Искам да попитам има ли разлика между TX-55EZ950 продаван в БГ и TX-55EZ952B продаван в UK? Мога ли да ползвам TX-55EZ952B в БГ?
Искам да попитам има ли разлика между TX-55EZ950 продаван в БГ и TX-55EZ952B продаван в UK? Мога ли да ползвам TX-55EZ952B в БГ?
Има разлика в софтуера заради различните стандарти на броудкастинг.
Базирайки се на разликата в софтуерните ъпдейти
Download Information of VIERA | Download | TV | Digital AV | Support | Panasonic Global
Теоретично може, но вероятно ще се сблъскаш с някои дребни проблеми.
- EPG
- липса на някои тунери
- смарт функционалността
- гаранцията
Искаш да го купиш от Англия ли?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-11-17 в 20:31.
Имаше тази възможност от Англия но всичко свърши вчера, купих го от наша верига магазини на околовръстното до бизнес парка .
Днес го пуснах и тествах с Warcraft. След толкова четене на ревюта сега като го гледам смятам че картината е феноменална, черното е черно и детайлите са впечатляващи.
Само не знам как да си пусна субтитрите. Бутона option -> subtitle settings -> open и няма нищо, а в директорията на филма има *.srt файл със същото име.
Мисля и да го калибрирам нататък но нека да му свикна малко .
Честито и дълго да му се радваш
относно покупката от Англия
Теоретично, след влизане в сервизното меню, трябва да има възможност за промяна на региона на продажба. Това означава промени на настройките на тунерите и мултимедията.
PANASONIC EZ950/1000E TV Multimedia Gateway
Sources:
Ethernet Network (Wired) • Wi-Fi Network (Wireless) • USB Port • Memory Card Reader
Video :
• File Extensions: 3G2 • 3GP • ASF • AVI • F4V • FLV • M2TS • M4V • MKV • MOD • MP4 • MPEG • MPG • MTS • TP • TRP • TS • TTS • VOB • VRO • WEBM • WMV
• Formats / Containers: 3GPP • ASF • AVCHD • AVI • FLV • MKV • MP4 • PS • TS • WEBM
• Video Codecs : AVCHD PROGRESSIVE • H.264 • H.265 / HEVC • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • VC-1 • VP9 • WMV9
• Audio Codecs : AAC • ADPCM • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HE-AAC • LPCM • MP3 • VORBIS • WMA • WMA PRO
• HD / 4K / 3D Info: Codecs HD video supported
videos 4K Supported
Audio:
• File Extensions: FLAC • M4A • MP3 • WAV • WMA
• Formats / Containers: AAC • APPLE LOSSLESS • FLAC • LPCM • MP3 • WMA • WMA PRO
Pictures / Photos:
• File Extensions: JPEG • JPG
• Formats: JPEG
Subtitles:
• Files: SRT • SUB • TXT
• External Formats: MicroDVD • SubRip • TMPlayer
Group Setting Value Picture Profile Professional1 Backlight 60 Contrast 90 Brightness 0 Sharpness 30 Color 50 Tint 0 Color temp Warm2 Vivid color Off Color Remaster Off Ambient sensor On/Off Noise reduction Off MPEG Remaster Off Resolution Remaster Off Dynamic Range Remaster Off Intelligent Frame Control Custom: 4/0 Clear Motion Off Advanced Contrast Control Off Color Gamut Rec.709 (Rec.2020 for HDR) Gamma 2.2 White Balance R-Gain -12 G-Gain 3 B-Gain 0 R-Cutoff 0 G-Cutoff 0 B-Cutoff 0 Screen Settings 16:9 Overscan Off Pixelorbiter On
Този пост е редактиран от hristoslav2; 25-11-17 в 19:35.
Мерси много, вчера гледах Warcraft - е няма такова черно. Вярно е че ТВ не е евтин, но смятам че си заслужава парите а и 5г. гаранция в днешно време си е бонус отвсякъде.
- - - - - - - - - -
Нещо със субтитрите не мога да се преборя, пускам филма той тръгва и цъкъм OPTION>настройка видео>настройка на субтитрите> и няма нищо......няма файл със субтитри който е със същото име като филма и в същата директория. Няма и опции за размер, цвят и кодировка. В упътването пише същото но не става, пробвах с 3-4 филма и греда. Не знам къде е ключа от палатката, помагайте.....
......и тв е със последния си софтуер....не е въпрос на ъпдейт.
Този пост е редактиран от drakano; 28-11-17 в 09:20.
Да ползвам темата и да попитам за ай пи ти ви тунера на конкретния модел - как мога да го ползвам този тунер на практика , искам да се отърва от досадното 2ро дистанционно на приемника на доставчика ..... а за уай фи гледане може ли да става дума на този етап?
в интерес на истината попаднах точно на този клип , но така и не ми стана ясно как точно ще гледам каналите доставяни ми от конкретен доставчик тук в бг, това което показват не е ли някаква свободна нет телевизия без лицензи и т.н.
За да гледаш местен оператор - трябва да дойдат техни хора и да въведат данните в менюто за настройки.
Само не знам дали има такава възможност в менюто.
Малко ме съмнява с вграденото приложение да се гледа външен оператор - пробвал съм от един на друг Панасоник и става ... ама без кодирани програми, което обезсмисля цялата операция донякъде. Не съм поглеждал какво има в магазина - може и да има някое приложение от тоя род ...
хм, жалко ! тайно се надявах, че вече ще може да се подкара без приемник - примерно както е кам модула за сат телевизията.
и все пак приемниците са поръчани и даже са дошли - тези дни като ги инсталираме ше ги мъча да видим няма ли да ми се получи .....