Изключи му всичките "екстри" и театъра ще стане кино. Най-вече Natural Motion.Първоначално публикувано от chano
Изключи му всичките "екстри" и театъра ще стане кино. Най-вече Natural Motion.Първоначално публикувано от chano
Имате ли наблюдения за 5-та серия PFL , по конкретно 32PFL5604H, бях се навил на 22PFL5604H видя ми се малчо, после 26PFL5604H но не се намира в БГ , та стигнах до 32"
Здравейте. Решил съм да взимам телевизор Philips. Колебая се между 4 варианта - 32-инчовете 32PFL7605H/12 и 32PFL8605H/12; както и 37" на същите модели. Телевизорът ще е за сравнително малка стая - ще се гледа от около 2 метра. Заслужава ли си 8-ма серия по-високата цена? Кoй от тях се държи най-добре на цифрова кабелна (това ще се гледа основно - Blizoo)? В спецификациите за 7-ма серия пише Обработка на цветовете: 4 трилиона, а на 8-ма - 2 250 трилиона. Не ми е ясна тази характеристика какво отношение има към качеството на картината и защо е по-ниска стойността при по-високата серия. Друго важно е, че ще го взимам "на сляпо" - от Солитрон, т.е. няма да мога да го огледам за равномерна осветеност и други дефекти и трябва да избера минималния риск. Благодаря предварително за съветите!
Вземи 32PFL7605H/12 или 37PFL7605H/12
Безмислено е да даваш повече пари за осма серия при условие ,че панелите и процесорите са еднакви. Не си струва разликата зв парите за опционално Wi-Fi и вход за SD карта....
Стар бюджетен модел от 2009 г. Със сигурност са останали само мостри по магазините. Иначе според мен си заслужава цената. Матрицата е ASV на Sharp. Oсновният и недостатък е малкият зрителен ъгъл. Има си DVB-C/T тунери, USB вход.Първоначално публикувано от vancho20
Или погледай без да ги изключваш една седмица! След това ти гарантирам че нама да те дразни а ще ти остане ефекта от Natural Motion и 100Хз - точни и неразмазани движещи се обекти!Първоначално публикувано от lazarus18
И какво става като някой ден отидеш на кино? Ще молиш да ти пуснат и там ли Natural Motion?Първоначално публикувано от koleto
Не Просто окото се адаптира и свиква с моушъна. Еднакво добре гледам със и без него, повярвай ми. Едва ли от Филипс са токова тъпи и упорити та да продължават да развиват нещо което не работи.
Благодаря за бързия отговор. Наистина WiFi и SD вход не са неща, на които държа. Щом е само това, ще заложа на 7-ма серия.Първоначално публикувано от hristoslav2
Друга разлика е дизайна и гланцовият дисплей в 8-ма серия./големите диагонали в 8-ма серия са 3D/Първоначално публикувано от rsd
Има оплаквания от руските ни колеги ,че при 8-ма серия намират боклуци/прах в пространството между матрицата и стъклото. Дано при нашите бройки не е така.
hristoslav2, този прах "фабрично" ли е попаднал там или по-късно по време на експлоатацията. И дали ще бъде отстранен гаранционно ако се пояи.Първоначално публикувано от hristoslav2
Фабрично. Двама притежатели на 8-ма серия писаха ,че още като са го разопаковали и пуснали ,са видели боклуците. Би трябвало в сервиза да ги отстранят-все пак са в гаранция.Първоначално публикувано от SAGE
Philips 9705H review
http://www.flatpanelshd.com/review.p...&id=1291289229
здравейте. Напоследък започнах често да гледам филми през USB-то като предварително вграждам субтитрите. Прави ми впечатление, че винаги разтегля образите по вертикала. Филм широкоекранен 16:9 който на монитора излиза нормално с черни черти горе и долу на телевизора е разтеглен. Аз ли нещо бъркам или при всички е така. Телевизорът е 32" 5404Н/12.
Здравейте , прави ми впечатление супер добрата цена на 42 инчовите Филипс в магазин техномаркет. PHILIPS 42PFL3312 PHILIPS 42PFL3403D PHILIPS 42PFL3512D PHILIPS 42PFL3403 Тъй като не съм наясно с материята, дали може да ме посъветвате кой от тези моделчета да избера ? Предимно искам да свържа компа с LCD-то и да се филмирам. Също така ползвам булсат ком но мисля да премина към близуу. Чудя се за телевизорите защо е толкова ниска цената и дали може да стане нещо и да изгори след няколко месеца и само да си създавам проблеми. Мерси