Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 142

PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2008

Re:PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари

Хмммм всичко си е както трябва на моя тв обаче ми е чудно защо се появява този заключващ се катинар когато разглеждам Net TV??? Не че ми е толкова важно ама все пак от любопитство.....някой да е стигнал до отговор на тази загадка???

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vegata
    Хмммм всичко си е както трябва на моя тв обаче ми е чудно защо се появява този заключващ се катинар когато разглеждам Net TV??? Не че ми е толкова важно ама все пак от любопитство.....някой да е стигнал до отговор на тази загадка???
    Прочете ли инструкцията ? Попитай и Филипс България по имейла или телефона

4. Тук е от
    May 2009

Може ли да ми кажите с каква матрица е philips 32pfl7404. Кода е 181. В техномаркета ми казаха, че филипс давали много дефекти

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dido75dido
    Може ли да ми кажите с каква матрица е philips 32pfl7404. Кода е 181. В техномаркета ми казаха, че филипс давали много дефекти
    вероатно е S-IPS/не е потвърдено/
    и какви дефекти са ти казали че дават ? Познавам 3-ма собственици и никой не се е оплакал

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Правилно си се сетил - телевизора приема и по-висока резолюция, но после си я "сбива" до неговата нативна резолюция.
    Когато става дума да се ползва за монитор твърдението за HD Ready не важи. Все пак телевизора се гледа поне от 2 метра за 32 инча, а за монитор от 50-100 см. Тогава дори и 1920х1080 е ниска за толкова голям дисплей.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Тъй де, аз за туй исках евентуално 26", ама няма. Има едни монитори на Самсунг с вграден тунер, но мисля, че са много далеч не само като очевидни възможности, но и като матрица.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2009

Незнам дали ще съм от полза ,но преди около година вземах на щерката един монитор с вграден тунер: LG M2394D .
    Малко странен размер 23" FULL HD(което доколкото разбирам не е нещо осезаемо за матрици под 37")
    Та машинката се държи съвсем прилично,но на мен лично ми трудно е да избера формата в режим на монитор.Т.е като се избере по-висока резолюция и се гледа от по-голямо разстояние(като за размера на екрана все пак),та иконите примерно стават с почти нечетливи надписи.
    Ето един линк-нека хора като hristoslav2 се изкажат професионално,защото аз съм лаик в тая наукаЦЪК ТУК

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Bocci
    Тъй де, аз за туй исках евентуално 26", ама няма. Има едни монитори на Самсунг с вграден тунер, но мисля, че са много далеч не само като очевидни възможности, но и като матрица.
    26" Самсунг са с PVA матрица което е за предпочитане заради по-широкия зрителен ъгъл и по-големият контраст спрямо TN матриците
    Цитат Първоначално публикувано от titikondov
    Незнам дали ще съм от полза ,но преди около година вземах на щерката един монитор с вграден тунер: LG M2394D .
    Малко странен размер 23" FULL HD(което доколкото разбирам не е нещо осезаемо за матрици под 37")
    Та машинката се държи съвсем прилично,но на мен лично ми трудно е да избера формата в режим на монитор.Т.е като се избере по-висока резолюция и се гледа от по-голямо разстояние(като за размера на екрана все пак),та иконите примерно стават с почти нечетливи надписи.
    Ето един линк-нека хора като hristoslav2 се изкажат професионално,защото аз съм лаик в тая наукаЦЪК ТУК
    ако съм те разбрал правилно като му подадеш резолюция 1920 x 1080 и като погледнеш от по-голямо разстояние-не можеш да четеш надписите на иконите ??
    буквите се сливат-нали така
    Ако е така- това е разбираемо-при тази резолюция на толкова малък екран/което е безмислено/буквите стават прекалено малки
    затова съм предупредил че не е нужно да се взема телевизор под 40" с Resolution 1920 x 1080 FULL HD
    при твоя монитор -23" за да забележиш тази резолюция трябва да го гледаш от 50см-което не ти препъръчвам-изморяваш очите си и ги увреждаш
    съвета ми е да намалиш подаваната резолюция

11. Тук е от
    Aug 2006

Здравейте на всички. Попрочетох темите за LCD, но все още не мога да взема правилно решение за покупка на 32'. Първоначално се бях насочил към SHARP LC-32D44, но сега колебанията са ми върху PHILIPS 32PFL5404. В момента PHILIPS е на промоция в Техномаркет 799 лв. Кой от двата модела според вас е за предпочитане сравнявайки качества/екстри на моделите. И 32PFL5404 има ли телетекс, че в информацията за модела не е споменато. LCD-то ще го ползвам за нормално гледане с CATV. Благодаря предварително на всички .

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zdravkich
    Здравейте на всички. Попрочетох темите за LCD, но все още не мога да взема правилно решение за покупка на 32'. Първоначално се бях насочил към SHARP LC-32D44, но сега колебанията са ми върху PHILIPS 32PFL5404. В момента PHILIPS е на промоция в Техномаркет 799 лв. Кой от двата модела според вас е за предпочитане сравнявайки качества/екстри на моделите. И 32PFL5404 има ли телетекс, че в информацията за модела не е споменато. LCD-то ще го ползвам за нормално гледане с CATV. Благодаря предварително на всички .
    Привет zdravkich
    в твоя случай PHILIPS 32PFL5404 е по-добрият избор
    има Телетекст 1000 страници интелигентен текст
    кликни на-спесификации- после на- удобство
    http://www.consumer.philips.com/cons.../32PFL5404H-12

13. Тук е от
    Aug 2006

Благодаря колега за информацията

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Днес се оборудвах с 26" Philips 3404
    добро ли е или ?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Днес се оборудвах с 26" Philips 3404
    добро ли е или ?
    първо честито за придобивката дълго да му се радваш
    добър е в класа си
    влез в сервизното меню /писал съм как става това в темата за матриците/и виж каква му е матрицата и пиши
    ако можеш дай и снимки от сервизното

Цитат Първоначално публикувано от zdravkich
    Благодаря колега за информацията
    ще чакам отзивите ти и успех

17. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    26" Самсунг са с PVA матрица което е за предпочитане заради по-широкия зрителен ъгъл и по-големият контраст спрямо TN матриците
    Ми това добре, ама темата е за новите модели на Филипс, така че си взех 32" 5604.
    В Техномаркет пак ме изнервиха (винаги успяват!), но след това полях обилно телевизора :D и света стана по-приятен.
    Доволен съм. Може би не е най-добрия вариант за монитор - малко големичък идва, но гледа много добре

ПП: Сега си търся стойка за стена, но не тип "рамо" или "двойно рамо", а от онези, дето са като две пластини - една за стената, и една за телевизора, с много къса връзка помежду им, колкото да се врътка по хоризонтала и вертикала. От този тип:
    http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=1977
    (моля да не се счита за реклама, няма го налично, а и си мисля, че трябва да струва по-малко.) В Техномаркет има, но са хептен скъпи. Тези хора не са добре, за малко желязо да искат толкова пари...

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Bocci -стойките за стена винаги са подържали високи цени-все пак не са направени в китай/за радост на всички защото от 4 години в Китай има недостиг на стомана а стойките за телевизори се правят от висококачествена стомана и боята е длъжна да бъде устойчива към висока влажност и спадане на температурите
    поразходи се до Техномаркет, Домо, Зора поразгледай виж и цените/в повечето магазини имат и каталози/
    http://www.vogels.com/pages/countrypage.aspx
    http://www.barkanmounts.com/
    http://www.omnimount.com/consumer/Default.aspx
    http://www.e-visionuk.co.uk/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам USB wireless Lan adapter WIS09ABGN за tv Samsung модели от 2009 г.
    От bobone във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 21-01-12, 00:35
  2. Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009
    От lazarus18 във форум Телевизори
    Отговори: 1475
    Последно: 23-02-10, 00:57
  3. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе