Видео карта GF 8800GT, с HDMI кабел, с DVI преходник. На 1920x1080.
Видео карта GF 8800GT, с HDMI кабел, с DVI преходник. На 1920x1080.
Ти нали правиш разлика между телевизор и монитор. Това са два различни уреда и едно не може да замести изцяло другото.
Това е ясно, но навсякъде по света ползват LCD телевизори за game конзоли. А и като го купувах по спецификация пишеше 5 ms и оттам реших, че няма да има "мазане" ...
Здравейте,
Ще купувам ТВ и се колебая се между две LCD на Филипс PHILIPS 32PFL7803D или PHILIPS 32PFL7403D, на една и съща цена са в ТМ?
Дайте съвет - ползването ще е нормално - Филми, ТВ и PC. Другия на които се бях спрял е по новия 32PFL5604H, но в по малкия клас!
Форума е супер, както и PHILIPS
Зависи дали държиш на DVB-C тунер. 5604 го има и е модел 2009 г, а другите 2 не и са модели 2008 г.Първоначално публикувано от donivo1
Аз съм доволен от 5604, има добър контраст и нямам проблеми с DVB-C тунера. Ъгълът на гледане му е малък. Трябва да го гледаш фронтално! Матрицата му е ASV Sharp.
Първоначално публикувано от donivo1
от трите 32PFL7403D е за предпочитане
Относно моя проблем с "мазането" на картината при игрите - сега открих, че това "мазане" го има само при widescreen резолюция, дори и да е ниска.
А ако е 4:3 1600x1200 примерно, няма никакви проблеми.
Здравейте,
Скоро си купих Philips 37PFL8404/H12. Приятно ме изненада перфектната картина на аналоговите програми !
Сега обаче се опитвам да настроя цифровите програми на Евроком. Имам CAM модул и карта. При настройката задавам различни страни (Финландия, Норвегия, ...). Телевизора открива цифровите канали (138 заедно с радиата) но в последствие не ги възпроизвежда. Излиза надпис "No access". С аналоговите проблем няма.
Какво ще ме посъветвате?
P.S. Оказа се, че картата не е активирана коректно. След разговор с операторките и повторна активация всичко се оправи.
Поздрави!
Ako гледаш телевизия пусни picture format на super zoom /3-та позиция/Първоначално публикувано от Mayhem
а ако гледаш примерно TV7 когато в горният ъгъл си показват че излъчват в 16:9 тогава превключи формата на картината на- wide screenКакъв е CAM модула който ти дадоха ?Първоначално публикувано от k_k_krastev
Този проблем го има и при мене и честно казано се чудя на какво може да се дължи,ако му идва много силен(или слаб) подавания сигнал може да прекъсва но за секунди,а при мен както и при тебе докато не го изключиш не се появява звука.С последната версия на софтуера съм.Първоначално публикувано от vladko33
аз се чудя дали да не звъня в сервиза.... не че го прави много често, но онзи ден го направи 3 пъти, от тогава не го е правил нито веднъж.... пък при мен след изкл. и вкл. не се оправя- трябва да се изчака малко !Първоначално публикувано от Fujifen
Първоначално публикувано от Mayhem
Здравей,
понеже и аз се опитвам да играя на ТВто, но не се получава.
ТВто ми е закачен като втори монитор към РСто!
как указваш на играта да тръгне именно на ТВто ? (ако ТВто е като в моя случай 2ри монитор)
ако при теб ТВто е първи монитор, разбирам. Някой знае ли как става в моя случай ?
Ами ако искаш напиши един имейл до супорта на Филипс БГ, ,и аз ще напиша.Нека да сме повече хора с това оплакване че да вземат да му обърнат вниманиеПървоначално публикувано от vladko33
Някой може ли да даде мнение за Philips 42PFL8404H как се държат и заслужава ли си ? За предпочитане ли е по-големия диагонал 42 пред 37 ?
Винаги по-големият диагонал , моделът е много добър . По-подробно виж в темата за Филипс.Първоначално публикувано от blago818