Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 15 от 118 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Да.Но имаш и друг вариант-да си вземеш сателитен приемник и да станеш абонат на Булсатком.
    Дай някакъв линк към сайта на кабелният ти оператор.
    Ето това ми дадоха като им се обадих по телефона: www.biberona.com , но нещо вътре не мога да се ориентирам за това което ми трябва.

2.  

3. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

Здравейте,
    Дойде и ми на мен времето да си оборудвам спалнята с нов телевизор - в случая с 26 инчов LCD - модел на Филипс. До тук добре, ама дори на официалния сайт не можах да направя пълноценно сравнение. Примерно уж 5-та серия е по-добра от 3-та (според моята логика) ама на 3-тата времето за реакция е по-малко (друг е въпроса как се правят тези замервания и как се манипулират ама все пак), друго - на едния пишат контраста на другия не, на единия пише колко бита обработва процесора на другия не и т.н. и т.н.
    Много ще съм благодарен ако някой ме насочи към сполучлив модел на Филипс в 26 инчовия диапазон. Във форума гледма основно се обсъждат по-големите събратя. Аз си харесах един 25PFL3404H/12 за около 700лв. ама дали е добър?
    А и един уточняващ въпрос имам - ако има DVB-C тунер телевизора спестява ли се едно дистанционно?

Благодаря предварително.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от lrn

А и един уточняващ въпрос имам - ако има DVB-C тунер телевизора спестява ли се едно дистанционно?
    Аз съм със същия проблем! Май не се спестява!!!

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Аз съм със същия проблем! Май не се спестява!!!
    Спестява се, но зависи от кабелния оператор.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Ето това ми дадоха като им се обадих по телефона: www.biberona.com , но нещо вътре не мога да се ориентирам за това което ми трябва.
    Или ти не си разбрал добре за линка или са си направили майтап с теб .....
    Попитай ги пак.
    Здравейте,
    Дойде и ми на мен времето да си оборудвам спалнята с нов телевизор - в случая с 26 инчов LCD - модел на Филипс. До тук добре, ама дори на официалния сайт не можах да направя пълноценно сравнение. Примерно уж 5-та серия е по-добра от 3-та (според моята логика) ама на 3-тата времето за реакция е по-малко (друг е въпроса как се правят тези замервания и как се манипулират ама все пак), друго - на едния пишат контраста на другия не, на единия пише колко бита обработва процесора на другия не и т.н. и т.н.
    Много ще съм благодарен ако някой ме насочи към сполучлив модел на Филипс в 26 инчовия диапазон. Във форума гледма основно се обсъждат по-големите събратя. Аз си харесах един 25PFL3404H/12 за около 700лв. ама дали е добър?

Благодаря предварително.
    А защо трябва да е непременно Филипс ?
    ако аз избирах бих си взел SAMSUNG LE26B650
    http://www.audiovisionsheffield.co.u...%3DLE26B650%26
    от Филипс PHILIPS 22PFL5614H не е лош http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09060810
    PHILIPS 26PFL3403D има още какво да се желае
    този LG 26LU5000 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055784
    ми е интересен ,но все не ми остава време да отида и да го видя на живо.

7. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

А защо трябва да е непременно Филипс ?...
    Благодаря за бързия отговор! Ами Филипс щото чесно казано ми в едни момент ми загря главата от модели, марки и серии, и Филипс имат мои приятели, които са доволни. При всички случаи обаче бюджета ще е под 700лв.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Благодаря за бързия отговор! Ами Филипс щото чесно казано ми в едни момент ми загря главата от модели, марки и серии, и Филипс имат мои приятели, които са доволни. При всички случаи обаче бюджета ще е под 700лв.
    Отиди в магазина разгледай моделите.Помоли ги да ти ги пуснат на кабелна и виж чия картина ти харесва повече.После пиши кои модели са ти направили впечатление за да ги обсъдим.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Да.Но имаш и друг вариант-да си вземеш сателитен приемник и да станеш абонат на Булсатком.
    Дай някакъв линк към сайта на кабелният ти оператор.
    Благодаря много за инфото!!!
    Оправих се. Зададох му страна Финландия, [Режим на скороста]->[Автоматично]
    [Сканиране на частота]-> [Пълно]
    [Аналогови Канали]-> (отключени)

Сканирането обаче отне около 1,5 часа (не знам защо толкова много). Хвана всички около 100 цифрови канала и още толкова аналогови.

Всичко е ОК, но без помоща на форума никога нямаше да се оправя!
    Никой нищо не ти казва и не знае. Като се започне от некомпетентните консултанти в магазините, чак до готините каки на кабеларката, дето нищо не разбират и само се хилят. Ако не беше форума щях да ходя да си купувам външен тунер!
    Супер форум, много ми помогна!

11. Тук е от
    Sep 2009

Хора току що закачих DVDпрез HDMI и пак само картина ,няма звук.Да не би този LCD да не подържа аудио през HDMI ?

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от icebobo
    Хора току що закачих DVDпрез HDMI и пак само картина ,няма звук.Да не би този LCD да не подържа аудио през HDMI ?
    Е това е абсурд,аз имам точно същия модел на Филипс и съм си вързал ДВД-то през HDMI и нямам проблеми със звука.В началото като го купих гледах един-два филма от PC-имаше звук,после взех WDTV media player и не съм го пробвал повече.Или кабела не е в ред,или нещо не правиш както трябва.

П.С-Забравих да ти кажа,че в настройките на ДВД-то ми има функция която разрешава или забранява аудиото да излиза по HDMI изхода,така че провери при теб дали няма нещо подобно.

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Здравейте. На PFL7404H качих новия фирмуер и единственото което видях е нова икона в HOME -SCENEA при която на екрана на телевизора излиза картина на пеперуда и остава за 240 минути, като голяма картина.Ако някой е забелязал други промени моля да сподели.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от iminev
    Здравейте. На PFL7404H качих новия фирмуер и единственото което видях е нова икона в HOME -SCENEA при която на екрана на телевизора излиза картина на пеперуда и остава за 240 минути, като голяма картина.Ако някой е забелязал други промени моля да сподели.
    Незнам дали си втълпявам, но след ъпдейта картината ми харесва още повече. Според мен нормалния оттенък е изместен леко в по-топлите тонове. Проблемите с УСБ плеъра не са оправени.

16. Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от harvi5
    Е това е абсурд,аз имам точно същия модел на Филипс и съм си вързал ДВД-то през HDMI и нямам проблеми със звука.В началото като го купих гледах един-два филма от PC-имаше звук,после взех WDTV media player и не съм го пробвал повече.Или кабела не е в ред,или нещо не правиш както трябва.

П.С-Забравих да ти кажа,че в настройките на ДВД-то ми има функция която разрешава или забранява аудиото да излиза по HDMI изхода,така че провери при теб дали няма нещо подобно.
    Тази настройка на DVD-то я активирахме, и пак няма звук.Кабела е пробван на друго DVD със друго LCD и работи.Дали трябва да го връщам в сервиз и къде става това ?

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Пробвай с още един кабел ,нищо че този е работил ,кабелите се прецакват . Ако и тогава не работи го носи в магазина от който си го купил до 3 дни от покупката са длъжни да ти го сменят с нов телевизор , ако са минали тези дни пак те са длъжни да го пратят в сервиза.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от icebobo
    Тази настройка на DVD-то я активирахме, и пак няма звук.Кабела е пробван на друго DVD със друго LCD и работи.Дали трябва да го връщам в сервиз и къде става това ?
    icebobo,пробвай за всеки случай и останалите HDMI входове,да не би този да е прецакан нещо и ако и през тях няма звук тогава ходи в магазина.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 118 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе