Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от KOKOMANIA
hristoslav2 - много благодаря за съдействието!
Предполагам, че е печатна грешка, че Филипса чете само Субтитри? всъщност какво чете USB- то на филипса. Дали има добра картина - вземам го за да заменя стария тръбен телевизор и да не моря очите на детето си , а и своите :) ще се гледат доста клипове от Youtube , както и мачове - най- вече Диема :)
Има ли всички видове тунери, които са важни, защото не мога да си позволя да го сменям всяка година въпросния телевизор и се надявам да го ползвам поне 4-5години ?
Моля и други потребители, ако знаят някакви недостатъци на модела PHILIPS 37PFL8404H - да пишат!
Много ви благодаря за съдействието !!!
Грешката е моя-изтървал съм -не-то :) не чете субтитири.Модела си има всичко необходимо-вземай-няма да съжаляваш.
Цитат:
Първоначално публикувано от sandosan
Здравейте, пак имам едно питане с какъв кабел трябва да свържа TV-то (42PFL8404) за да ползвам NET TV. Пробвах с един от компа към рутера , но от рутера към TV не се получава. В смисъл пробвах и с автоматично да си вземе IP- то и ръчно му ги зададох параметрите на мрежата, но пак нищо в инфото пише,че TV търсел постоянно рутера, ала пак нищо. Някакви идеи...
чети
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366397
Не знам колеги ,аз съм 42PFL8404 ползвам 10м DVI - HDMI (75лв.) с позлатени накрайници от Технополис и нямам никакви проблеми. Видеото ми е NVIDIA 8500 и нямам грижи. От един колега знам,че имал проблем с лаптопа. От сервиза му казали,че видео картата загрява и от там забивала и сече сигнала. Ако това може да ви даде някаква насока за охлаждане или кабел ...
hristoslav2 това съм го чел,но не намирам отговор на моя проблем (рутер- TV) вида кабел / еднопосочен или двупосочен/
Цитат:
Първоначално публикувано от sandosan
hristoslav2 това съм го чел,но не намирам отговор на моя проблем (рутер- TV)
Пак чети :) /често задавани въпроси-на англииски/
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...k_FAQs&slg=ENG
ЧНГ. Желая здраве и късмет през новата 2010 на всички участници във форума. bigstoyan,имам същия проблем като теб със 32PFL8404. Ако имаш възможност подаѝ сигнал от друг източник /DVD,Blu-ray/ по същия кабел за да стане ясно дали проблемът е в кабела.Аз нямам такава възможност.Ще съм благодарен на всякакви предложения и информация относно този проблем от всички останали съфорумци.
Когато си купувах телевизора 32PFL5404H/12 беше останал само един на стенда и го взех. Мога ли от някъде да видя колко време е работил в магазина. Не, че е толкова важно (вече съм го взел), а само за информация.
Цитат:
Първоначално публикувано от abv
Когато си купувах телевизора 32PFL5404H/12 беше останал само един на стенда и го взех. Мога ли от някъде да видя колко време е работил в магазина. Не, че е толкова важно (вече съм го взел), а само за информация.
Написано е в темата за PHILIPS
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366399
Да, де, ама малко объркващо е описано и не мога да разбера точно какво да правя за моя модел. Май по-добре да не го пипам.
1. Бързо набираме от ДУ 062596i (i-бутон "info" на ДУ)
(появява се прозорец с предупреждение) -->'ОК'
2 . Искате да излезете - просто натиснете 'Menu' на ДУ. Искате да влезете - натискате големия кръгъл бутон с надпис 'OK'.
отработени часове. SM-->Operation hours -->'ОК'
Здравейте,
Извинявайте че така малко грубо навлизам с въпросче, но не ми се отваря нова тема-пък и тази си е за филипс. Имам 37PFL8404 и сега мисля да си взема нов лаптоп с HDMI за да си гледам филми и т.н. Има ли някаква особеност за компа? Трябва ли да е Full HD или не е задължително защото на 15.6 диагонал с такава резолюция пък стават много ситни буквите? И как мога да гледам филми от USB ако това е възможно изобщо на моя тв?
С подходящите драйвери можеш да настроиш ралични резолюции на екрана и телевизора и е все едно с каква резолюция е лаптопа.
Просто гледай да е достатъчно мощен да подкара съответните филми.
На твоя телевизор няма как да гледаш филми със субтитри от USB.
Лаптопа само за филмите ли го взимаш? Защото има доста по-евтини и удони решения/
Ами не само за филми. Аз сега имам лаптоп, който продавам защото е старичък вече и ще си взема нов защото нямям стационарен комп и този го ползвам за всичко. Харесал съм си един DELL 1555 с 2.53Ghz и Full HD http://laptop.bg/#/laptop/DELL/Studio%201555/2775. Мисля че е доста ЯК за да подкара добра картина на тв-то. Чакам го за проба да видя как е. Не знам дали ще изкара обаче Full HD на телевизора. А казваш не мога да гледам филми със субтитри, това значи ли че може да плейва видео без такива да речем.
Може да плейва да.
Със този лаптоп мисля, че няма да имаш проблеми.
Идеята ми беше дали все пак не е по-добре да се обзаведеш с отделен плеър вместо да набутваш пари за нов лаптоп.