Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 71 от 118 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Препоръчайте ми стойка за стена за PHILIPS 42PFL5604H/12 че малкия постояно го удря !!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от speka
    Препоръчайте ми стойка за стена за PHILIPS 42PFL5604H/12 че малкия постояно го удря !!
    Най-добре е да отидеш в магазина и да си избереш сам модела който ще ти хареса.

4. Тук е от
    Nov 2009

Съществува голямо разнообразие и следва да го съобразите с важите нужди и възможности - оси на завъртане, цени и т.н.
    Най-масовите марки и със сравнително по-достъпна цена са Hama, Thunder, Mountmassive, Barkan и др. предлагат се при всички големи търговци, вкл. и в Метро (на опаковката проверете дали е пригоден за притежавания от вас ТВ или за 42"). И още за самия стандарт:
    http://www.vesawallmount.org/
    http://www.av4home.co.uk/acatalog/Sc...o_61-inch.html

5. Тук е от
    Apr 2010

Пак ще помоля за помощ по въпроса от горния ми пост:

Цитат Първоначално публикувано от yonib
    Сега имам нов въпрос - дали проблема с аналоговите се дължи на Финландската връзка и ако мина пак на България, но задам ръчно параметрите за търсене на цифрови канали, имам шанс да настроя и двата вида канали?......
    Иначе впечатленията ми от телевизора засега са добри. След като си поиграх малко с настройка на яркост, контраст и цветове, картината е плътна и с реалистични цветове. Ъгъла на гледане е много добър според мен - гледах го доста време от 45 градуса спрямо оста и мисля че няма разлика с фронтално гледане. Панела е с добро антирефлексно покритие (това беше задължително условие за мен), като дори и насрещно осветяване не влияе на образа и не се отразява в екрана. Звука е приемливо добър - т.н. "виртуален съраунд" явно върши някаква работа. Много добре са организирани входовете - страничните и долните са в дълбоки ниши и практически нищо не излиза извън габарита на телевизора. Например на 42PFL7404, които ми беше фаворит преди този, са разположени така, че всички кабели ще стърчат или отстрани или отзад на телевизора.
    Какво ме притеснява засега: Много странно меню. Вероятно за седмица - две ще му свикна, но засега ми е много трудно да намеря това което търся. Българския превод на някои от функциите в менюто е направо заблуждаващ и дори съм на път да мина на английски - тъкмо и децата няма да са наясно какво пише . При настройката на цифровите програми, телевизора ги подреди по азбучен ред. Това е много тъпо и ще ми отнеме поне 2-3 часа докато наредя поне основните които гледам. Когато качеството на някоя програма е лошо (разбирай половината от българските), става голямо мазало, дори и когато се гледа на 4:3 със ленти отстрани. За сметка на това обаче, ми излязоха няколко HD канала, които преди това не виждах със сеттопбокса и на тях вече се разбира че съм си купил нов телевизор .
    Наложи се да превключа динамичния контраст от средно на ниско. Получаваха се много неприятни резки промени в контраста при смяна на сцената. Може би ще се наложи да го изключа нацяло. Така и не мога да разбера засега, дали настройките се пазят поотделно за телевизия и разните входове или са общи за телевизора.
    Не мога да открия радиата. Въпреки че при настройката ми изписа че е намерило, нито има бутон на ДУ, нито откривам функция в менюто откъдето мога да ги включа.
    Пробвах да пусна през USB един анимационен HD филм за който пише че е H264, но ми изписа че фаила не може да бъде прочетен. Същия на компютъра тръгва без проблем. Иначе други AVI-та от флашката тръгват без проблем.
    Това се сещам засега, дано да помогна поне малко на някого в избора.
    Ще съм благодарен ако някой ми помогне със съвет за аналоговите програми, защото веднъж на 2-3 седмици цифровата телевия изчезва за часове и тогава си гледах аналогова.

6. Тук е от
    Jan 2010

КОЛЕГА, ПРЕДИ ДА СТАРТИРАШ НАСТРОИКАТА НА КАНАЛИТЕ ИЗЛИЗАТ ДВЕ ИКОНИ : СТРТ(В ЛЯВО) И НАСТРОИКИ(Я ДЯСНО),ОТИВАШ НА НАСТРОИКИ НАТИСКАШ О.К И ОТ ТАМ СИ ЗАДАВАШ ДА ТИ ТЪРСИ ЕДНОВРЕМЕМННО И ЦИФРОВИ И АНАЛОГОВИ КАНАЛИ.
    ЕЛЕМЕНТАРНО.ПИШЕ ГО В ИНСТРУКЦИЯТА.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Здравей,
    Наблюденията са ми върху 7404, но едва ли разликите са огромни.
    1. Не гледай с черти отстрани, Филипс има достатъчно добър и бърз автоформат (няма да кажа най-добър), така че в центъра на екрана образите са приемливо сплескани когато формата е 4:3
    2. Премигването при 7404 е от светлинния сензор - затова пробвай да го изключиш. Динамичния контраст го избягвай или на минимум.
    3. Настройките за звук и картина са отделни за всеки вход
    4. Програмите може лесно да се сортират по списъци - избраните програми ги слагаш в предпочитани (бутон guide мисля че беше)
    Малко въпроси:
    Как е белия цвят при новата матрица? Има ли харакртерния за старите матрици на Шарп розов оттенък?

8.  

9. Тук е от
    Apr 2010

@ivaylo_kni Може би аз не съм обяснил достатъчно добре в първия си пост (от 12.04). Задал съм да се търсят и аналогови и цифрови канали, но докато съм със "местоположение България" намира само аналоговите. Това доколкото съм разбрал от прочетеното във този форум е "нормално" за Филипса. Като превключа на "Финландия" ми намира само цифрови канали и радиа, въпреки че по време на търсенето, на екрана си пише - цифрови ХХХ; аналогови ХХХ и т.н. В крайна сметка реших че това не е много голям проблем, щото мога да си настроя ръчно няколко аналогови канала в случай че цифровата спре.

@koleto Благодаря за съвета за светлинния сензор. Ще пробвам да го изключа. При мен не се получаваше премигване а наистина рязка промяна в контраста. Пример: Студио на БТВ. Водещ, срещу него гост. Показват водещия в близък план - контраста е нормален. Превключват на близък план на госта - контраста веднага пада с 20-30%. Осветеноста и декора смятам че бяха еднакви, единствено водещата беше с някакъв червен костюм. Мисля че сега като сложих динамичния контраст на минимум са много по-добре нещата. Поне снощи цяла вечер не ми направи впечатление да го има този ефект/дефект.
    Това че настройките за всеки вход са отделни е добре - досега не видях някаква индикация че е така, нито срещнах нещо по въпроса в упътването.
    За белия цвят - гледах го преди малко няколко минути - май наистина леко розовее. Но дали е от внушение (заради търсения ефект) или защото съм задал леко топла настройка на картината, не мога да преценя. Матрицата междудругото е с код 234 - стикера е в долния край на дясната страна на корпуса.

Благодаря ви за включването, ще изпробвам съветите ви!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://www.divx.pri.ee/index.php?nam...opic&p=646#646

Модели от 2008г/завършват на цифра 3/. 7-а и 9-а серия и Aurea поддържат чрез USB MPEG1 и MPEG2 видео файлове.
    (Старата 9xx1 подържа този вид видео файл).
    В USB Options менюто има само снимки и музика. (без видео)
    Но е възможно да се плейва MPEG видео през USB.
    Philips е решил да пропусне, автоматичното плейване на MPG видео
    Ето и инструкции за USB и какво трябва да направите
    Ако искате да видите видео MPG файл:
    1. Преименувайте вашият MPG файл на SuperShopDemo.mpg
    2. Копирайте файла на USB флашката с памет в остовният сектор (не в директория)
    3. Включете телевизора и поставете USB флашката в USB слота на телевизора.
    Изчакайте няколко секунди ... и гледайте
    По време на възпроизвеждането функциите на дистанционното саизключени. Само бутонът Меню е активен а също и контрола за силата на звука).
    Защо Philips са блокирали тази функция, не знам ,но има някаква причина.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2010

еееее златен да си ХРИСТОСЛАВ

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от loshdancho
    еееее златен да си ХРИСТОСЛАВ
    Какъв е твоя модел ?

13. Member
    Тук е от
    Mar 2010

32 PFL7403d/12

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от loshdancho
    32 PFL7403d/12
    Да модеа ти ел 2008година -процедурата става за него. Успех и пиши как е

16. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Заради идеята ще пробвам довечера иначе аз го ползвам основно за монитор и не е проблем .

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

коментари относно плеъра на 40 5605 - формати , субтитри(май няма)

18. stu
    stu е офлайн

Тук е от
    Apr 2010

Няма ли вече горд собственик на Филипс 40 5605 да сподели мнения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 71 от 118 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе