DLNA не влиза в ъпдейтите. по спомен твоят е с версия DLNA 2.0
https://www.panasonic.com/bg/consume...50e.specs.htmlDLNA guideline versions
1.0: released June 2004; 2 volumes: Architecture & Protocols, Media Formats; 2 Device Classes: DMP, DMS; About 50 media format profiles
1.5: released March 2006; 3 volumes: Architecture & Protocols, Media Formats, and Link Protection; 12 Devices Classes and 5 Device Capabilities; About 250 media format profiles
2.0: released August 2015; Includes topics like EPG, Content Sync, RUI, WPS, Media Formats, Scheduled recording, DRM
3.0: released August 2015; enhanced response time, improved power efficiency, HEVC support
4.0: released June 2016; solves the “media format not supported” problem between PCs, TVs and mobile devices while supporting Ultra HD TV content streaming
Споделяне на файлове в мрежа - (Клиент)
DLNA - (RUI2.0/DTCP-IP/DMP/DMR/DMS)
Аз съм с miniDLNA на моя NAS и на LG B6/B7 няма проблеми.. но ако го ползваш за филми, може да му сложиш и Plex сървър.. На телевизора ползвам Xplay, но за Panasonic май нямат приложение..
Този пост е редактиран от nikolov333; 16-02-18 в 14:29.
Plex се слага на PC/NAS, а приложението Xplay, мисля е само за LG телевизори.
Има Plex и за OpenWRT..а разработчика на Xplay работи върху приложение за Panasonic, но има проблем с лицензирането или с тестването защото май нямат API за разработчици..
Този пост е редактиран от nikolov333; 19-02-18 в 03:08.
Стар панасоник имам ET50 и чете със субтитри от minidlna, a minidlna имам и на линукс машина и на рутер. Така, че виж кой фърмуер за рутера има минидлна и слижи него.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Развръзката...
Реших да мина на OpenWRT и на него да сложа Samba + miniDLNA за да мога да гледам на ТВ.
Сложих OpenWRT, настроих самбата (голяма играчка защото сториджа беше NTFS) и тъкмо щях да почвам с miniDLNA но реши да погледна дали случайно ТВ няма да го види. Сканирах за споделени папки и ТВ си видя всичко без никакви допълнителни настройки... Значи ще се размина без miniDLNA
MiniDLNA върши работа, ако вградения плеър на ТВ-то не вижда субтитрите от Sambata. Поне при LG-то така реших проблема, понеже с UpNP не ставаше..