Страница 7 от 24 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 346
Like Tree89Одобрявам

Panasonic телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Panasonic телевизори 2016

За UK имат и DVB-T2.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2014

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Телевизорите за цяла Eвропа(включително Англия) се правят в Чехия. Почти съм сигурен, че нямат хардуерна разлика между тези за Англия и тези за континентална Европа.
    За Англия моделният код завършва с цифра 2 и буква B в края(пример DX902B) - това е заради различната система на EPG прилагана при тях - MHEG. Затова и ъпдейтите за тях са отделно
    Download Information of VIERA | Download | TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global

Има хардуерна разлика при моделите за Германия и Швейцария(за отделни търговски вериги) - вграден допълнително сателитен тунер в моделите от средният и ниският клас или променен цвят на корпуса.
    е дано си прав...този техник е от "Роял Сервиз", дето оторизирано поправят Panasonic...каза, че е виждал всякакви различни платки...и на телевизори, внос от Гърция, и на такива от Англия...тъкмо от последните взимали реновирани за подмяна при по стари модели...били буквално 2 по-тежки, когато ги държиш в ръка...и самите материали били различни...на мен също ми направи впечатление разликата в цените в между Англия и България...ама както и да е де...аз съм си доволен от моя и благодаря отново за информацията, която публикувате тук, много ми беше полезна при избора

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Външен мултимедиен плеър си е по-добре - сваляш-пускаш-гледаш
    Ако има трепкане с очилата при 3Д - гледай при изгасено осветление , на плазмите им също има възможност да избереш режима при 3Д - 50 или 60 хц - а 60хц естествено се усеща много трептене от околно осветление .
    Много благодаря, ама ако може, малко по-подробно
    1.Защо вградения ми плейър не намира субтитрите и как външния се справя с този проблем ?
    2. С какво най-вече е по-добър външния плейър?
    3. Ако гледам 3D филм, кой реално се "отговаря" за обработката и качеството на изображението - хардуеъра на външния плейър, или този на телевизора?
    4. Кое да си купя - BluRay плейър - http://www.technopolis.bg/bg/Blu-Ray...T371EG/p/33455
    или мултимедиен - http://www.technopolis.bg/bg/Multime...600X3D/p/34705
    Предварително благодаря за отговора...че е срамота, вече година не съм гледал нито един 3D film като хората...
    Този пост е редактиран от Plamen Chonkov; 10-02-16 в 22:33.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами поне при МЕД-а (моя е MED1000) софтуера е добре написан и се справя безпроблемно с възпроизвеждането на всичко , което съм свалял и пускал , имаш и поддръжка на 3Д субтитри и 3Д ISO , което не е по силите на нито един от вградените в тв плеъри . Сигурно си има и кусури , но за "свалям-пускам-гледам" си е перфектен .
    BD плеърите не съм се интересувал в последно време какво могат , но и там не е безпроблемно гледането от външен (ХДД) източник , моят поне (все пак стар вече модел ЛГ) имаше проблеми с възпроизвеждане на някои файлове и значително по-малко опции за контрол на субтитрите . Да не пропуснем и , че в някои модели се вгражда система (Синавия) за защита на авторски права .
    ronnie72 и Plamen Chonkov харесват това.

5. Тук е от
    Sep 2014

ami kato si imam razni strai DVD ili pyk re6a da si vzema vse pak bqkoe Bluray po naem...? Ne e li po-dobre BluRaY player, multimediinia s kakeo go prevyzhojda?

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Малко офтопик стана ама ...
    трябва все пак ти да си решиш какво ти е нужно и какво основно ще го ползваш - аз имам доста плеъри (BD ,PS3/4 ...) , но никой не е на нивото на мултимедийния МЕД1000 ако става въпрос за свалени от нет-а филми, особено пък 3Д такива .Най-добре тествай ако можеш в магазина въпросният/те модели BD плеъри какво на практика могат , че да няма изненади .
    Plamen Chonkov одобрява това.

7. Тук е от
    Sep 2014

dam... ok, blagodarq, 6te pomislq...vse pak maj 6te trqbva da vzema player...moje bi MED 800...

Моля, спазвай правилата на форума и пиши на кирилица.
    mod. edit

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Като четох предните постове ...
    1.Panasonic DX900 може би е продължение на AX900 ,но с VA матрица.
    2.Изобщо не мога да разбера логиката на Panasonic при използване на матриците,напр. DX600-49''-IPS,40''-VA.Защо им е в един модел да слагат различни и защо по-големия е с по-лошата(според нас)???
    3.Като гледам цените на DX900,които е дал един колега-3800e за 58'' ми се струва,че нещо не е наред.Тази цена е доста над 55'' LGEF9500 OLED(2700e).Значи ли това ,че се очаква този тв да е по-добър от OLED-а на LG.
    Много се съмнявам в което,ама кой знае.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от cable Виж публикацията
    Като четох предните постове ....
    1. Точно така.
    2. Същото правят LG и Samsung и то от години.
    3. Сравнявай цената на LG-то с тази на CZ950. Цените на LG Олед моделите паднаха на три пъти за последните 2 години. Освен това модела на LG вече се води стар, докато DX900 е нов, а цената на новите, винаги е по-висока от старите модели. LG скоро ще отворят още един завод за олед панели.
    LG News | OLED-Info
    LG Chem plans to build a $185 million Gen-5 OLED lighting fab by 2017 | OLED-Info

12. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

>Hristoslav
    Не разбрах точно мисълта ти.Да сравнявам цената с CZ950 иди дойди,Panasonica е много по скъп,ама това са 2 OLED тв-ра.А пък тука по скъп LED от OLED наистина не мога да го проумея.Не знам точно кога е пуснат в продажба EF9500,но доколкото ми е известно още го няма в бг.Пък и не съм виждал по-висока цена от настоящата-2977$(на повечео места).
    Въобще на мен ми се струва,че скоро цените на двата вида тв-ри май ще се поизравнят защото в oled-a ми се струва,че няма нужда от толкова електроника,напр. за затъмняване на подсветка,движение(поради времето за реакция) и.т.н.
    Ха дано,ама...може би ще си останат само мечти.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

В един LCD телевизор с Led подсветка, най-скъпият компонент са светодиодите. Според инфо в медиите DX900 има 512....за сравнение JS9000 има 320 броя + филм с квантови точки(цена около 180$ на филма). Добавяме и платката с контролерите на блоковете от подсветката...

DX900

Детайли
    Резолюция 3840 x 2160 pixels (Ultra HD)
    Диагонал 65" (165 cm)
    Подсветка Full LED Local Dimming
    Brillant
    Опции на видеото THX 4K Display / ISF / HDR Premium / 4K BMR IFC 3000 / Studio Master HCX+ / 4K PRO Studio Master UHD / 4K / 1080p Pure Direct / Ultra Bright Panel 1000nit / Wide Colour Spectrum / Professional Cinema Display
    Процесор Quad core Pro
    Индекс 3000
    "контраст" "Ultimate Contrast"
    3D 3D Active
    Връзки Портал на марката, DLNA, HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV), Applications, VOD, Open browser, Skype (build in caméra), Radios Web
    Тунер TNT HD (DVB-T / DVB-T2) (x2), Satellite (DVB-S + DVB-S2) x 2, Câble (DVB-C)
    Звук 40 W (10 W x 2 + 10 W x 2) / Speakers x 2, Woofers x 2 Quadruples Radiateurs Passifs / VR-Audio Master Surround 2.1
    HDMI 4 HDMI
    Connectique HDMI (x4) / YUV + Composite (споделен)
    Порт Audio Optiq / Digital
    Информационни портове Слотове SD/SDHC/SDXC, Port Ethernet, Port USB 2.0 (x2), Port USB 3.0
    Fonctions USB PVR (Personal Video Recorder), Contrôle du Direct (Timeshifting), USB Multimédia
    Compatibilité USB FAT & NTFS
    Codecs Vidéo 3G2, 3GP, 3GPP, ASF, AVCHD, AVCHD/MVC (3D), AVI, F4V, FLV, H.264 BP, H.264 HP, H.264 MP, H.265 (HEVC), M2TS, M4V, MKV, MOD, MP4, MPEG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG4 ASP, MPEG4 SP, MPG, MTS, PS, TP, TRP, TS, TTS, VC-1, VOB, VRO, WMV (Windows Media Video), WMV9 (Windows Media Video 9)
    Codecs Soub-Titres Micro DVD, SRT, SUB, SubRip, TMPlayer, TXT
    Codecs Audio AAC, ADPCM, Dolby Digital (AC-3), Dolby® Digital Plus (E-AC-3), DTS Core, FLAC, HE-AAC, LPCM, M4A, MP3, MPEG Audio, WAV, WMA, WMA Pro
    Codecs Photo JPEG, JPG, MPO
    Безжична връзка Bluetooth, Wi-Fi, Wi-Fi Direct
    Control distance iOS®, Android
    Port CI Ci+
    Canal Ready Canal Ready
    Консумация (Max / Eco / stand by) - / 226 W / 0,5 W
    Енергиен клас B
    Viera Link Да
    Норма по VESA 400 x 400
    Дистанционно Télécommande infrarouge, Télécommande tactile, Via Smartphone
    Размери (L x H x P) / със стойка 1457 x 888 x 334 mm / 42.5 kg
    Размери (L x H x P) / без стойка 1457 x 844 x 64 mm / 34.5 kg

http://www.cobrason.com/media/userup...-technique.pdf
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-02-16 в 21:08.

14.  

15. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Говорихме,че няма да има DTS, DTS core в аудиокодеците нещо различно ли е?

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

NEO, Finlux и т.н. имат DTS-кодека, а Panasonic ...? Стига скъперничество толкова много.

17. Banned
    Тук е от
    Oct 2014
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Имам питане относно 55CS630 модел на панасоник.
    На места пише, че разполага с 3D, на други че липсва.
    Също така дали е реално със 100hz VA панел?

- - - - - - - - - -

След доста ровене и четене в интернет, разбрах че има съществена разлика между европейския модел TX-55CS630 и азиатския му брат ТН-55CS630.
    В азиатския модел липсва 3D-то.
    Това означава ли че със сигурност панела му е 50hz, тъй кат до колкото знам за да работи пасивното 3D, му е нужен 100hz панел?
    (просто в момента съм чужбина, като тук се предлага само ТН-55CS630, а трябва да закупя телевизор и съм пред голяма дилема)
    Моля за помощ

18. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 24 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 01-10-23, 23:58
  2. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 17:50
  3. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 08:03
  4. Panasonic телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 677
    Последно: 02-01-16, 07:49
  5. Отговори: 0
    Последно: 02-03-12, 10:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе