Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 23 от 118 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2009

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Видео карта GF 8800GT, с HDMI кабел, с DVI преходник. На 1920x1080.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ти нали правиш разлика между телевизор и монитор. Това са два различни уреда и едно не може да замести изцяло другото.

4. Тук е от
    Oct 2009

Това е ясно, но навсякъде по света ползват LCD телевизори за game конзоли. А и като го купувах по спецификация пишеше 5 ms и оттам реших, че няма да има "мазане" ...

5. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте,
    Ще купувам ТВ и се колебая се между две LCD на Филипс PHILIPS 32PFL7803D или PHILIPS 32PFL7403D, на една и съща цена са в ТМ?
    Дайте съвет - ползването ще е нормално - Филми, ТВ и PC. Другия на които се бях спрял е по новия 32PFL5604H, но в по малкия клас!
    Форума е супер, както и PHILIPS

6. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от donivo1
    Здравейте,
    Ще купувам ТВ и се колебая се между две LCD на Филипс PHILIPS 32PFL7803D или PHILIPS 32PFL7403D, на една и съща цена са в ТМ?
    Дайте съвет - ползването ще е нормално - Филми, ТВ и PC. Другия на които се бях спрял е по новия 32PFL5604H, но в по малкия клас!
    Зависи дали държиш на DVB-C тунер. 5604 го има и е модел 2009 г, а другите 2 не и са модели 2008 г.
    Аз съм доволен от 5604, има добър контраст и нямам проблеми с DVB-C тунера. Ъгълът на гледане му е малък. Трябва да го гледаш фронтално! Матрицата му е ASV Sharp.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от donivo1
    Здравейте,

от трите 32PFL7403D е за предпочитане

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Относно моя проблем с "мазането" на картината при игрите - сега открих, че това "мазане" го има само при widescreen резолюция, дори и да е ниска.
    А ако е 4:3 1600x1200 примерно, няма никакви проблеми.

10. Тук е от
    Jan 2003

Здравейте,

Скоро си купих Philips 37PFL8404/H12. Приятно ме изненада перфектната картина на аналоговите програми !
    Сега обаче се опитвам да настроя цифровите програми на Евроком. Имам CAM модул и карта. При настройката задавам различни страни (Финландия, Норвегия, ...). Телевизора открива цифровите канали (138 заедно с радиата) но в последствие не ги възпроизвежда. Излиза надпис "No access". С аналоговите проблем няма.

Какво ще ме посъветвате?

P.S. Оказа се, че картата не е активирана коректно. След разговор с операторките и повторна активация всичко се оправи.

Поздрави!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Mayhem
    Относно моя проблем с "мазането" на картината при игрите - сега открих, че това "мазане" го има само при widescreen резолюция, дори и да е ниска.
    А ако е 4:3 1600x1200 примерно, няма никакви проблеми.
    Ako гледаш телевизия пусни picture format на super zoom /3-та позиция/
    а ако гледаш примерно TV7 когато в горният ъгъл си показват че излъчват в 16:9 тогава превключи формата на картината на- wide screen
    Цитат Първоначално публикувано от k_k_krastev
    Здравейте,

Скоро си купих Philips 37PFL8404/H12. Приятно ме изненада перфектната картина на аналоговите програми !
    Сега обаче се опитвам да настроя цифровите програми на Евроком. Имам CAM модул и карта. При настройката задавам различни страни (Финландия, Норвегия, ...). Телевизора открива цифровите канали (138 заедно с радиата) но в последствие не ги възпроизвежда. Излиза надпис "No access". С аналоговите проблем няма.

Какво ще ме посъветвате?

P.S. Оказа се, че картата не е активирана коректно. След разговор с операторките и повторна активация всичко се оправи.

Поздрави!
    Какъв е CAM модула който ти дадоха ?

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от vladko33
    Здравейте, от няколко месеца имам PHILIPS 42 PFL 5604 , и от скоро се появи следният проблем- Понякога, като включа ТВ-то и няма звук. Нито на кабелните телевизии, нито на PC- режим , нито на DVD плеър. Като загася телевизора за 10-тина мин, се оправя. Случва се рядко, но е много дразнещо. Някакви предположения ?
    Този проблем го има и при мене и честно казано се чудя на какво може да се дължи,ако му идва много силен(или слаб) подавания сигнал може да прекъсва но за секунди,а при мен както и при тебе докато не го изключиш не се появява звука.С последната версия на софтуера съм.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Fujifen
    Този проблем го има и при мене и честно казано се чудя на какво може да се дължи,ако му идва много силен(или слаб) подавания сигнал може да прекъсва но за секунди,а при мен както и при тебе докато не го изключиш не се появява звука.С последната версия на софтуера съм.
    аз се чудя дали да не звъня в сервиза.... не че го прави много често, но онзи ден го направи 3 пъти, от тогава не го е правил нито веднъж.... пък при мен след изкл. и вкл. не се оправя- трябва да се изчака малко !

14.  

15. Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от Mayhem
    В момента се сблъсквам с един много неприятен проблем с новия ми PFL5604H. Забелязах, че при игри, на по-тъмни места, телевизорът "маже" картината. А по спецификация го дават 5 ms.
    Монитора ми е 3 годишен Philips, с TN матрица и 8 ms време за реакция, а въобще не "маже" при игри.

Някои може ли да ми обясни на какво се дължи това "мазане" на картината, на телевизора, и има ли начин да се оправи, да не би да е от някоя настройка?
    Не знам дали ги ползвате тия телевизори за игри, но аз като си го купувах на мен това ми беше една от главните цели, за които мислех да го използвам

Здравей,
    понеже и аз се опитвам да играя на ТВто, но не се получава.
    ТВто ми е закачен като втори монитор към РСто!

как указваш на играта да тръгне именно на ТВто ? (ако ТВто е като в моя случай 2ри монитор)
    ако при теб ТВто е първи монитор, разбирам. Някой знае ли как става в моя случай ?

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от vladko33
    аз се чудя дали да не звъня в сервиза.... не че го прави много често, но онзи ден го направи 3 пъти, от тогава не го е правил нито веднъж.... пък при мен след изкл. и вкл. не се оправя- трябва да се изчака малко !
    Ами ако искаш напиши един имейл до супорта на Филипс БГ, ,и аз ще напиша.Нека да сме повече хора с това оплакване че да вземат да му обърнат внимание

17. Тук е от
    Nov 2009

Някой може ли да даде мнение за Philips 42PFL8404H как се държат и заслужава ли си ? За предпочитане ли е по-големия диагонал 42 пред 37 ?

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от blago818
    Някой може ли да даде мнение за Philips 42PFL8404H как се държат и заслужава ли си ? За предпочитане ли е по-големия диагонал 42 пред 37 ?
    Винаги по-големият диагонал , моделът е много добър . По-подробно виж в темата за Филипс.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 118 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе