Не. Матрицата в Panasonic TX-L37D25 е IPS-Pro (с подобрен контраст).Първоначално публикувано от drniki
Не. Матрицата в Panasonic TX-L37D25 е IPS-Pro (с подобрен контраст).Първоначално публикувано от drniki
Един приятел вчера ми спомена чел скоро някъде, че към Коледа се очаквало появата на Panasonic 42D25 вече с IPS-Pro от новото им производство. Сегашното производство на модела точно с какви матрици е (42D25)?
Знам hristoslav2 и се извинявам, просто тук стана дума за модела D25.
В карайна сметка S-IPS LGD или IPS- Pro е матрицата използвана в Panasonic D25,защото ако е първата това означава че е еднаква с тази във Philips 7605?
В моделите D25 до диагонал 37инча са поставени IPS-Pro на Hitachi/Panasonic ,42инчовият модел D25 е със S-IPS на LGDisplayПървоначално публикувано от drniki
Philips 7605 e със UV2A на Sharp
Моят 37PFL 7605 е с S-IPS LGD затова търсих колко е по зле от D25!
Ами хич даже не е "зле ", напротив , спрямо 37" S-IPS Pro /Alpha/ на Панасоник отстъпва само по ъгъла на гледане и то по диагонала .
Здравейте,ето че отново пиша за проблем с моя тв Philips pfl5604H,проблема е че тв то се усилва само при смяна на каналите на от цифровия кабелен приемник на Кейбълтел(не вградения на тв)
Същия проблем го има и при смяна на каналите на сателтния ми приемник.И не само при смяна на каналите а изобщо при натискане на който и да е бутон от дистанционните на тези тунери тв то се усилва малко и така.Някакви идеи?
В менюто имаше опция за изравняване звука на каналите, пробвай се да я изключиш...
тя си е изключена опцията,като го изкарам от контакта за известно време се оправя и после пак го прави
Пробвай без външни устройства дали пак го прави.Първоначално публикувано от Fujifen
Ще пробвам и ще пиша пак,засега не прави така защото го изключих за малко
Значи да не съжалявам много че взех 37PFL7605 вместо D25 така ли?