-
Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения
Много благодаря. Бях страшно афектиран, помислих, че нещо не е в ред. По подразбиране е било включено бързо търсене и аз така съм го пуснал. Все пак това ми е първото ЛСД. Вече намери 93 програми от налични 95. Наистина ще продължи доста, но всичко е добре когато свършва добре.
Още един път хиляди благодарности. На първо четене много ми харесва, дано не съм се минал. Мисля, че с тоя мижав бюджет съм избрал нещо добро. Консултантите в ТМ Стара Загора ми казаха, че 5-а серия имали проблеми със софтуера, но не можаха да ми кажат точно какъв.
-
за сега ще се въздаржа от HDTV приемника струва 150лв.
а на саседа нищо не е по различно от мен,
просто неговия тунер е малко по различен от моя,и децибелитему са 14 нагоре почти на всички канали
към hristoslav2
Търсене на цифрови програми с DVB-C /модели 2009г/
Задавате му страна Финландия, [Режим на скороста]->[Автоматично]
[Сканиране на частота]-> [Пълно]
[Аналогови Канали]-> (отключени)
Сканирането обаче отнема около 1,5 часа
ако го направа тва по добре ли ще са каналите
ако да,то тогава има ли смисал от тоя шибан булсат
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Любоо
към hristoslav2
ако го направа тва по добре ли ще са каналите
ако да,то тогава има ли смисал от тоя шибан булсат
Това е за цифрова кабелна телевизия -докато ти си на булсат и описаното не важи за твоя случай.Съветът ми е да си смениш приемника с HD/има вероятност и да не е добре настроена антената ти/
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
пише го в началото на темата
Явно проблемът е в кабелния оператор и нищо повече не може да се направи.
Между другото да попитам как си настройвате формат на картината. С това 4:3 и 16:9 както и да настроя все не е добре.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от abv
Явно проблемът е в кабелния оператор и нищо повече не може да се направи.
Между другото да попитам как си настройвате формат на картината. С това 4:3 и 16:9 както и да настроя все не е добре.
Формат на картината Super zoom e най-добрият вариант.Ако гледаш сигнал 16:9 -Widescreen
Autoformat е малко агресивен.
-
-
Тъй като това ми е първото ЛСД постоянно възникват въпроси, на които трудно мога да си отговоря сам. Както писах и по горе с цифровият кабелен тунер хванах малко повече от половината програми излъчвани от оператора. Имам външен тунер NETA, който мисля да го вържа към телевизора. Оказа се, че съм изгубил кабела и ще трябва да се купува нов. Оригиналния беше в двата края със СКАРТ букси. Такъв ли да търся пак или има вариант СКАРТ-HDMI.
-
Няма такъв кабел SCART - HDMI. Купи си SCART-SCART, но търси някакъв за поне 15-20 лева.
Кой ти е кабелния оператор?
-
Здравейте, аз съм нова тук и имам доста въпроси към вас спецовете. Купих си 42PLF5624 но не чете субтитри от USB. Има ли начин да се направят допълнителни настройки, за да възпроизвежда субтитри и как? Същия проблем имам и с домашно кино Sony DAV DZ260 S. Освен това имам проблем и във аудио връзката между двете. Опитах с HDMI кабели и настройки по книжките, но не се получава. Моля помогнете ми, ако имате добро желание!!!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Piaf
Здравейте, аз съм нова тук и имам доста въпроси към вас спецовете. Купих си 42PLF5624 но не чете субтитри от USB. Има ли начин да се направят допълнителни настройки, за да възпроизвежда субтитри и как?
Доколкото знам софтуерно още не е решен този въпрос, но нека и спецовете си кажат тежката дума.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Piaf
Здравейте, ...... Купих си 42PLF5624 но не чете субтитри от USB..... Освен това имам проблем и във аудио връзката между двете..
Независимо от няколкото ъпдейта на фърмуера на моделите от 2009 г.,ТВ-то засега не чете субтитри!В какъв смисъл е проблема с аудио връзката м/у двете устройства?
-
Здравейте! Искам да ви попитам какво ви е мнението за този модел на Philips?
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061452
Заслужава ли си парите или е по-добре да се изчакат новите модели с ( UV2A) матрици.Дали ще има съществена разлика в картината.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bobiengland
Това е най-доброто към момента. Дали си заслужава парите - според мен цената е неоправдано висока за телевизор с такъв размер, но за всеки влак си има пътници.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bobiengland
Заслужава ли си парите или е по-добре да се изчакат новите модели с ( UV2A) матрици.Дали ще има съществена разлика в картината.
Това не го виждам до 9-10 месеца. Още не съм чул нищо за новите модели на Филипс, а докато пуснат и горните класове ще мине време. Гарантирано няма да са по-евтини и никой не може да ти каже как ще е качеството с новите матрици.
-