А как точно ги тътсиш? Трябват ти началните честоти за вашия град. Влез във форума на КТ - там ги пишеше.
А как точно ги тътсиш? Трябват ти началните честоти за вашия град. Влез във форума на КТ - там ги пишеше.
Активирай и DVB-C тунера в сервизното меню.Първоначално публикувано от rumen1973
при изключен телевизор постави CAM модула с картата в телевизора
после включи телевизора и пусни да сканира-понякотга се налага да ристартираш няколко пъти докато намери каналите
tibuzdrev има проблем -помагайте
/цитат от лични/
здравей,прецаках си тв-то 42пфл7403д при ъпдейт на софтуера не може да мине инсталацията дава грешка
и сега остана в меню ъпдейт
не става и с исключване
помогнете
.
Активирай и DVB-C тунера в сервизното меню.
OK.Но как да го направя?
ВНИМАНИЕ!!
Не пипайте в сервизното меню неща за които нищо не знаете или не сте достатъчно запознати за какво са.Важи още повече за съкращенията.Всяка една промяна за която не сте наясно може да доведе до блокиране и е на ваш риск.Освен това това води до загуба на гаранцията на телевизора.
Бързо набираме c ДУ 062596i (i-бутон "info", ) появява се прозорец с предупреждение на английски.
Искате да излезете - просто натиснете Menu на ДУ. Искате да влезете - натискате големия кръгъл бутон с надпис OK
навигацията става с кръглия пръстен
нагоре-надолу вдясно-влява
търсиш DVB-C -пускаш ON
после обратно и търсиш STORE натискаш OK /потвърждаваш промяната
и излизаш от сервизното меню с бутона MENU
не пипай нищо друго и не променяй други параметри -правиш това на свой риск
Тунера е активен. Честотата е 746 MHz на КТ за СЗ. каква да правя нататък? И БЛАГОДАРЯ
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg371649Първоначално публикувано от soon
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg371660
здравейте , преди 2 дена си купих телевизор philips 37PFL5603D/10 със USB и ми казаха че мога да гледам филми но не ми чете субтитрите ( казаха ми да си изтегля кирилицата и да го ъпдейтна но незнам от къде. някои може ли да ми помогне ??? :default :default :default
Същия проблем при мен, тук е моментът да се похваля че взех 42 PFL9664, аз също съм с Булсатком SD приемника и съм с компонентен кабел - 3 + 2 чинча за звука, пак ореолчета с квадратчета около играчите, специално по диема 2 и PRO.BG, диема е по-добре, а планета направо е фантастична като качество ?!Първоначално публикувано от bobyhranov
A при мен няма такова нещо като "разширена рязкост" в настройките на картината или може би не е там?
пробвах HD mpg 1080i през USB, вярно от телефона, но насича доста, вероятно защото е mpg?
Не, просто този модел няма такива възможности.
Честито за придобивкатаПървоначално публикувано от balkanski
тазгодишните модели на Филипс не четат субтитри-не са предвидени
да се надяваме че ще оправят нещата софтуерно и ще имат предвид този проблем в моделите от следващата година
hristoslav2, ще те помоля за мнение!
В момента модели 32PFL5604H и 32PFL9603D са на почти еднаква цена!!!
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052400
32PFL9603D - в МЕТРО (видях го) на цена под 1000 лв.
Много съм затруднен кой по си струва, а съм се навил да си купувам PHILIPS.
Kak да разбера този в МЕТРО да не би нещо да му има и да е преоценен?