Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 76 от 118 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,126 до 1,140 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Да, това ще е следващата ми стъпка, но продължавам да чакам техника от вчера , защото те твърдят че аз не мога да се стравя сам и затова не тръгвало.
    Днес им звънях и на националния и пак обещаха че ще дойдат. Ако не става им го връщам и продължавам с търсенето на качествен модул. Не знам дали има вариянт както ми твърдят от съпорта на Philips самата карта да не е програмирана правилно, защото както написах този модул със същата карта си вървят на един Samsung P2370HD. Иначе телевизора е страхотен, поне за мен.
    А в КТ няма некодирани програми , само двата неофициални HD и радиата. Така че без САМ или сет-топ не става да се гледа цифрова. Поне в Добрич е така.

Еййй, Харви БЛАГОДАРЯ за линка , който си дал. Вдъхна ми нови надежди направо

Честит празник!!!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Честит празник и на теб и дано се реши проблема!

4. prm
    prm е офлайн

Тук е от
    May 2010

Проблемът не е в модула !!!
    Не знам какъв но вервай ми не е .

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Според мен проблема е точно в съвместимостта на модула с DVB-C тунера.
    Някой знае ли какъв е точния модел на DVB-C тунера на 32PFL7404H?

Между другото техника от КТ дойде гледа и реши да слага модула наобратно... при което аз "подскочих". сподели ми че на Philips така ставало. Те слагали модула ту така, ту обратно докато тръгнело .... при което аз му благодарих за услугата и в понеделник връщам модула им.

6. Тук е от
    Dec 2009

Вечи и аз съм с Филипс 7404Х,включих булсаткома и предава добре.
    По-натам ще ползвам съветите ви за цифров приемник.

7. Тук е от
    Nov 2009

Ако някой е в очакване на нов софтуер той вече е актуален към 07.05.2010 г. - Версия: 000.026.073.000

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Този софтуер позволява ли четенето на субса на авитата през ЮСБ, и дали има възможност да възпроизвежда ДВД формат пак през ЮСБ??

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от neillmakoli
    Този софтуер позволява ли четенето на субса на авитата през ЮСБ, и дали има възможност да възпроизвежда ДВД формат пак през ЮСБ??
    Филипс изписват промените във фърмуера за разлика от другите производители.
    погледни тук ?- Надстройка на фърмуера - файл Readme
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=Link_Software

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...bar=0&zoom=100

Software history
    Main modifications
    Each release contains:
     All solutions identified in earlier versions
     Improved connectivity to improve compatibility with other external devices
     As Philips pursuits to continuously improve their products, it is possible that the
    channels/preset list is affected after upgrading to a newer software version. Therefore we
    recommend reinstallation of channels/presets after completing the software upgrade
    procedure.
    Q5481_0. 26.73.0
     TV switched off and on by itself when viewing pay channels/services with a Conditional
    Access Module (CAM) inserted. (Only applicable to country, Netherland)
     Hungarian language option cannot be selected on the HDMI CEC device language menu
    with the TV remote control.
    Q5481_0. 26.72.0
     Video freeze or macro blocks observed on HD digital broadcast at the interval of 10-12
    minutes.
    Q5481_0. 26.70.0
     Error message appear on screen when viewing pay channels/services with a Conditional
    Access Module (CAM) inserted.
    Q5481_0. 26.69.0
     TV switched off by itself after 2 hrs of operation.
     All user settings (e.g. delta volume) are lost after channel installation/update.
     TV displays a message „Scrambled program‟ when switching from Free-To-Air (FTA)
    channel to a pay channel.
    Q5481_0. 26.66.0
     When „EasyLink‟ feature is switched off in the TV menu, the channel number or name
    OSDs will not be displayed or display as „undefined format‟ when switching to external
    inputs or TV channels.
     Channel preset/position are shifted by +1 after performing cable installation with UPC
    network. (Only applicable to country, Netherland)
     Improvement of the network connectivity with some routers, e.g. Zyxel models. (Only
    applicable for Net TV models)
     The IP-EPG is not displaying the scheduled broadcast programme (empty) after updating
    the TV software to version 26.58.5. (Only applicable for Net TV models)
    Q5481_0. 26.58.5
     TV does not work with other HDMI CEC compliant devices.
     TV does not store all the channels from UPC service provider. (Only applicable to country,
    Netherland)
     Implementation of a new feature, Scenea. It allows you to use your TV as a photoframe.
    Q5481_0. 26.38.23
     Software release for 40PFL8664H and 40PFL7664H.
    Q5481_0. 26.38.22
     Only one analogue channel is stored after performing digital cable (DVB-C) installation.
    (Only applicable to country, Netherland)
     Micro-block or mosaics appear on channels.
    Q5481_0. 26.38.21
     Digital cable services are stored in the wrong preset/position and analogue cable channels
    are not present in the channel list.
     Analogue cable channels are stored in the wrong preset/position in the channel list, after
    you have stored as new channel during analogue manual installation.
     Increase the maximum number of cable services stored in the TV memory from 500 to 700.
    Q5481_0. 26.38.17
     The splash screen (Blue screen with PHILIPS logo) is removed when Ambilight is used as a
    lounge light. (Only applicable for Net TV models)
    Q5481_0. 26.38.14
     The Philips Server is not available or cannot access Net TV. (Only applicable for Net TV
    models)
     After installation of digital (DVB-T) channels, the IP-EPG (Electronic Programme Guide)
    menu is empty. (Only applicable for Net TV models)
     Enable digital cable (DVB-C) functionality for Switzerland and Austria countries.
     Picture menu shows “HD Natural Motion” instead of “Perfect Natural Motion”. (Only
    applicable for 76x4, 78x4 & 86x4 series models)
    Q5481_0. 26.33.15
     A vertical green line appears on the left side of the screen in “Unscale” picture format
    through HDMI connection.
     Video drop-out when you change channel on the Philips/Pace set-top-box through HDMI
    connection.
     TV hang-up while navigating in Net TV environment.(Only applicable for Net TV models)
     No audio & video in TV mode after TV lost signal from the website while watching a movie
    from the Net TV services.(Only applicable for Net TV models)
     The radio channel background disappeared with a message “Video not supported”
    displayed when you change the radio channels.
    Q5481_0. 26.33.9
     TV cannot store the channels from cable service provider, Kabel Baden-Wurttemberg.(Only
    applicable to country, Germany)
     TV does not display the correct resolution for some PC formats and is forced to the
    640x480 resolution.
     While playing a media file in the root directory of the USB memory device, the Program +/-
    button does not allowed you to select another media file.
     Unable to enter the network frequency for DVB-C installation.(Only applicable to country,
    Netherlands)
     To preset/position analog channels from preset number 2001 onwards after channel
    installation.(Only applicable to country, Netherlands)
     Channel disappeared from the original preset position and shifted to a preset number
    16384 after installation update.(Only applicable to country, Lithuania, Czech Rep or Italy)
    Q5481_0.26.29.6
     No channels found after auto-installation.(Only applicable to country, Ukraine & Bulgaria)
     Riks TV certification.(Only applicable to country, Norway)
     Intermittent access of electronic user manual with the [Yellow] button on the remote control.
    (Only applicable for models with electronic user manual)
     The audio language does not change when you select an audio language from the list of
    available broadcasted languages in the TV menu for a digital channel.
     The TV is intermittently blocked when accessing YouTube service.(Only applicable for Net
    TV models)
     To include DVB-T MPEG4 feature for country, Slovenia.
     Channel Nederland 2 and Nederland 3 presets are shifted after installation update.(Only
    applicable to country, Netherlands)
    Q5481_0.26.24.8
     Channels TF1, France2 and M6 have disappeared from the preset list after installation
    update.(Only applicable to country, France)
    Q5481_0.26.24.4
     Initial production software

11. Тук е от
    Dec 2009

Мерси Христослав но още не съм стигнал дотам.
    Направи ми впечатление че като дават филм и когато субтитрите са на 2 реда,тези дето са на долния ред се показват наполовина.
    Защо се получава така и в кои настроики да пипна?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от neillmakoli
    Мерси Христослав но още не съм стигнал дотам.
    Направи ми впечатление че като дават филм и когато субтитрите са на 2 реда,тези дето са на долния ред се показват наполовина.
    Защо се получава така и в кои настроики да пипна?
    В телевизорите филинс има възможност за местене на изображението нагоре-надолу - при сигнал 4:3. Това става със стрелките на пръстена на дистанционното.
    С всяко натискане - НАГОРЕ изображението се мести с една степен нагоре. По този начин може да вдигнеш цялата картинва и субтитрите от вторият ред да се виждат изцяло.

13. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте, имам един въпрос защо новият софтуер не иска да се обнови перз интернет?32PFL8404H/12 ми е телевизора.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

краят на сагата с СА модула

Днес получих TechniSat conax модула и не ме свърташе да опитам.
    Сложих го в слота и....... същата работа. Сетих се за поста, в който ми писахте за влакънца плат в слота и за последно взех фенерче и зарових глава .
    Какво беше учудването ми когато видях, че второто пинче от горе вместо да е заострено има на върха си някакъв заосенък (подобно на главата на топлийка) и поради това, когато съм вкарвал модула това пинче се е закривило леко на горе и не влиза в модула. Явно и модула не е влизал до край, но никога не съм го насилвал. С пинцети махнах заосенъка и изправих пинчето и програмите тръгнаха.
    Ядосах се малко, че по-рано не го бях проверил. Не съжалявам обаче че вместо Smit сложих TechniSat, макар ми излезе с около 20 лева по-скъп. Накрая пробвах и двата и ми направи впечатление, че ТехниСат-а по-бързо разкодира и превключват програмите, както и че по-рядко и за съвсем кратко време на някой програми изписва No access. Със Smit модула този надпис го задържа около 2-3 секунди.
    И така занимах толкова хора с проблема, а не се сетих по-рано да гледам в слота :-(

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Стоян сигурен ли си ТехниСат-а по-бързо разкодира и превключва програмите, както и че по-рядко и за съвсем кратко време на някой програми изписва No access?щото аз преди да купя моя САМ модул попитах и ми казаха че няма никакво значение какъв е.а сега се оказва че има,щото и мен много ме дразни бавното превключване от канал на канал.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

И с двата има забавяне и дразни наистина, но съм сигурен, че SMiT бави малко повече. Особено е осезаемо на някой програми.
    Това, което виждам обаче е , че качеството на картинката не е много добро. БТВ и БТВ комеди мизерия. Чудя се дали топфилда е нямал някакъв антенен усилвател в себе си?

18. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    В телевизорите филинс има възможност за местене на изображението нагоре-надолу - при сигнал 4:3. Това става със стрелките на пръстена на дистанционното.
    С всяко натискане - НАГОРЕ изображението се мести с една степен нагоре. По този начин може да вдигнеш цялата картинва и субтитрите от вторият ред да се виждат изцяло.
    Mерси,получи се така както каза....в момента ме гложди че тв-то има евентуален хардуерен проблем, ще пиша скоро за какво става на въпрос.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 76 от 118 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе