1018 - това ако значи 18-та седмица на 2010, значи ще да е навъртял доста повечко часове отколкото са ти казали. Най-добре провери. Не че е фатално, но поне да разбереш колко са некоректни по принцип.
1018 - това ако значи 18-та седмица на 2010, значи ще да е навъртял доста повечко часове отколкото са ти казали. Най-добре провери. Не че е фатално, но поне да разбереш колко са некоректни по принцип.
Първия ми Philips като го купувах беше мостра (изобщо винаги вземам само мостри!) на почти половин година работа в магазина. Не се притеснявай, по-добре да е поработил предварително.
Стига си писал глупости. Един модел се произвежда не повече от година. Примерно с този 7404 от Април миналата до Април тази година. В повечето случай даже още Февруари спират производството на модела ,за да се изчистят от произвдените бройки и да има място за новото производство в складовете.Първоначално публикувано от soon
hristoslav2 в абсолютна заблуда си за начина на производство!
Няма такива филми ... и стига си правил коментари в стил "детската градина".
Ха ,по твоята логика трябва да го произвеждат и следващата година!! А дали този модел ще е конкурентнопособен спрямо новите модели? Дали от Филипс биха рискували да си напълнят складовете с непродаваема стока която ще доведе до загуби ? Я помисли преди да пишеш.Първоначално публикувано от soon
Първоначално публикувано от gadinoid
Благодаря ти за отговорите Но както казах в потребителското меню няма HOME изобщо.Затова страх не страх влезнах в сервизното меню/благодарение на най-първия пост/ и там си има поднасдтройка E-stiker която има on и offПървоначално публикувано от hristoslav2
и я изключих .
Благодаря.
Христослав,
опитах с набирането на 123654 и т.н. да разбера за времето на работа / от чисто любопитство/, но не стана . Имаше само информация за датата на инсталиране 16/06/10 и модела. Може би аз пропускам нещо, или за този модел трябва за изцъкам нещо друго.
Тогава ти остава само от сервизното меню. Не променяй нищо !!Първоначално публикувано от Хейли
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366399
Philips демонстрира 3DTV без 3D очила
http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1284370528
Така, от няколко дни съм собственик на телевизор филипс 40" 7605.Ако някой има въпроси по точно този модел....
Като цяло съм разочарован, досега гледах на 32" филипс 7603 и цифровата телевизия излизаше с доста добро качество.Сега нещата са друго яче,дали заради по-голямата резолюция,дали заради нещо друго, цветовете на лицата са ужасни,пластмасови и едни такива сиви сякаш,малко цвят фон дьо тен.При HD каналите,нещата са прекрасни,правилни цветове, контраст, острота, особено на film+, евроспорт HD нещо не ми харесва,имам чувството,че го интерполират.Пробвах да видя дали има навъртяни часове, но по краткия начин не стана, за сервизното меню ми излиза съобщение,че ще си разваля гаранцията ако отворя сервизното меню и не посмях.Имам и едно такова питане, има ли разлика в приемника за цифрова телевизия вграден в телевизора и този,който получавам от кабелния оператор, мога ли от там да получа разлика в качеството.
бтв, не мога да си изкарам постоянно да ми показва колко е часът в момента и what's on при сменяне на канал да ми се изписва... ако някой знае как е възможно, рових из вграденото упътване ,ама за часовника нищо не стана както го пишеше.
Като цяло и аз не съм доволен от наблюдаваното тази година при Philips.
Съобщението излиза всеки път при влизане в сервизното-ти си решаваш.
Ъпдейтвай и пиши дали са се оправили цветовете
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=Link_Software
1.За образа игра ли си с настройките ако да можеш ли да споделиш какви са?Първоначално публикувано от glorious
2.При всички случаи прескачането на операторския приемник ще промени нещата към по-добро защото се избягва двойното преобразуване на сигнала.
Днес гледах един филипс 42PFL5405H в ТМ единственото нещо което не ми хареса е че при светъл/бял обект размива/прекаленo бяло ( сняг, бели тениски, лица и тн ). Това може ли да се коригира с настройки или филипсите са така по принцип.
все още нямам време да стигна до телевизора.Вчера пробвах заводските настройки- vivid,cinema и др. , няма особена промяна.Пробвах и "умната" настройка за картина, избирах си различни снимки, ама пак така си е качеството при некачествените програми.Надявам се като си избера мултимедиен плеър да се насладя на супер качество при 40гб филми.
п.с. четох във форума,че влизането в сервизно меню не прецаква гаранцията, а на телевизора пише друго?