Отговор: Panasonic LCD TV 2015
Не само този а тв на панасоник според мен са евтини защото не усетиха накъде духа вятъра,Самсунг взе палката и вдигна цените.Сега ще трябва ''да се връщат в мача''.Справка ax802,не знам по-каква причина обаче цената на ax 902 е на ниво ОЛЕД,с ips панел ,както се изненадват в едно ревю.не мога да го гледам освен в магазина,но много се съмнявам,че си заслужава цената.По-скоро някакъв блъф...
Последната, да, дано да е на късмет. Доста се чудих за 60тката с подарък таблетче, но от 2.5м 60 инча телевизор не посмях :D
Хаирлия да е! Мда, множко е 60" от 2.5м...не че 55" е малко:cheesy:
За телевизия е много, за филми никога не стига, пък за 3д съвсем :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
frodo
55as640...стартова цена 2990лв.....кое му е ефтиното:-D
След голямо четене из форума от снощи съм с такъв...да се похваля...:)
??????
абе за какво говориш?!? да не би да е АX ???
:)ахам...значи да преговорим :
цветове - https://www.avforums.com/threads/pan...tings.1888454/
подсветка - при мен (43)
контраст - при мен (83)
яркост - при мен (-5)
допълнителни настройки на контраста - (10), ниво на черното (5)
изчистване на бялото - на макс.
Единствена забележка накрая - мааалко ми е по-топло и червеничкаво като цяло ( при кожата най-вече) ама съм си мнооого доволен де!
- - - - - - - - - -
Имам няколко конкретни въпроса:
TX 48 AS 640 към БУЛСАТКОМ с HDMI
1. Защо горе в ляво ми изписва "HDMI 3 1080 p 50 Hz" и същеременно функцията "1080 pure direct" е не активна? Какво означава това - сигнала не е Full HD ???
2. Каква разликата между "1080 p " и "1080 i "
3. Какво означава настройката "10 - 100 IRE" и коя е правилната и стойност ?
4. При звук от телевизора: не ми е налична опцията "еквалайзер", как да изключа звуците и коментарите на лелката, когато се разховдам по менютата?
Благодаря :)
Цитат:
boby_
Свали White balance R-Gain от +3 на - 7. При мен стана супер.
ама само това ли са ти забележките към мойте "настройки" :scared: ?!? щото аз на своя глава действах...:BigGrin
само при цветовете не пипам, щото според мен си трябва професионална апаратурка...
на теб кой ти каза, че "R-Gain от +3 на - 7" ?
Цитат:
boby_
Пробвай, ще видиш разликата. Винаги можеш да си ги върнеш. Но определено червеникавият оттенък намалява. Един приятел, който се занимава с фотография ми каза.
Непременно, нямам търпение до довечера :)
Цитат:
Plamen Chonkov
??????
абе за какво говориш?!? да не би да е АX ???
За първоначалната му цена говоря....тази която се е продавал в технополис в началото на годината...:)
До Фродо
:scared: да не бъркаш нещо бе човек - 1440 лв разлика, тва е към 50% намаление за 1 година !!!
Цитат:
Plamen Chonkov
До Фродо
:scared: да не бъркаш нещо бе човек - 1440 лв разлика, тва е към 50% намаление за 1 година !!!
Имам познат в магазина....показа ми го като гледахме колко бройки имат налични в склада....на програмата им излиза от кога до кога на каква цена е бил..... Пп:може и да съм преувеличил със 100...200лв...но там някаде беше...
Цитат:
frodo
Имам познат в магазина....показа ми го като гледахме колко бройки имат налични в склада....на програмата им излиза от кога до кога на каква цена е бил..... Пп:може и да съм преувеличил със 100...200лв...но там някаде беше...
леле мале...
- - - - - - - - - -
Имам няколко конкретни въпроса:
TX 48 AS 640 към БУЛСАТКОМ с HDMI
1. Защо горе в ляво ми изписва "HDMI 3 1080 p 50 Hz" и същеременно функцията "1080 pure direct" е не активна? Какво означава това - сигнала не е Full HD ???
2. Каква разликата между "1080 p " и "1080 i "
3. Какво означава настройката "10 - 100 IRE" и коя е правилната и стойност ?
4. При звук от телевизора: не ми е налична опцията "еквалайзер", как да изключа звуците и коментарите на лелката, когато се разхождам по менютата?
Благодаря :)