Бърз въпрос - Philips 32PFL5404 - има ли минус, който не си струва да преглътна, при цена 600 лв
Бърз въпрос - Philips 32PFL5404 - има ли минус, който не си струва да преглътна, при цена 600 лв
Ако ще гледаш цифрова кабелна телевизия гледай да е 32PFL5404H. Разликата освен в цената е че модела с "Н" има цифров тунер, а другия няма. Аз имам модела с цифров тунер, картината при цифровите канали е много по-добра отколкото с външното устройство на кабеларката. Хващат се HD каналите. Има много по-добри модели и марки, но мисля, че в този ценови клас изборът е добър. Ако не гледаш цифрова кабелна телевизия или си с "Булсатком" вземай по-евтиния модел.Първоначално публикувано от deian
Къде го има на тази цена?Първоначално публикувано от deian
За тези пари какво има да преглъщаш? Струва си!
Хич не е за вярване , но току що ми се огбадиха от магазина че телевизора ми е дошъл.Отивам да си го взема и ако всичко е ОК -довечера ще пиша как е на практика така дългоочаквания 52PFL-9704 .
Моя 46pfl9704 е потресаващ от всякъде така, че се приготви за най-големия кеф на живота!
Айде тичай и дано всичко е наред.Първоначално публикувано от yavorsub
Искаш да кажеш, че и на него се "тресе" картината. Сори, просто не мога да се сдържа, като видя приказки от рода: Моята играчка е най-хубава.Първоначално публикувано от soon
yavorsub моля те обади се в магазина и се откажи от телевизора. Прав е Momchil това е най-лошия телевизор който съм имал някога.
Momchil от коя детска градина си?
32PFL5404H беше офертата - в МЕТРО - цена 598 лв!!!
В Русе е останала само мостра ((
Успех на колегите от другите градове.
ПП: тукашното е на 2000 часа работа.
Тая потресаващата 46-ца в спалнята ли я държиш, или там е 42"?Първоначално публикувано от soon
той soon сменя телевизори като долните гащи- 46m86(невероятно потресаваща сд и хд картина), 40w4000(той пък много тресеше). 9603 не помня какъв размер беше. сега 42-46...
Да бе - и аз се сещам ,че беше 47" пък му бил голям ,че го сменил с 42" 7404.... soon ,тука вече на доста хора ни е интересно всъщност ти какъв ТВ имаш?
46pfl9704 е на soon телевизора.другите са стaрите му и защо да е нямал много телевизори ако има парички може често да ги сменя.
kaloman правилна приценка - 46 хол, 42 спалня.
Ти май си доста комлексиран от нещо и винаги злорадсваш в този форум.
Много си негативен и май си чиста проба "бай ганьовски българин" + HunterBG + svetlio1 за компания.
Заради такива като теб сме на последно място в света, приятелче.
И, да Philips 46PFL9704 е с потресаващо перфектна картина от където и да го погледнеш.
Просто няма такъв друг за момента.
P.S. За момента само venci79 правилно се ориентира в моята ситуация.
Да много телевизори смених защото мога и не е работата на никой да ми търси сметка!
Мога - сменям и ще сменям.