Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 115 от 118 ПърваПърва ... 65105113114115116117 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,711 до 1,725 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2010

Re:Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не стават - 7404 е на друго шаси.

Eто за твоят модел
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=Link_Software
    Здрасти, отново. Казваш че е друго шаси,но на първа страница на темата е показано че са с еднакви шасита !? Става въпрос за питането ми за софтуеъра на 8404 дали ще стане за 7404.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2010

Сдобих се и аз най-после с Филипс. Модела е 32PFL5625H/12. Много съм доволен от качеството на картината с Булсат. Имам известни проблеми със свързването с лаптопа, но ще ги оправя.
    Искам да питам някои с този модел или сходния 5605 с какви настройки сте, че засега карам със заводските.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Еба си и работата!
    Защо изобщо ги слагат производителите тези екстри в телевизора,
    щом после за да имаш читава картина задължително те трябва да бъдат изключени!!!

Profile: Personal
    Contrast:45
    Brightness:50
    Colour:50
    Sharpness:0
    Noise reduction:Off
    HD Natural Motion:Off
    100 Hz Clear LCD 100 Hz: Off
    Advanced sharpness:Off
    Dynamic Contrast:Off
    Dynamic backlight:Off
    MPEG artifact-reduction MPEG:Off
    Colour management:Off
    Gamma:4
    Light sensor:Off
    Tint:Custom
    • White point red:110
    • White point green:89
    • White point Blue:60

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами най-просто ,защото не гледаш еднакъв сигнал при еднакви условия - с тия настройки например на 46"-47" ТВ футбол или тенис от СД телевизия ще си е отврат.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Обикновено настройките по сайтове се дават за гледане на HD сигнал и филми, най-често на тъмно. Затова слагането на готови настройки не е много добра идея. Затова и повечето модели помнят различни настройки за всеки източник за да може да са различни.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bekata
    PHILIPS 26PFL3405 - все още се чудя! Бихте ли предложили по-добра алтернатива за бюджет до 750лв.?
    Ако сложим на везните този LG 26LD350
    И двата модела са със IPS матрици но с различни процесори. Внимавай само с този PHILIPS 26PFL3405 !!
    Гледай да има буква Н накрая - PHILIPS 26PFL3405Н/12
    Ако няма -това означава ,че има само аналогов тунер и липсва цифров такъв.

Ето ти пример с 32 инчовият модел с липсващ цифров тунер
    http://www.philips.bg/c/televisions/...specifications

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    Плевен

здравейте, имам 32pfl7404h/12 и имам един проблем, за който искам да се консултирам с вас.....става въпрос за следното: свалям си филми на флашка и от нея ги пускам на ТВ. Понеже предполагам знаете, че плеъра не поддържа субтитри се налага предварително да ги вграждам във видео файла. За целта използвам програмата FormatFactory 2.50 и нещата стават перфектно. Обаче забелязвам, че след средата на филма започва едно разминаване между звук и картина, като звука изпреварва картината. Първоначално помислих, че е дефект от трансформирането на видео файла и вграждането на субтитрите, но се оказа, че като пусна същият конвертиран файл на РС и това разминаване го няма. Сега съм пред дилемата проблема ми е във флашката или в плеъра на ТВ. Открих техн.данни на флашката ми, която е Kingston Datatravel USB 4GB и й дават скорост на четене 10МВ/s и скорост на запис 5МВ/s. На пазара има и скоростни флашки, за които проучих, че се водят с двойно по-бързи скорости от моята и се чудя дали да давам пари за такава и дали това ще реши проблема? Или пък да събера някой лев за лаптоп и HDMI кабел и да спра тичането с флашката и конвертирането на видеофайловете
    P.S. Забравих да спомена, че също така файлове над 1,5GB плеъра на ТВ от флашката не иска да ги отвори, въпреки, че са в поддържан от него формат. Изписва ми, че файлът не може да бъде отворен или намерен??? Някакви идеи и по този въпрос???

10. Тук е от
    Feb 2009

Ако можеш мини на варианта компютър и HDMI

11. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

погледни с каква версия на фирмуера си ,опитай да го ъпдейтнеш,или направи проба с
    друг филм и субове,може и с друга програма,или го пусни от средата нататък филма.
    аз ги свалям и плейвам от писито,сигурация от секъде.

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    Плевен

с последната версия на фърмуера съм, не е от там проблема.....и става при всички филми(досега над 50 съм гледал по описания начин), вероятно е от плеъра на ТВ, защото на РС си вървят без проблем въпреки конвертирането през програмата
    все пак исках да се консултирам с форума, може и друг да има подобен проблем

13. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

При мен се получи следния проблем. Гледам си филм с флашката и изведнъж свършва 20 минути преди края. На компютъра си върви нормално и то с различни плеери. Явно плеера на телевизора не е от най-добрите, а е просто някаква екстра, за да има интерес от купувачите. Аз пък се чудя дали да не взема някакво по-евтино ДВД с USB вход и от там да гледам. Тогава отпада и нуждата да се вграждат субтитри. Когато гледам от флашка телевизора автоматично си прави картината 16:9 независомо от формата на филма. Понякога при широекраните филми се получава разпъване по вертикала. Тъй като до сега не съм имал ДВД, интересува ме дали формата на картината се определя от ДВД-то или от телевизора. В смисъл филми 21:9 на телевизора дали ще излизат разпънати или нормално с черни ивици горе и долу.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    Плевен

При мен също няколко пъти се е случвало филма да спре 15-20 мин. преди края както казваш и ти, а после на РС го пускам и е докрай??? Явно наистина плеъра не е свестен и от него идват проблемите.
    Това за картината също е така, но с тази програма FormatFactory, при самото вграждане на субтитрите избирам и обцията да е широкоекранен видео файла, защото иначе ако не го направиш после като пуснеш филма и долният ред на субтитрите се губи и не може да ги четеш....според мен вариантите са два - HD плеър за близо 300лв. или лаптоп за около 700лв. и се оправят всички проблеми

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от abv
    Аз пък се чудя дали да не взема някакво по-евтино ДВД с USB вход и от там да гледам. Тогава отпада и нуждата да се вграждат субтитри. Когато гледам от флашка телевизора автоматично си прави картината 16:9 независомо от формата на филма. Понякога при широекраните филми се получава разпъване по вертикала. Тъй като до сега не съм имал ДВД, интересува ме дали формата на картината се определя от ДВД-то или от телевизора. В смисъл филми 21:9 на телевизора дали ще излизат разпънати или нормално с черни ивици горе и долу.
    Защо ще мъчиш телевизора? От ДВД плеъра ще можеш да пускаш само avi с ниска резолюция. Вместо да дадеш 100 лв. за ДВД дай 200 за някой евтин HD плеър и използвай телевизора за каквото е направен.

17. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Тъй като не съм много запознат, за нещо такова ли става въпрос:
    http://www.technomarket.bg/products/...ilips-bdp-2700

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от abv
    Тъй като не съм много запознат, за нещо такова ли става въпрос:
    http://www.technomarket.bg/products/...ilips-bdp-2700
    Не, става дума за HD плеър, който възпроизвежда mkv файлове от твърд диск, от USB или по мрежата.
    Нещо от сорта на WDTV Live, Diva HD, Popcorn Hour A-200, Dune HD SMART, Tvix N1 и тн.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе