Не, при мен прекъсва звука за около секунда на някои цифрови канали. Аз им отговорих с reply на тяхния mail, ама ако няма реакция ще им пиша чрез сайта.
Не, при мен прекъсва звука за около секунда на някои цифрови канали. Аз им отговорих с reply на тяхния mail, ама ако няма реакция ще им пиша чрез сайта.
Някой може ли да помогне ?
/получих следното писмо/
здравей, виждам че си навътре с нещата и искам да те попитам за LCD 32PFL5604H рофих се доста в нета и в настройките и успях да изкарам в менюто "мрежа" до сега не ми излизаше обаче немога да настроя тая просволута мрежа. Въпроса ми е дали този модел поддържа Wi-Fi и как да го активирам. В настройки ми излезоха още 2 икони, едната пише "НЕТ ТВ" а другата за "домашна мрежа" за гледане на снимки филми музика.Дали можеш да ми помогнеш.Благодаря
То сигурно софтуерно може да се покаже но дали има необходимия хардуер вътре в тв то?
Този модел до колкото знам не поддържа WIFI
Не не поддържа WI FI. Penkoi ima li otgovor ot Philips bg, на мене са ми отговорили че са разбрали защо не тругвало файлчето и писаха че ми изпращат този път работещия файл но са забравили да го прикачат към писмото и се наложи пак да им пиша и да чакам
На мен не са ми отговорили още. Ако ти пратят файла и наистина работи ще може ли да ми го паратиш и на мен на мейла.
разбира се,стига да няма разлика щото моя проблем и твоя са различни.Първия файл дето ми го пратиха се казва autospett.bin.Твоя такъв ли беше или друг??
Новия който го чакам се казва jettfiles
Да и на мен ми пратиха autospett.bin. Може би оправя и двата проблема.
Пратиха ми го отново но в папка jettfiles. Този път стана точно както в инструкцията им. Май че има промяна поне не прекъсава на бтв, нова диемите и пробг.
Все още прекъсва на TV1000, ама ще го прежаля че ми омръзна вече. Но не са ми отговорили защо не се инсталира ъпдейта им от страницата за подръжка.
да проблема го има явно цялата серия е така вижте в сайта на Philips за update и инструкция как се прави
Здравейте колеги, и аз съм със същия проблем с прекъсването на говора на цифровите канали.Вече получих 3-4 писма от Филипс с въпросния файл jettfiles но при мен телевизора не го разпознава и не иска да се ъпдейтне.
Чакам по нататъчни инструкции от тях.Пиша им през abv.bg директно и там ми и отговарят.
Значи вчера ми пратиха autospett.bin в папка jettfiles. Така както беше в папката го качих на празна флашка и тв го разпозна. Диода премигна няколко пъти и накрая засвети червено. Изключих го от контакта, махнах флашката и го включих. Общо взето това е процедурата.
Инсталира се.Първоначално публикувано от penkoi
http://search.data.bg/ready/4a64149a...81aad1e2ef2b27
Моя проблем не се реши и май накрая ще хвана пътя към сервиза
Привет и от мен. От вчера съм горд собственик и аз на " 32PFL5624H/12 " и след прочитане на цялата тема веднага сканирах по горе- посочения начин като си мислех че ще ударя кьоравото, като гледам цифрова ТВ без да съм доплатил за нея Хванах 152 цифрови и 63 аналогови.... но се оказа после че от тези цифрови може да се гледат 2 български,2 италиански и 2 немски ....от другите се вижда само черен екран ....Първоначално публикувано от gadinoid
Нормално. Просто кабелния оператор ги е кодирал за да не може всеки да "удря кьоравото".