Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 103 от 118 ПърваПърва ... 5393101102103104105113 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,531 до 1,545 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от zombayo1
    Днес гледах един филипс 42PFL5405H в ТМ единственото нещо което не ми хареса е че при светъл/бял обект размива/прекаленo бяло ( сняг, бели тениски, лица и тн ). Това може ли да се коригира с настройки или филипсите са така по принцип.
    С подходящи настройки може да се коригира.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

glorious честито за новата придобивка, но и дума неможе да става за сравнение с твоя по-стар модел. 7603 е един рядко добре балансиран телевизор в отличната обработка на картината и звука в двата формата SD/HD. Като, че ли след него нищо свястно не се появи от Philips с изключение на 9-та серия от миналата година. По принцип наблюдавайки развитието на повечето фирми в последните 2 години, като че ли по-старите модели имат много по-добра картина, а при новите е наблегнато на дизайн и излишни екстри отдалечаващи същественото предназначение на телевизора. Доста оплюваните Samsung тази години ни изненадаха с най-добрите предложения от всички. Panasonic пък минаха Pioneer. Абе, объркана работа! Вече не трябва да се робува на предишни слави.

4. Тук е от
    Apr 2010

Картината на 7404 е чудна. На Булсатком съм , и си намери всичко с включването. Набутах са с кабел за 35 лева/уж позлатени куплунги/, но не съжалявам. Лошо е ,че много от излъчваните програми даже не са на стандартните 530 реда , а по-малко. И очевадно се отразява на картината. Но други / като снощният филм на БТВ-то по библейски сюжет Петър / бе перфектно. Да не виним само приемника.

5. Тук е от
    Aug 2010

Купих днес Филипс 42PFL5405H трябва да ми го донесат по късно днес въпроса ми е: Какво трябва да гледам за да разбера дали е мостра или дали е отварян ? Ако е залепен само с тиксо те може да го залепят има ли нещо което е запечатано по кутията или вътре за което да следя ?

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

zombayo1
    модела е нов и по-добре да е поработил малко. По-важно е да провериш веднага дали има по екрана изгорели пиксели. Пусни му четирите заливки (черно, синьо, зелено, червено) по отделно и гледай дали има бели или други точици някъде из екрана. В тъмна стая провери когато му пускаш черната заливка за светли петна (неравномерна подсветка в ъглите или по страните).
    Успех!!!

7. Тук е от
    Aug 2010

Хм вчера забелязах,че на Ambylight-a не му се сменят цветовете, свети си само един цвят, ръчках менюто и Ambylight dynamic ми е неактивно, ръчках ръчках,не можах да го пусна?

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от glorious
    Хм вчера забелязах,че на Ambylight-a не му се сменят цветовете, свети си само един цвят, ръчках менюто и Ambylight dynamic ми е неактивно, ръчках ръчках,не можах да го пусна?
    Това е нещо ново....Ъпгрейдвай да видим дали няма да се промени нещо по въпроса.

10. Тук е от
    Aug 2010

Забелязах един проблем с 42PFL5405H като пусна филм през ХДМИ от компютър тръгва нормално след 1 минута черен екран няколко секунди после пак си продължава нормално. Някакви идеи ?

11. Тук е от
    Aug 2010

Ами все пак работеше като го купих, в смисъл сменяше се по цвета на програмата, сега свети само един цвят нон стоп.довечера ще пробвам ъпдейта

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от glorious
    Ами все пак работеше като го купих, в смисъл сменяше се по цвета на програмата, сега свети само един цвят нон стоп.довечера ще пробвам ъпдейта
    Това вече е друго...Щом е работил и е спрял ,значи нещо си пипнал в настройките.Има вероятност и да е някакъв бъг в софтуера.

13. Тук е от
    Aug 2010

Пуснах си пак Ambilight-a . Бил съм му задал статичен из менюто,сега всичко е наред.Ъпдейтнах и софта вчера, може би има малко подобрение в цветовете, ама не ми е останало време да го гледам много.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Тук е от
    Jan 2004

Здравейте.
    Засилил съм се да взимам телевизор - 32" и засега съм се спрял на Philips. Та... бях решил 5605 модела - уж заради LED-подсветката и по-малкия разход на енергия, но първото май не дава никакви предимства (поне така прочетох някъде тук).
    Оттам намалих до 5405 и тъкмо се зарадвах, че съм спестил някой лев, когато се загледах по сайтовете на големите вериги и видях 8404 за 1200 лв, което е даже по-евтино от 5605. А за още 200 лв отгоре (т.е. 1400) има 9604. Той вече ми идва малко множко, но все пак ако пере и готви, засега остава като вариант .

Кой от горните два (или три) е най-добър избор? 5605 vs 8404 vs "перящия" 9604?
    Като имаме предвид, че ще взимам директно от магазин и ще гледам да не са били мостри - поне за 8404, че е по-стар модел. Всъщност май засега той води в личната ми непретенциозна класация.

Също ако има нещо на друг бренд за тези пари - бих бил доволен на съвет.
    Важното е да е 32" и да има цифров тунер. Взимам го главно за филми, тв не е приоритетна.
    И още нещо - има ли още някаква важна разлика м/у CCFL и LED, освен посочените по-горе, защото ми се струва, че изпитана технология е за предпочитане пред нова. Нали това е първото поколение с LED? Или бъркам?

Предварително благодаря

17. Тук е от
    Sep 2010

От вчера съм с модела 5405, "42 и домашно кино Philips HTS 7200
    Искам да попитам как става телевизора да изкарва звук през колоните на двд-системата по време на гледане на каналите от кабелната?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако си ги свързал с HDMI трябва да може да излезне звук чрез EasyLink.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе