Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 114 от 118 ПърваПърва ... 64104112113114115116 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,696 до 1,710 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Бягай далече- това са много стари /2-3 год/ модели и то от най-ниската серия.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от onetwo
    Здравейте , прави ми впечатление супер добрата цена на 42 инчовите Филипс в магазин техномаркет. PHILIPS 42PFL3312 PHILIPS 42PFL3403D PHILIPS 42PFL3512D PHILIPS 42PFL3403 Тъй като не съм наясно с материята, дали може да ме посъветвате кой от тези моделчета да избера ? Предимно искам да свържа компа с LCD-то и да се филмирам. Също така ползвам булсат ком но мисля да премина към близуу. Чудя се за телевизорите защо е толкова ниска цената и дали може да стане нещо и да изгори след няколко месеца и само да си създавам проблеми. Мерси
    Всички изброени от теб модели са стари/3 годишни мостри с липсващи цифрови тунери/. В никакъв случай не ги купувай!!
    За да се ориентираш - гледай последната цифра. Примерно PHILIPS 42PFL3312 -това е модел 2007г. Тазгодишните модели завършват на 5 - PHILIPS 42PFL5605H/12
    За повече подробности/как да разчиташ модела/ погледни първият пост от темата.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Има ли възможност и някаква опция да се намали подсветката от сервизното меню на Philips 32PFL7403H?

5. Тук е от
    Feb 2009

Здравейте ,
    трябва да си сменям телевизора , проблема е че съм прекалено свикнал с Амбилайт за да мога да сменя марката
    Размера който ми трябва е 37-40-42 .
    Доколкото виждам моделите (а и според финансите ) трябва да избирам м/у
    40PFL7605
    37PFL8605
    или някой модел 9 серия миналогодишен модел

Какво бихте ме посъветвали ?

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Който и да вземеш няма да сбъркаш - перфектни са!
    Не сменям Амбилайт-а за нищо.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от MMMARKOV
    Здравейте ,
    трябва да си сменям телевизора , проблема е че съм прекалено свикнал с Амбилайт за да мога да сменя марката
    Размера който ми трябва е 37-40-42 .
    Доколкото виждам моделите (а и според финансите ) трябва да избирам м/у
    40PFL7605
    37PFL8605
    или някой модел 9 серия миналогодишен модел

Какво бихте ме посъветвали ?
    Препоръчвам ти 40PFL7605. Безмислено е да вземаш 8-ма серия - Това което е в повече е Internet Radio Service.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Препоръчвам ти 40PFL7605. Безмислено е да вземаш 8-ма серия - Това което е в повече е Internet Radio Service.
    това което аз поне виждам в повече при 8 ма серия е :
    1/по добрият процесор : perfect pixel , perfect contrast и т.н. Срещал съм мнения че си има разлика м/у pixel precise i perfect pixel

2/по добрата изработка и сглобка на корпус , при 7 серия е ужасно , луфтове.. материали..
    но пък 8 серия си има и негатив , отражение ..

3/амбилайта при 8 серия стига п от горе до долу на екрана и е на 5 зони , при 7 серия е доста по "къс" и съответно покрива по малка повърхност ..

4/8 ма серия има бутони под екрана , на 7 ма са някъде отстрани /отзад , абсурд да направиш нещо с тях защото не се виждат

избора не е лесен

10. Тук е от
    Nov 2010

Здравеите,въпрос към тези които използват функцията NET TV.Телевизорът ми е PHILIPS 32 PFL 8404 и имам проблем със функцията NET TV.При всеки опит да се свържа с NET TV ми изписва СВЪРЗВАНЕ....и това е.НА телевизора съм задал автомат. настроики за свързване.Рутерът ми е TP-LINK TL-WR340G.Ако някои може да помогне.Благодаря предварително.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Пробвай следното:
    Потърси в настройките на рутера нещо свързано с т.н. DMZ зона. Задай постоянно IP на телевизора и го вкарай в зоната, така ще го извадиш от FireWall на рутера което може и да помогне.

12. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте. Предстои ми покупка на LCD ТV. Бюджета ми е до 1200 лв.
    Видях, че в Метро има на промоция 47PFL3605H точно на тази цена и съм изкушен от големия диагонал.
    Има обаче две неща които ме притесняват в този телевизор.

Наличието на DVB-C (на някои места пише, че го има на други, че го няма).
    Другото което ме притеснява е, че въпреки, че пише FULL HD 1080p в PDF от сайта е записано PC Resolution 1360X768.

Това означава ли, че примерно ако ползвам HDMI-HDMI кабел няма да мога да ползвам 1920x1080 от PC-то за гледане на филми примерно или за игри. По надолу в PDF-а пише Video Resolution 1080p както и Panel resolution 1920x1080.

Това с резолюцията ми е по-важно отколкото DVB-C.

Иначе тв-то го видях на живо и ми хареса.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@ hristoslav2,
    ти като много вещ и знаеш имаш ли отговор на горния въпрос (извинявам се за повторението му):
    Има ли възможност и някаква опция да се намали подсветката от сервизното меню на Philips 32PFL7403H?
    че едно приятелче иска ама не знае. Ходих и го видях и всичко му си е наред. За мен си е в нормите, ама хаде краста.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Искам да споделя нещо свързано с подсветката - отнася се за 7404, но нищо чудно и за други да е в сила. Както всички знаят нашта марка няма опция за регулиране на подсветката - явно от Филипс ни мислят за индиянци, но установих че намаляването на контраста води до намаляване на интензитета на лампите а оттам и до по-добро черно на панела!! Останах приятно изненадан от картината при:
    яркост - 60;
    контраст - 61;
    динамична подсветка -най-добра консумация;
    динамичен контраст - минимално;

При необходимост може да се увеличи контраста през деня или да се ползва сензора на телевизора.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от MMMARKOV
    това което аз поне виждам в повече при 8 ма серия е :
    1/по добрият процесор : perfect pixel , perfect contrast и т.н. Срещал съм мнения че си има разлика м/у pixel precise i perfect pixel

2/по добрата изработка и сглобка на корпус , при 7 серия е ужасно , луфтове.. материали..
    но пък 8 серия си има и негатив , отражение ..

3/амбилайта при 8 серия стига п от горе до долу на екрана и е на 5 зони , при 7 серия е доста по "къс" и съответно покрива по малка повърхност ..

4/8 ма серия има бутони под екрана , на 7 ма са някъде отстрани /отзад , абсурд да направиш нещо с тях защото не се виждат

избора не е лесен
    1-Сигурен ли си че са различни процесорите в 7-ма и 8-ма серия 32-37-40" ??
    http://www.tridentmicro.com/productt...v550-pnx8550x/
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:14399-8
    Това което пишат в брошурите и рекламите за pixel precise и perfect pixel си е маркетингов трик. Имена на есдна и съща функция в различни серии.
    Цитат Първоначално публикувано от soon
    @ hristoslav2,
    ти като много вещ и знаеш имаш ли отговор на горния въпрос (извинявам се за повторението му):
    че едно приятелче иска ама не знае. Ходих и го видях и всичко му си е наред. За мен си е в нормите, ама хаде краста.
    Няма такава настройка.
    Цитат Първоначално публикувано от webdude
    Здравейте. Предстои ми покупка на LCD ТV. Бюджета ми е до 1200 лв.
    Видях, че в Метро има на промоция 47PFL3605H точно на тази цена и съм изкушен от големия диагонал.
    Има обаче две неща които ме притесняват в този телевизор.

Наличието на DVB-C (на някои места пише, че го има на други, че го няма).
    Другото което ме притеснява е, че въпреки, че пише FULL HD 1080p в PDF от сайта е записано PC Resolution 1360X768.

Това означава ли, че примерно ако ползвам HDMI-HDMI кабел няма да мога да ползвам 1920x1080 от PC-то за гледане на филми примерно или за игри. По надолу в PDF-а пише Video Resolution 1080p както и Panel resolution 1920x1080.

Това с резолюцията ми е по-важно отколкото DVB-C.

Иначе тв-то го видях на живо и ми хареса.
    Бягай далеч от 3-та серия. Слаб процесор Mediatec и силно орязано шаси-оттам и проблемите при връзка с компютър.
    http://www.mediatek.com/en/product/info.php?sn=57
    Погледни поне 5-та.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2008

PHILIPS 26PFL3405 - все още се чудя! Бихте ли предложили по-добра алтернатива за бюджет до 750лв.?
    Ако сложим на везните този LG 26LD350

18. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    1-Сигурен ли си че са различни процесорите в 7-ма и 8-ма серия 32-37-40" ??
    http://www.tridentmicro.com/productt...v550-pnx8550x/
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:14399-8
    Това което пишат в брошурите и рекламите за pixel precise и perfect pixel си е маркетингов трик. Имена на есдна и съща функция в различни серии.Няма такава настройка.Бягай
    може и така да е ама другите предимства на 8 ма та серия ме наклониха към нея
    по-добър дизайн, по-добра изработка , по-добър амбилайт, предпазно стъкло(това последното е много важно за мен като собственик на 2 филипс амбилайт модела 7603 със счупени дисплеи

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе