отколкото полумат , но за мен там има само едно вярно решение - ултра клеър-а на Самсунг .
Този диагонал http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16024 го няма в таблицата, а по-големите са 100 херцови. На спецификацията в магазина пише: ОПРЕСНЯВАНЕ НА КАРТИНАТА: 200 Hz Motionflow XR
Здавейте,
Имам телевизор PANASONIC TX-32CS600E, въпросът ми е трябва ли да инсталирам нещо допълнително, за да гледам филм, който съм пуснал от компютъра? Телевизора и компютъра са свързани в една и съща мрежа. Пробвах, пуснах филм с .avi формат, филмът тръгна, но без субтитри. Пробвах да отворя файл, който е в .mkv формат но ми изписа, че такъв файл не се подържа. Трябва ли да инсталирам някакъв медиен сървър допълнително?!
nanook
На компа имаш ли инсталиран DLNA сървър? (на телевизора не се инсталира нищо)
Технически данни - TX-32CS600E LED LCD телевизори VIERA - Panasonic България
ISFccc (Certified Calibration Configuration) - и сапунена опера ?? Бъркаш го с FRC
Ако имаш 1000 лева в повече може да се свържеш с близките калибратори сертифицирани по ISF и да го калибрираш...
https://www.imagingscience.com/
https://www.youtube.com/playlist?lis...eW_r_q_zgY3dpz
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-12-15 в 19:11.
Ти се бъркаш - при Панасоник IFC (Intelligent Frame Creation) е да го кажем по народному "регулирането на 100-те хц"
п.п. Ако имах 1000лв повече щях да "скоча" на по-горния клас ...
Този пост е редактиран от svetlio1; 11-12-15 в 19:40.