Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 32 от 118 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

9604 ползва друг процесор, има по-висикобитова обработка на сигнала. Все пак ги сравни и виж дали виждаш някаква разлика в полза на по-скъпия за да прецениш дали си струва.

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

mdcom , Какво казаха за доставка с поръчка ? 1900лв. за 32" ?!?!

4. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от mdcom
    Днес ходих то ТМ Цариградско и там ме упътиха към "разбирача" който каза, че ако искам качествена 32-ка LCD (разбирай най-доброто) трябва да се ориентирам към един от двата модела: PHILIPS 32PFL9604H или LG 32SL8000. LG-то е с огледален дисплей, което не ми хареса така че се спрях на Philips-a. След като попитах каква е разликата между 32PFL9604H и 32PFL8404H отговора беше само в екстрите. Тъй като не държа на екстри(плеър, lan, ambilight) - единствено на качествена картина въпросът ми е следния: има ли разлика в показването на картината между 9, 8 или 7-ма серия на Philips? Има ли смисъл да се "хвърлям" на 9604 или на 8404, ако 7404 ще ми свършат същата работа като качество на матрицата? Тв-то ще се ползва за предимно за гледане на тв, но и за филми и PC игри също.
    Щом нямаш претенции към екстрите спокойно 7404 ще ти свърши работа.
    Другото lazarus18 го е казал. Трябва директно да ги сравниш при един и същ сигнал, с еднакви настройки, но се съмнявам да усетиш голяма разлика.
    Разликата в цената не е малка.

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Philips 32PFL7404H от днес на промоция в Технополис за 1299лв . Голямото предимство на 9604 е в саунда ,звука , но за 600лв. разлика, може да се вземеме прилично аудио и медия плеър.
    PS. Гледам ,че и в Техномаркет е толкова , ега ти промоцията.

6. Тук е от
    Dec 2009

PHILIPS 32PFL5604H - моля за съвети

Здравейте!

Тези дни съм решил да отида до Техномаркет и да видя на живо как се справя PHILIPS 32PFL5604H, макар и да не съм много вещ и да има голяма вероятност да си ме метнат Затова исках да помоля за коментарите ви относно този тв, дали е добър избор? Ще се гледа ефирна телевизия (засега) и ще бъде венчан за Nintendo Wii - за тези две цели, как мислите, бива ли го?

Връзка с РС също е възможна, нали? Ще бъде почти до настолната машина в стаята ми, така че ще се полза и за това.

Смятам да го взема от Техномаркет - някакъв съвет в това отношение?

Предварително ви благодаря за отговорите!

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:PHILIPS 32PFL5604H - моля за съвети

За това за което смяташ да го ползваш , става ! За това от къде ще го купиш май няма голямо значение , стига да няма голяма разлика в цените и на продавача да му се отговаря на твоите въпроси !Ако искаш по-изчерпателна информация прочети темата за Филипс ТВ в този форум !

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от mdcom
    Днес ходих.... - единствено на качествена картина въпросът ми е следния: има ли разлика в показването на картината между 9, 8 или 7-ма серия на Philips? Има ли смисъл да се "хвърлям" на 9604 или на 8404, ако 7404 ще ми свършат същата работа като качество на матрицата? Тв-то ще се ползва за предимно за гледане на тв, но и за филми и PC игри също.
    И трите серии са с еднаква матрица,7 и 8-ма са с еднакъв процесор,така че преценяй.

мод/едит
    Не са! 8 и 7 са с S-IPS докато 9-та серия е с ASV на Sharp

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Смело вземай 7404! Убийствено качество на картината!!!

11. Тук е от
    Dec 2009

Здравеите,да попитам какво ще кажете за модела филипс 52PFL7404H,защото не видях мнения за него,или те са същите като за 42 ин.

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    mdcom , Какво казаха за доставка с поръчка ? 1900лв. за 32" ?!?!
    Ами на мене ми отказаха изобщо да ми доставят една бройка Toshiba. Иначе, ако ства дума за тези пари - веднага си взимам Philips32" 9xxxx
    Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Щом нямаш претенции към екстрите спокойно 7404 ще ти свърши работа.
    Другото lazarus18 го е казал. Трябва директно да ги сравниш при един и същ сигнал, с еднакви настройки, но се съмнявам да усетиш голяма разлика.
    Разликата в цената не е малка.
    Бладодаря на всички за отговорите! Просто се учудвам на безхаберието на продавчите в ТМ. В конкретния случай човека с абсолютна сигурност заяви - 9 и 8 ма серия са едни и същи - разлика само в екстрите, 7-ма серия с по-лоша матрица - така че да съм избирал - 8 или 9 срия - и това при положение, че му заявих, че не ме интересуват екстрите. Дори го питах дали има разлика в обработката на сигнала и отговора беше "никаква". Изобщо не е ставало дума за по-бърз процесор и т.н. При това положение щах да взема 8404...но добре че го има форума Взимам 7404 (спестявам 300 лв.) и още веднъж благодаря на всички за отговорите!

13. Тук е от
    Sep 2009

Моля помогнете взех си PHILIPS 42PFL8404H , но нещо не мога да настроя картината. От къде мога да взема данни за правилна калибровка. Някак си ми е мътен образа,а когато се гледа филм ако не е на режим КИНО се чувствам все едно гледам риалити. Ползвам Булсатком и PC през DVI to HDMI.Мерси на отзовалите се предварително.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от sandosan
    Моля помогнете взех си PHILIPS 42PFL8404H , но нещо не мога да настроя картината. От къде мога да взема данни за правилна калибровка. Някак си ми е мътен образа,а когато се гледа филм ако не е на режим КИНО се чувствам все едно гледам риалити. Ползвам Булсатком и PC през DVI to HDMI.Мерси на отзовалите се предварително.
    Той затова се казва режим КИНО. Всъщност този режим, с леки корекции по менюто е режима за гледане и на телевизия.
    Прочети темата ми за калибрацията, свали си посочените дискове и си настрой както трябва телевизора.
    С готови настройки нищо няма да стане.

16. Тук е от
    Sep 2009

lazarus18 благодаря за бързия отговор, ще изпълня съвета ти.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от sandosan
    Честито за придобивката да си я ползваш със здраве. Чувството на реалити се дължи на HDNM системата за вмъкване на кадри, малко е странно в началото после се свиква (като с диагонала) и накрая ще се чудиш как си гледал без нея. HDNM в комбинация със 100те херца води до една завидна рязкост и реалистичност при движещи се изображения. Един съвет от мен - по-меки настройки и дръж динамичния контраст и рязкоста на минимум. Според тестовия диск на Лазаръс съм направил следните според мен добри настройки:

1. Контраст - 70;
    2. Яркост - 55;
    3. Рязкост - 2;
    4. Оттенък - топъл;
    5. Цвят - 35-37;
    6. Разширена рязкост - изкл.
    7. Разширен цвят - мин;
    8. Дин. Контраст - мин;
    9. Динамично фоново (това регулира интензитета на лампата) - най-добра консумация - по-дълбоко черно;
    10. Светлинен сензор - зависи изкл. за повечето входове и включен понякога за Булсатком;
    11.HDNM - max;
    12.100 Hz on;

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ако не искаш филма да ти изглежда като аматйорско видео изключи HDNM

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 118 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе