9604 ползва друг процесор, има по-висикобитова обработка на сигнала. Все пак ги сравни и виж дали виждаш някаква разлика в полза на по-скъпия за да прецениш дали си струва.
9604 ползва друг процесор, има по-висикобитова обработка на сигнала. Все пак ги сравни и виж дали виждаш някаква разлика в полза на по-скъпия за да прецениш дали си струва.
mdcom , Какво казаха за доставка с поръчка ? 1900лв. за 32" ?!?!
Щом нямаш претенции към екстрите спокойно 7404 ще ти свърши работа.Първоначално публикувано от mdcom
Другото lazarus18 го е казал. Трябва директно да ги сравниш при един и същ сигнал, с еднакви настройки, но се съмнявам да усетиш голяма разлика.
Разликата в цената не е малка.
Philips 32PFL7404H от днес на промоция в Технополис за 1299лв . Голямото предимство на 9604 е в саунда ,звука , но за 600лв. разлика, може да се вземеме прилично аудио и медия плеър.
PS. Гледам ,че и в Техномаркет е толкова , ега ти промоцията.
Здравейте!
Тези дни съм решил да отида до Техномаркет и да видя на живо как се справя PHILIPS 32PFL5604H, макар и да не съм много вещ и да има голяма вероятност да си ме метнат Затова исках да помоля за коментарите ви относно този тв, дали е добър избор? Ще се гледа ефирна телевизия (засега) и ще бъде венчан за Nintendo Wii - за тези две цели, как мислите, бива ли го?
Връзка с РС също е възможна, нали? Ще бъде почти до настолната машина в стаята ми, така че ще се полза и за това.
Смятам да го взема от Техномаркет - някакъв съвет в това отношение?
Предварително ви благодаря за отговорите!
За това за което смяташ да го ползваш , става ! За това от къде ще го купиш май няма голямо значение , стига да няма голяма разлика в цените и на продавача да му се отговаря на твоите въпроси !Ако искаш по-изчерпателна информация прочети темата за Филипс ТВ в този форум !
И трите серии са с еднаква матрица,7 и 8-ма са с еднакъв процесор,така че преценяй.Първоначално публикувано от mdcom
мод/едит
Не са! 8 и 7 са с S-IPS докато 9-та серия е с ASV на Sharp
Смело вземай 7404! Убийствено качество на картината!!!
Здравеите,да попитам какво ще кажете за модела филипс 52PFL7404H,защото не видях мнения за него,или те са същите като за 42 ин.
Ами на мене ми отказаха изобщо да ми доставят една бройка Toshiba. Иначе, ако ства дума за тези пари - веднага си взимам Philips32" 9xxxxПървоначално публикувано от nkd
Бладодаря на всички за отговорите! Просто се учудвам на безхаберието на продавчите в ТМ. В конкретния случай човека с абсолютна сигурност заяви - 9 и 8 ма серия са едни и същи - разлика само в екстрите, 7-ма серия с по-лоша матрица - така че да съм избирал - 8 или 9 срия - и това при положение, че му заявих, че не ме интересуват екстрите. Дори го питах дали има разлика в обработката на сигнала и отговора беше "никаква". Изобщо не е ставало дума за по-бърз процесор и т.н. При това положение щах да взема 8404...но добре че го има форума Взимам 7404 (спестявам 300 лв.) и още веднъж благодаря на всички за отговорите!Първоначално публикувано от gadinoid
Моля помогнете взех си PHILIPS 42PFL8404H , но нещо не мога да настроя картината. От къде мога да взема данни за правилна калибровка. Някак си ми е мътен образа,а когато се гледа филм ако не е на режим КИНО се чувствам все едно гледам риалити. Ползвам Булсатком и PC през DVI to HDMI.Мерси на отзовалите се предварително.
Той затова се казва режим КИНО. Всъщност този режим, с леки корекции по менюто е режима за гледане и на телевизия.Първоначално публикувано от sandosan
Прочети темата ми за калибрацията, свали си посочените дискове и си настрой както трябва телевизора.
С готови настройки нищо няма да стане.
lazarus18 благодаря за бързия отговор, ще изпълня съвета ти.
Честито за придобивката да си я ползваш със здраве. Чувството на реалити се дължи на HDNM системата за вмъкване на кадри, малко е странно в началото после се свиква (като с диагонала) и накрая ще се чудиш как си гледал без нея. HDNM в комбинация със 100те херца води до една завидна рязкост и реалистичност при движещи се изображения. Един съвет от мен - по-меки настройки и дръж динамичния контраст и рязкоста на минимум. Според тестовия диск на Лазаръс съм направил следните според мен добри настройки:Първоначално публикувано от sandosan
1. Контраст - 70;
2. Яркост - 55;
3. Рязкост - 2;
4. Оттенък - топъл;
5. Цвят - 35-37;
6. Разширена рязкост - изкл.
7. Разширен цвят - мин;
8. Дин. Контраст - мин;
9. Динамично фоново (това регулира интензитета на лампата) - най-добра консумация - по-дълбоко черно;
10. Светлинен сензор - зависи изкл. за повечето входове и включен понякога за Булсатком;
11.HDNM - max;
12.100 Hz on;
Ако не искаш филма да ти изглежда като аматйорско видео изключи HDNM