така ли?сравнявал ли си ги смисъл 52-16/9 eкран на формат на програмата 4:3 е по голям от 60-21/9 екран пак същият формат на програмата 4:3 ако наистина е така има и друго решение
и то е минимум 70 инчов телевизор 21/9
така ли?сравнявал ли си ги смисъл 52-16/9 eкран на формат на програмата 4:3 е по голям от 60-21/9 екран пак същият формат на програмата 4:3 ако наистина е така има и друго решение
и то е минимум 70 инчов телевизор 21/9
Сегашния Филипс-21:9 на предаване 4:3 се гледа с черти отсрани.Тогава обаче се равнява на 40' .Виж ако беше с големината на 50'-55' -тогава вече щеше да е супер.Освен цената -тя неговата и сега е здрава.
Май се оказва, че новите версии на фърмуера един проблем отстраняват, а два създават.
Колеги, ако някой има и пази стари версии на фърмуера за 32PFL5604H нека ми пише на ЛС.
Благодаря предварително.
Ууупс, ето ги новите модели вече
В Tехнополис ,както и в ТМ новата промоция съдържа 40PFL5605H на цена от 1799 лв....
Дерзайте
Който може да ги разгледа, да казва
Този "уж" нисък клас модел 40PFL5605H усещам, че ще бъде голямата изненада на сезона сред LED моделите.
Имаш предвид хубава или лоша изненада ?Първоначално публикувано от soon
Определено хубава!
Кризата накара всички производители да променят досегашната си философия (че само скъпото е хубаво).
Сега като гледаме те предвидливо пускат и по една ниска модификация от новите модели с високо качество отговарящо поне на миналите средни.
Няма начин ако искат някой да им купува продукцията.
P.S. Официално инфо за модела 40PFL5605H:
http://download.p4c.philips.com/file...12_pss_bul.pdf
в продажба: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073645
Direct LED vs Edge LED: https://www.youtube.com/watch?v=OfOG...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=welY99gxpSo
Може и да направят телевизори от Филипс тази година. Засега са изпълнили всичко, което за мен им беше недостатък - матрицата и липсата на регулиране на подсветка.
Това Direct LED трябва да се види що за постижение е защото ми звучи и изглежда пак недоносено.
Ами има видео файлчета и се вижда.. според мен е по-добро от едж леда на 7605, при което пак контрастта е 500 000:1,Първоначално публикувано от lazarus18
пише просто че директ леда е без локал дайминг, но иначе навсякъде по панела има задни диоди...Добре ми изглежда.
Здравейте, много интересен и полезен форум аз същосъм на тема Philips.Скоро си направих удоволствието да купя 32PFL8404H/12 .Много съм доволен от телевизора и гледам английското първнство с ей такива очи .Изненадах се вчера неприятно след като изтеглих един мач от замунда Реал Мадрид и Барса за да го гледам с хубаво качество.Файла беше H264.avi, метнах го на флашката и мукар само звук.Аз ли баркам нещо или Tv-то не play-ва файлове с такава резолюция?
Еийй кога успя да стане най-търсен модел
PHILIPS 40PFL5605H
в момента цената му е доста по-ниска от аналозите при другите марки. да не би тоя DirectLED да е менте
аз честно казано не видях разлика - в Технополис имаше един до друг 5604 и 5605. ама сигурно "повредата" е в мене
Поздрави на всички и благодарности на хората които помагат активно в този форум.
Днес скочих в мътната вода и си купих 40PFL5605 . Вече имам и първия проблем - не тръгва Conax модула. Телевизора изобщо не разбира че е включен. Мисля че бях срещал някъде из форума мнение че трябва да се смени страната, но сега не мога да го открия. Ще бъда благодарен ако ме насочите със някакъв съвет.
PS: Само за информация - шасито е S Q552.1E LA. Направих и една снимка на панела, но ме домързя да вадя статив и е доста калпава
[img width=600 height=600]http://i39.tinypic.com/dw2o3.jpg[/img]
Update: След като никой не ми отговори, бях се отказал да опитвам повече за тази вечер. Гледах си цифровата телевизия през приемника и Scart кабел към телевизора. Преди да си легна реших да проверя за последен път и като сложих картата - Хоп - САМ модула се появи в опциите. Изглежда съм поставял картата обратно в началото (въпреки че бях убеден че съм пробвал и двата начина - с надписа напред и назад). Сега пък естествено не намери никакви цифрови канали. Смених страната на Финландия - пак нищо. Изключих телевизора от ключа (равносилно на изваждане на кабела от контакта) и след включване, пак задаване на Финландия намери цифровите канали. Сега пък не откри нито един аналогов. Засега това ме устройва, защото качеството на образа е несъизмеримо по-добро от това с предната конфигурация (сеттопбокс - скарт - ТВ).
Сега имам нов въпрос - дали проблема с аналоговите се дължи на Финландската връзка и ако мина пак на България, но задам ръчно параметрите за търсене на цифрови канали, имам шанс да настроя и двата вида канали?
Впечатления от телевизора на практика нямам засега, защото основно си играх със странното меню. Самото дистанционно управление е много интересно - удобно е в ръката от една страна, сравнително малко е и няма много бутони, но например когато натискаш двата бутона - наляво и надясно (за превключване на програмите) пръста ти опира в един изпъкнал ръб по края му и е доста неприятно. Иначе като че ли до всички необходими настройки има директен достъп с 1-2 натискания.