Здравейте,
Моля някой да ми помогне, за да мога да си пусна филм на Panasonic 42AS750Е чрез DLNA сървър, но така, че размерът на субтитрите да може да се регулира от компютъра.
Доста четох за тези сървъри, но не ми стана ясно какъв точно софтуер трябва да си кача, че да стане това, което искам. Инсталирах Домашен Медиа Сървър - руска програма и пуснах филми чрез и по инициатива на компютъра, но няма субтитри. Когато опитам пък да заредя от телевизора ми казва, че няма субтитри.
Същия филм от флашка си върви на телевизора и си има субтитри, просто са много ситни.
Доколкото схванах от прочетеното за DLNA има някакъв режим в който не се ползва вградения плеър на телевизора, ами компютъра праща всичко наготово към него и така можеш да си определяш и размера на буквите.
Моля някой да ми каже за панасоник какъв софтуер трябва да имам и как да запусна този режим, за да определям размера на субтитрите от компютъра.
Извинявам се предварително, ако е писано за този проблем при панасоник, просто не успях да се ориентирам.
Предварително благодаря на всички отзовали се!