Ето това ми дадоха като им се обадих по телефона: www.biberona.com , но нещо вътре не мога да се ориентирам за това което ми трябва.Първоначално публикувано от hristoslav2
Ето това ми дадоха като им се обадих по телефона: www.biberona.com , но нещо вътре не мога да се ориентирам за това което ми трябва.Първоначално публикувано от hristoslav2
Здравейте,
Дойде и ми на мен времето да си оборудвам спалнята с нов телевизор - в случая с 26 инчов LCD - модел на Филипс. До тук добре, ама дори на официалния сайт не можах да направя пълноценно сравнение. Примерно уж 5-та серия е по-добра от 3-та (според моята логика) ама на 3-тата времето за реакция е по-малко (друг е въпроса как се правят тези замервания и как се манипулират ама все пак), друго - на едния пишат контраста на другия не, на единия пише колко бита обработва процесора на другия не и т.н. и т.н.
Много ще съм благодарен ако някой ме насочи към сполучлив модел на Филипс в 26 инчовия диапазон. Във форума гледма основно се обсъждат по-големите събратя. Аз си харесах един 25PFL3404H/12 за около 700лв. ама дали е добър?
А и един уточняващ въпрос имам - ако има DVB-C тунер телевизора спестява ли се едно дистанционно?
Благодаря предварително.
Аз съм със същия проблем! Май не се спестява!!!Първоначално публикувано от lrn
Спестява се, но зависи от кабелния оператор.Първоначално публикувано от gadinoid
Или ти не си разбрал добре за линка или са си направили майтап с теб .....Първоначално публикувано от gadinoid
Попитай ги пак.
А защо трябва да е непременно Филипс ?Първоначално публикувано от lrn
ако аз избирах бих си взел SAMSUNG LE26B650
http://www.audiovisionsheffield.co.u...%3DLE26B650%26
от Филипс PHILIPS 22PFL5614H не е лош http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09060810
PHILIPS 26PFL3403D има още какво да се желае
този LG 26LU5000 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055784
ми е интересен ,но все не ми остава време да отида и да го видя на живо.
Благодаря за бързия отговор! Ами Филипс щото чесно казано ми в едни момент ми загря главата от модели, марки и серии, и Филипс имат мои приятели, които са доволни. При всички случаи обаче бюджета ще е под 700лв.Първоначално публикувано от hristoslav2
Отиди в магазина разгледай моделите.Помоли ги да ти ги пуснат на кабелна и виж чия картина ти харесва повече.После пиши кои модели са ти направили впечатление за да ги обсъдим.Първоначално публикувано от lrn
Благодаря много за инфото!!!Първоначално публикувано от hristoslav2
Оправих се. Зададох му страна Финландия, [Режим на скороста]->[Автоматично]
[Сканиране на частота]-> [Пълно]
[Аналогови Канали]-> (отключени)
Сканирането обаче отне около 1,5 часа (не знам защо толкова много). Хвана всички около 100 цифрови канала и още толкова аналогови.
Всичко е ОК, но без помоща на форума никога нямаше да се оправя!
Никой нищо не ти казва и не знае. Като се започне от некомпетентните консултанти в магазините, чак до готините каки на кабеларката, дето нищо не разбират и само се хилят. Ако не беше форума щях да ходя да си купувам външен тунер!
Супер форум, много ми помогна!
Хора току що закачих DVDпрез HDMI и пак само картина ,няма звук.Да не би този LCD да не подържа аудио през HDMI ?
Е това е абсурд,аз имам точно същия модел на Филипс и съм си вързал ДВД-то през HDMI и нямам проблеми със звука.В началото като го купих гледах един-два филма от PC-имаше звук,после взех WDTV media player и не съм го пробвал повече.Или кабела не е в ред,или нещо не правиш както трябва.Първоначално публикувано от icebobo
П.С-Забравих да ти кажа,че в настройките на ДВД-то ми има функция която разрешава или забранява аудиото да излиза по HDMI изхода,така че провери при теб дали няма нещо подобно.
Здравейте. На PFL7404H качих новия фирмуер и единственото което видях е нова икона в HOME -SCENEA при която на екрана на телевизора излиза картина на пеперуда и остава за 240 минути, като голяма картина.Ако някой е забелязал други промени моля да сподели.
Незнам дали си втълпявам, но след ъпдейта картината ми харесва още повече. Според мен нормалния оттенък е изместен леко в по-топлите тонове. Проблемите с УСБ плеъра не са оправени.Първоначално публикувано от iminev
Тази настройка на DVD-то я активирахме, и пак няма звук.Кабела е пробван на друго DVD със друго LCD и работи.Дали трябва да го връщам в сервиз и къде става това ?Първоначално публикувано от harvi5
Пробвай с още един кабел ,нищо че този е работил ,кабелите се прецакват . Ако и тогава не работи го носи в магазина от който си го купил до 3 дни от покупката са длъжни да ти го сменят с нов телевизор , ако са минали тези дни пак те са длъжни да го пратят в сервиза.
icebobo,пробвай за всеки случай и останалите HDMI входове,да не би този да е прецакан нещо и ако и през тях няма звук тогава ходи в магазина.Първоначално публикувано от icebobo