-
Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения
Здравейте,
имам 37phl8404 /радвам се че отзивите за него са добри/. Преди около седмица станах абонат на Булсатком. Свързаха ме със стандартен приемник /въпреки че исках HD но това е друга тема/. При гледане на мачове по Диема около фигурите на играчите ми излиза нещо като ореоли /то и при някой от другите програми се получава това/, а на първа, нова, и бтв не се получава този ефект. Моля дайте съвет нещо трябва да се пипне по настройките или просто работата на Булсатаджиите е калпава.
Благодаря предварително.
-
извинявам се за допълнителното обяснение :) - приемника е свързан към телевизора с компонентен кабел
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bobyhranov
Здравейте,
имам 37phl8404 /радвам се че отзивите за него са добри/. Преди около седмица станах абонат на Булсатком. Свързаха ме със стандартен приемник /въпреки че исках HD но това е друга тема/. При гледане на мачове по Диема около фигурите на играчите ми излиза нещо като ореоли /то и при някой от другите програми се получава това/, а на първа, нова, и бтв не се получава този ефект. Моля дайте съвет нещо трябва да се пипне по настройките или просто работата на Булсатаджиите е калпава.
Благодаря предварително.
Спирай "разширената рязкост" в такъв момент
-
Сигурен ли си, че е компонентен или е композитен? Колко кабела имаш общо за звук и картина?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Сигурен ли си, че е компонентен или е композитен? Колко кабела имаш общо за звук и картина?
ами три кабела са
-
Цитат:
Първоначално публикувано от koleto
Спирай "разширената рязкост" в такъв момент
благодаря много за инфото ще пробвам довечера
-
Цитат:
ами три кабела са
Тва да не са някакви нови приемници на Булсатком?
-
Цитат:
ами три кабела са
Ако са общо три кабела то тогава ползваш един композитен за видео и 2 за звука /стерео/. Това значи, че ползваш възможно най-гадния начинна свързване, който е предвиден за 14 инчов ТВ макс.
Купувай си един хубав пълен Скарт за 15-20 лева и не се излагай.
Проблема може и да не е от това, но все пак би трябвало да се подобри малко качеството.
-
приятели някой да знае дали със лан кабел може да се предаде HD картина?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ilko80
приятели някой да знае дали със лан кабел може да се предаде HD картина?
Може разбира се. Прочети книжката на модела си и виж какви формати поддържа през DLNA и какво трябва да инсталираш/настроиш.
Ще ти трябва програма на компютъра, която да транскодира в реално време видеото и да вгражда субтитри. Компютъра трябва да е доста мощен за целта.
Опъвай най-добре VGA кабел или си купи плеър за HD видео.
-
със вегеа опъвам в момента оба4е не както трябва мжеш ли да ми кажеш къква програма трябва да си инсталирам на компютъра?
-
По лан интерфеиса не се предава видео сигнал (било то и цифров) а се подава цифров стрийм или поток от кодиран сигнал (avi. mkv и т.н.). Дали телевизора може да го разкодира и превърне в картина е друг въпрос ( телевизорския плеър не чете МKV за сега).
Цифрово видео - през HDMI като телевизора става монитор.
-
Принципно става със TVersity, но ако не можеш да се оправиш със VGA кабела ще ти е доста по-трудно с настройките. Гледам, че хората са успели да подадат MPEG4 видео към телевизора.
-
Някой да знае дали са с различни матрици моделите 42PFL7404 и 42PFL8404.
Днес ходихме да тестваме тези 2 модела и се оказва незнам защо, че по-нисъкия клас (може и да греша) - 42PFL7404 е много (видимо) по-добър като цяло спрямо другия. От къде идва тази разлика. Нали би трябвало 8 серия да е в повече от 7-ма.
-
Трябвами помощт. Купих си Philips42PFL7404H/12, искам да гледам цифрова телевизия на КТ в Стара Загора, чрез САМ модул, който го закупих от тях. Но като го поставя не открива цифрови канали. Само аналогови, картата е активна.