Меdia player в новите модели
Недостатъци
Няма възможност за превключване на звуковите пътеки.
Няма подръжка на субтити.
Превърта само файлове с малък размер (на някои започва да тресат или мотаят)
Меdia player в новите модели
Недостатъци
Няма възможност за превключване на звуковите пътеки.
Няма подръжка на субтити.
Превърта само файлове с малък размер (на някои започва да тресат или мотаят)
32PFL5604H/12, VN4F101, произведен в Унгария. Матрица: D3GA23 – SHARP 223, шаси: Q-543
Мене така ме най-радва:Първоначално публикувано от goliampraz
контраст - 71 - напълно достатъчно повече почва да ми натоварва очите;
яркост - 55
цвят - 40;
динамичн контраст - мин. обърни внимание че с тази настройка се променя гамата, тоест не я издувай излишно.
динамично фоново - най-добра консумация - влияе на интензитета на лампата!
100 херца - вкл;
хднм - мин
сензор за свелина- изкл.
разширена рязкост - вкл за кабеларката и изкл. за HD сигнал
Като знаем какви стандарти се подържат операторите в България това е невъзможно .на една програма ако си настроиш е добре то на другите си е......Първоначално публикувано от goliampraz
благодаря за инфотоПървоначално публикувано от Planasoft
Здравейте,
Решил съм (най-накрая да си купя LCD tv, ще се гледа от 2 метра затова ще е 32'', марката съм я избрал и тя ще е Филипс, бюджета ми е 800 лева. Ще гледам предимно вечер, булсат, филми от лаптопа.
Спрял съм се на три модела:
1) 32PFL7403D - 699 лв. от ТМ
2) 32PFL7603D/12 - 699 лв. от ТМ
3) 32PFL5404/H - 799 лв. от ТМ
Не съм ги подредил по предпочитание. Знам че първите два са модели от 2008 година, въпреки това ме изкушава че са 7ма серия и за тези пари се чудя какво не им е наред та са ги пуснатил толкова евтино. За сега с много малко води третия модел но ми се иска да чуя и вашето мнение. Знам че тука препоръчвате да се избягва 3та и 5та серия, но за тези пари какво друго може да се вземе. Не държа да е full HD, HD ready е напълно достатъчен според мен за 32''.
От изброените определено 32PFL7603D/12, ако разбира се не решиш да добавиш още пари към сумата и да идеш към нещо по-ново.
Мострите по принцип са за предпочитане (разработени до 2-3 мецеца), но специално за тия последни бройки сигурно не са спирани.
Сега има поне има избор и на по-ниски цени.
Какво представлява термина "жужащи" телевизори, защото точно тоза модел както са написали на първа страница от форума имал такъв проблем.
@ gri_schim
ако този модел го дават, че "жужи" то тогава ако се заслушаш ще чуеш, че бръмчат 80% от плазмите и LCD моделите. Когато е имало няколко случая на нещо и се е коментирало, не означава, че това е факт. При мен беше гробна тишина работата на този модел. На съседа Samsung 40B650 ще хвръкне.
soon, мерси за пояснението,
Преди малко звънях в ТМ и се оказа че има само една броика от 7603, и тя разбирасе е мостра на 2 години близо, затова може би ще се откажа от този модел. Препоръчаха ми също така тошиба 32AV733 - 729 лева ...
Колебанието ми е да избера по стар модел (2008) но от по висок клас (Мостра със сигурност ще ми продадат) или нов модел но от по нисък клас. Повече ме влече към нов модел, въпроса е :
PHILIPS 32PFL5404/H - 799 лв. или
ТOSHIBA 32AV635 - 729 лв.
Здравейте, имам Филипс 7433 42 инча и отстрани видях, че има САМ гнездо. Та въпросът ми е мога ли чрез този вход да си пусна кабелната телевизия. DVB-c телевизора не поддържа и затова малко ме съмнява, че ще стане. Аз съм на кейбълтел /близу/. Благодаря предварително.
Щом телевизора не поддържа значи няма DVB-C тунер. Каквото и да сложиш в гнездото няма да се промени този факт. Виж си точния модел. Ако завършва на H значи има такъв тунер. Ако е D - няма.
6 - подсерия
- vader11
Eто как си разчетеш модела
- PFP - Philips Flat Plasma
- PES - Philips Essence Serie
9 - серия, клас на телевизора колкото по-голяма е цифрата, по-висок клас е телевизора,- 9 - флагманска серия
- 8 - висша серия
- 7 - средна серия
- 6 - не се предлага в Европа /само за северна Америка/
- 5 - бюджетна серия
- 4 - не се предлага в Европа /само за северна Америка/
- 3 - начална серия
0 - определя дизайна и цвета
- 0 - цвят на корпуса: черен
- 1 - цвят на корпуса: бял
- 2 - цвят на корпуса:
- 7 - цвят на корпуса: Блестящ тъмно-сив
- 6 - цвят на корпуса: тъмен металлик
- 8 - цвят на корпуса: тъмен титан
- 9 - цвят на корпуса: сребрист-перлен
3 - годината на разработка на модела. Изключение правят топ моделите с Aurea, 9900 и 9980
- 1 - 2006 година
- 2 - 2007 година
- 3 - 2008 година
- 4 - 2009 година
- 5 - 2010 година
D - показва вградените тунери в модела.
- D - DVB-T (MPEG2) + аналогов кабелелен
- H - DVB-T (MPEG2/MPEG4) и DVB-C (MPEG-4.HD AVC)
- К - DVB-T (MPEG2/MPEG4) , DVB-C (MPEG-4.HD AVC) и DVB-S2 (MPEG-4)
- S - DVB-T MPEG2 използва се в телевизорите зглобени в Калининград/*****/ DVB-T MPEG2
/12 -цифрите след наклонената черта показват регионалното назначение на продукта и нямат влияние на функционалноста.
- 12 - All Europa/Continent/
- 10 - Germany
- 05 - Great Britain
- 02 - Switzerland ,Germany ,Austria
- 60 - Russia
- 98 - Middle East ,Africa
- 93 - India ,Thailand ,Vietnam ,Korea, China
- 56/94/98 - Pakistan , India
- 30/93/98 - Southeast Аsia
- 37 - U.S.A., Canada
- 27 - U.S.A., Canada, Puerto Rico, U.S.Virgin Islands,
- F7/F7e/F7b - U.S.A., Canada, Puerto Rico, U.S.Virgin Islands, Mexico
- 27/55/85 - Central Амеricа
- 27/55/77/78 - Argentina, Chile, Colombia, Ecuador, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela
- 77 - Argentina ,Paraguay, Uruguay
- 78 - Brasil
- 79 - China, Middle East, Thailand
- 97 - Аustralia , New Zeeland
Пример-52PFL9632D/10- 52 инчов, lcd , 9 серия, подсерия 6, дизайн 3, година на производство-2/2006г/, DVB-T тунер, 10-произведен за западна Европа.