Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 113 от 118 ПърваПърва ... 63103111112113114115 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,681 до 1,695 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от chano
    eeeeeee,вече съм горд собственик на PFL8605 нема такъв телевизор да знаете,такова качество не бях виждал до сега.Някои ако ще купува това да купува,ако решите да купувате само филипс е истината,
    А сега с проблемите,някои може ли да каже защо като гледам филм от телевизията ,някак си все едно съм на театър,някаква функция ли е или какво.???
    Изключи му всичките "екстри" и театъра ще стане кино. Най-вече Natural Motion.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Живее в
    Пловдив

Имате ли наблюдения за 5-та серия PFL , по конкретно 32PFL5604H, бях се навил на 22PFL5604H видя ми се малчо, после 26PFL5604H но не се намира в БГ , та стигнах до 32"

4. rsd
    rsd е офлайн

Тук е от
    Jul 2002

Здравейте. Решил съм да взимам телевизор Philips. Колебая се между 4 варианта - 32-инчовете 32PFL7605H/12 и 32PFL8605H/12; както и 37" на същите модели. Телевизорът ще е за сравнително малка стая - ще се гледа от около 2 метра. Заслужава ли си 8-ма серия по-високата цена? Кoй от тях се държи най-добре на цифрова кабелна (това ще се гледа основно - Blizoo)? В спецификациите за 7-ма серия пише Обработка на цветовете: 4 трилиона, а на 8-ма - 2 250 трилиона. Не ми е ясна тази характеристика какво отношение има към качеството на картината и защо е по-ниска стойността при по-високата серия. Друго важно е, че ще го взимам "на сляпо" - от Солитрон, т.е. няма да мога да го огледам за равномерна осветеност и други дефекти и трябва да избера минималния риск. Благодаря предварително за съветите!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Вземи 32PFL7605H/12 или 37PFL7605H/12
    Безмислено е да даваш повече пари за осма серия при условие ,че панелите и процесорите са еднакви. Не си струва разликата зв парите за опционално Wi-Fi и вход за SD карта....

6. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от vancho20
    Имате ли наблюдения за 5-та серия PFL , по конкретно 32PFL5604H, бях се навил на 22PFL5604H видя ми се малчо, после 26PFL5604H но не се намира в БГ , та стигнах до 32"
    Стар бюджетен модел от 2009 г. Със сигурност са останали само мостри по магазините. Иначе според мен си заслужава цената. Матрицата е ASV на Sharp. Oсновният и недостатък е малкият зрителен ъгъл. Има си DVB-C/T тунери, USB вход.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Изключи му всичките "екстри" и театъра ще стане кино. Най-вече Natural Motion.
    Или погледай без да ги изключваш една седмица! След това ти гарантирам че нама да те дразни а ще ти остане ефекта от Natural Motion и 100Хз - точни и неразмазани движещи се обекти!

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от koleto
    Или погледай без да ги изключваш една седмица! След това ти гарантирам че нама да те дразни а ще ти остане ефекта от Natural Motion и 100Хз - точни и неразмазани движещи се обекти!
    И какво става като някой ден отидеш на кино? Ще молиш да ти пуснат и там ли Natural Motion?

10. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Не Просто окото се адаптира и свиква с моушъна. Еднакво добре гледам със и без него, повярвай ми. Едва ли от Филипс са токова тъпи и упорити та да продължават да развиват нещо което не работи.

11. rsd
    rsd е офлайн

Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Вземи 32PFL7605H/12 или 37PFL7605H/12
    Безмислено е да даваш повече пари за осма серия при условие ,че панелите и процесорите са еднакви. Не си струва разликата зв парите за опционално Wi-Fi и вход за SD карта....
    Благодаря за бързия отговор. Наистина WiFi и SD вход не са неща, на които държа. Щом е само това, ще заложа на 7-ма серия.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от rsd
    Благодаря за бързия отговор. Наистина WiFi и SD вход не са неща, на които държа. Щом е само това, ще заложа на 7-ма серия.
    Друга разлика е дизайна и гланцовият дисплей в 8-ма серия./големите диагонали в 8-ма серия са 3D/
    Има оплаквания от руските ни колеги ,че при 8-ма серия намират боклуци/прах в пространството между матрицата и стъклото. Дано при нашите бройки не е така.

13. SAGE
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Друга разлика е дизайна и гланцовият дисплей в 8-ма серия./големите диагонали в 8-ма серия са 3D/
    Има оплаквания от руските ни колеги ,че при 8-ма серия намират боклуци/прах в пространството между матрицата и стъклото. Дано при нашите бройки не е така.
    hristoslav2, този прах "фабрично" ли е попаднал там или по-късно по време на експлоатацията. И дали ще бъде отстранен гаранционно ако се пояи.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от SAGE
    hristoslav2, този прах "фабрично" ли е попаднал там или по-късно по време на експлоатацията. И дали ще бъде отстранен гаранционно ако се пояи.
    Фабрично. Двама притежатели на 8-ма серия писаха ,че още като са го разопаковали и пуснали ,са видели боклуците. Би трябвало в сервиза да ги отстранят-все пак са в гаранция.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

17. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

здравейте. Напоследък започнах често да гледам филми през USB-то като предварително вграждам субтитрите. Прави ми впечатление, че винаги разтегля образите по вертикала. Филм широкоекранен 16:9 който на монитора излиза нормално с черни черти горе и долу на телевизора е разтеглен. Аз ли нещо бъркам или при всички е така. Телевизорът е 32" 5404Н/12.

18. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте , прави ми впечатление супер добрата цена на 42 инчовите Филипс в магазин техномаркет. PHILIPS 42PFL3312 PHILIPS 42PFL3403D PHILIPS 42PFL3512D PHILIPS 42PFL3403 Тъй като не съм наясно с материята, дали може да ме посъветвате кой от тези моделчета да избера ? Предимно искам да свържа компа с LCD-то и да се филмирам. Също така ползвам булсат ком но мисля да премина към близуу. Чудя се за телевизорите защо е толкова ниска цената и дали може да стане нещо и да изгори след няколко месеца и само да си създавам проблеми. Мерси

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе