Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 117 от 118 ПърваПърва ... 67107115116117118 ПоследноПоследно
Резултати от 1,741 до 1,755 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Ресетване на заводските настройки.
    Благодаря !

ПП.Христослав, човека не може да намери в потребителското меню такава опция в сервизното меню има resset eror bufer ?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Благодаря !

ПП.Христослав, човека не може да намери в потребителското меню такава опция в сервизното меню има resset eror bufer ?
    Това няма да помогне-тази функция изтрива паметта на сервизното за фиксирани грешки при работа на телевизора.

Не се сещам за друго-нека прочете инструкцията 2 пъти или да звънне в най-близкият сервиз от списъка на КиК Електроникс.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от JaY_Z
    здравейте,

необходим ми е съвет за избор между два телевизора
    1) 32 PFL 8404 H
    2)37 PFL 7404 H
    ще се радвам на мнения и отзиви понеже са миналогодишни модели...има ли разлики големи "под капака"
    pfl8404 и pfl7404 са с различни процесори.
    При pfl7404 няма 37" вариант 32" и после 42"
    Най-вероятно по магазините са само мостри.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2002

7404 и 8404 са еднакви имат едно шаси - Q548.1E LA !

6. Тук е от
    May 2009

Здравейте, как са 26 инчовите модели на Philips

7. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от onetwo
    Здравейте , прави ми впечатление супер добрата цена на 42 инчовите Филипс в магазин техномаркет. PHILIPS 42PFL3312 PHILIPS 42PFL3403D PHILIPS 42PFL3512D PHILIPS 42PFL3403 Тъй като не съм наясно с материята, дали може да ме посъветвате кой от тези моделчета да избера ? Предимно искам да свържа компа с LCD-то и да се филмирам. Също така ползвам булсат ком но мисля да премина към близуу. Чудя се за телевизорите защо е толкова ниска цената и дали може да стане нещо и да изгори след няколко месеца и само да си създавам проблеми. Мерси
    http://zora.bg/main.php?p=products&s...oduct_id=10419
    http://zora.bg/main.php?p=products&s...oduct_id=11794
    Първият е модел от 2009г , но е произведен в м.април2010. Аз го купих през м. юли. Доволен съм и благодаря за това на Форума.
    Вторият е тазгодишен , но отстъпва по показатели на първия. Определено са по-евтини от Техномаркета

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Придържайте се към темата за телевизори Philips!!!

10. Тук е от
    Jul 2010

Може ли да коментираме как най-добре да си включваме телевизорите Philips за да се виждат най-добре филмите?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Няма проблеми за това-желателно е да се пише за всичко свързано с телевизорите Филипс./ Но коментари и спорове извън темата ,като предишният за HTPC -не им е мястото тук. Има си отделен подфорум за това./

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Хейли
    http://zora.bg/main.php?p=products&s...oduct_id=10419
    http://zora.bg/main.php?p=products&s...oduct_id=11794
    Първият е модел от 2009г , но е произведен в м.април2010. Аз го купих през м. юли. Доволен съм и благодаря за това на Форума.
    Вторият е тазгодишен , но отстъпва по показатели на първия. Определено са по-евтини от Техномаркета
    как са сравнявани двата модела?
    По контраст и бързина 5 цата май е по-добре...
    Каква е разлката в матриците и в процесорите?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Моля помагайте! Утре трябва да взема телевизор 46 инча. След много обикаляне, четене на тестове, форуми и тестване на живо по магазините, съкратих избора до 46PFL8605H/12 и 46PFL7605H/12. От такива колоси във форума като hristoslav2, знам че са с еднакви матрици Sharp (предполгам и еднаква подсветка) и че надценката за 8-цата като цяло не си струва. Гледах ги на HD един до друг и честно казано не долових разлика, въпреки заявения от производителя по-добър видео процесинг в 8-цата. 3D ready е предимство на 8-та, не сега но в переспектива мисля че до 2-3г. повечето телевизори от среден и висок клас ще са 3D. Лично аз също се кефя на 3D и бих го ползвал. Само, че стъклото пред матрицата отразява повече от това на плазмите и на моменти ме дразни. Заради стъклото, черното на 8-та ми се струва по-бледо. Не знам само за звука да не е реално по-добър на 8-цата, въпреки че по каталог са еднакви. Моля собствници на тези модели и експертите тук за мнения, кой да взема. Благодаря предварително!

16. SAGE
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от dreamcatchermx
    Моля помагайте!
    .......................
    Моля собствници на тези модели и експертите тук за мнения, кой да взема. Благодаря предварително!
    Като собственик на 46PFL8605H/12 не виждам как мога да ти помогна в избора, защото няма как да го сравня с 46PFL7605H/12 или с който и да е друг телевизор, а за мен това е най-хубавия телевизор, който съм имал . Стъклото пред матрицата изобщо не ме дразни, защото когато погледа е фокусиран върху предаването, то отражението не се забелязва (освен ако не се фокусираш умишлено върху него ). Единственото ми притеснение е това, че колонките са отзад и вечер като пусна по-силно звука вероятно преча на съседите, но досега не са се оплаквали (явно харесват музиката и предаванията които гледам ). Ако някой знае как може да монтирам външни колонки без усливател и без да разглобявам телевизора, то нека да сподели.

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Може ли да се направи обективно сравнение между 42PFL7404H(1208 лева) vs 42PFL5405H/12(1199 лева) .
    Това са два модела с еднакви цени, но 7 цата е миналогодишен, а 5 цата е от тази година(с по-голям контраст и по-бърза по ТТД).
    Дайте да видим матриците и процесорите, за да не стане грешка при избора.Някой гледал ли ги е един до друг?
    Въпросът е кой от двата да се избере????

18. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от dreamcatchermx
    Моля помагайте! Утре трябва да взема телевизор 46 инча. След много обикаляне, четене на тестове, форуми и тестване на живо по магазините, съкратих избора до 46PFL8605H/12 и 46PFL7605H/12. От такива колоси във форума като hristoslav2, знам че са с еднакви матрици Sharp (предполгам и еднаква подсветка) и че надценката за 8-цата като цяло не си струва. Гледах ги на HD един до друг и честно казано не долових разлика, въпреки заявения от производителя по-добър видео процесинг в 8-цата. 3D ready е предимство на 8-та, не сега но в переспектива мисля че до 2-3г. повечето телевизори от среден и висок клас ще са 3D. Лично аз също се кефя на 3D и бих го ползвал. Само, че стъклото пред матрицата отразява повече от това на плазмите и на моменти ме дразни. Заради стъклото, черното на 8-та ми се струва по-бледо. Не знам само за звука да не е реално по-добър на 8-цата, въпреки че по каталог са еднакви. Моля собствници на тези модели и експертите тук за мнения, кой да взема. Благодаря предварително!
    Ако ще го гледаш доста през деня и ще го поставяш близо до прозорци по добре 7 серия заради отражението . Аз го гледам главно вечер и предпочетох 8 серия , по нагоре съм писал с какво ми е харесала повече

p.s. и има една малка подробност , разликата в цената е 1000 лв

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе