Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 10 от 103 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

ivo_the_guru
    Не изтърваш много....М-сат от общо 212 само 63 канала имат EPG.
    Поразрови се из менюто и потърси настройките за EPG.

Цитат Първоначално публикувано от mccoy
    Здравейте.
    до няколко дни ще ходим да купуваме телевизор на един приятел
    Той се е спрял на този модел: PHILIPS 32PFL3017H http://www.technomarket.bg/products/...ips-32pfl3017h
    Главното което ме интересува е медия плеъра през USB справя ли се добре със различните формати видео и субтитри
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1347568080[/time]_________________________________________________
    прочети тук
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg461395

2.  

3. Тук е от
    Jul 2012

Отговор: Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от bborisov79 Виж публикацията
    Колега, при мен тази опция дали да избира от доставчика или от нета EPG-то ми е на друго място в менюто, трябва да я потърся пак къде е и ще ти пиша уикенда, може и при теб да там. Иначе аз избрах Великобритания за страна, защото с България не ставаше и имам EPG на 1/4 канали сигурно (от 200+ общо), в момента по спомен ми е избрано от доставчика да чете.
    Благодаря, през уикенда преминах на UK и наистина ми се промени менюто за EPG, дръпна вече информация за БГ каналите, но не се обновява, например за БТВ в неделя вечер даваше от 22:30 че ще следва Шоуто на Слави, и други такива. Нямам опцията за избор от нета или от оператора. Предполагам, в момента се дърпа от нета. Порових в менюто и не открих възможност за промяна. Подскажи къде е при теб, дано и при мен е същото.

hristoslav2
    Знам, че не са много каналите с EPG, но на мен EPG ми вършеше работа, докато бях с външния тунер на МСат.

Благодаря!

4. Тук е от
    Feb 2012

Отговор: Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

"Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
    Здравейте имам 46пфл5507 и от известно време ми прави впечатление ,че като гледам примерно филм или някакво предаване екрана на твто гасне по някое време а филма продължава да си върви , след около 1 - 2 секунди се пали от ново и всичко си работи нормално.Ползвам твто като втори екран на компютъра и гледам на него филми през хдми порта.Упдейтнал сам софтуера до последната възможна версия на сайта но този ефект не изчезва , ако някои може да даде някаква насока ще сам много благодарен.

Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
    donleone
    Носи го в сервиза - това е проблем със захранването на подсветката."

Здравей , вече го наблюдавам от известно време и забелязах ,че като изгасне картината подсветката продължава да свети , когато е тъмно в стаята се забелязва ,че екрана свети , следващото интересно нещо е че може да го направи след 10 , 40 или произволни минути , в повечето случаи го прави веднъж и след това може да се гледа цял ден тв то и това няма да се повтори, а и не виждам как мога да го предизвикам или да го предвидя кога ще се появи защото като го занеса в сервиз те ще го пуснат ще видят ,че работи и най общо казано ще ме оте*** и ще ми го върнат в същото състояние , за това имам нужда от съвет как да процедирам по въпроса.

5. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Някой има ли предства, защо тазгодишните телевизорите от 7-ма и 8-ма серия се награват толкова много от страни. Със сигурност е от Ambilight-a, но защо има такава разлика спрямо тези от 6-та серия и дали това не е проблем. Гледах ги тази събота и разликата е в пъти. При 7 и 8 направо не се пипа, докато при 6 почти не се усеща. Струва ми се , че ще са идеални за идващата зима (то конвекторния ми радиатор не нагрява толкова), но все пак си търся ТВ.
    Чудя се възможно ли е това яко нагряване да доведе при продължителна употреба до скапване на тв-то или все пак от Филипс са го съобразили. Все пак има температурни разширения, които оказват влияние върху пластмаси и тем подобни...

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Не съм сигурен че е от Амбилайта - освен ако не е работил цял ден без прекъсване и е настроен на 100% яркост. Огледай и други бройки - виж и какви са настройките на амбилайта им.

Toengel's Philips Blog / TP Vision Blog | Die Anlaufstelle für Philips Consumer Lifestyle

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

inici, не е от Ambilight-a, а е от Самсунг панела. Всички тазгодишни модели на самсунг:6300, 6710, 6800 - тези които са с метални задни корпуси и тънки странични ламели са така. Греят та се нетърпи. Това е от страничната LED подсветка на Самсунг и проблемат е от това, че заводски самите панели са направени да са ярки и затова.

8.  

9. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Привет. От днес съм собственик на 40PFL5507K/12 и като цяло съм очарован от ТВ-то, но ми направи впечатление, че човекът от магазина ми показа нагледно как да си направя настройките на ТВ-то в магазина на изложения там телевизор, но има разлика с моя сега. В магазина си пишеше всяка настройка поотделно ( на екрана с думи), а при мен има пеперуди, пейзажи, женски лица и цветя. Това не ми чак болката за умиране, ама картината ми е като ТВ новела - т.е. не е като филм. Уморих се да "цъкам", та затова и питам как да си я направя като филм?

Благодаря.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Изключи Pixel Plus HD.

11. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Остава и да го намеря... Има едно дето излиза HD на този канал и вкл. и изкл. Никъде не виждам Pixel Plus...

12. Тук е от
    Sep 2012

Гледах три мостри наредени една до друга 8-ца, 7-ца и 6-ца. Първите две грееха като печки. На техния фон 6-цата направо беше студена. Изрично питах в магазина в колко са пуснати - бяха работили около 6 часа. Понеже се бях насочил към 7-цата, а и доста по-ми хареса спрямо 6-цата, та питането ми в този случай дали това греене ще излезе голям проблем и към кое да се насоча. Дали няма да си сложа таралеж в гащите с тази 7-ца, зимата добре, но лятото май ще трябва като я пусна да пускам и климатика.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Е, влез в настройка на картината.

14.  

15. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Намерих го най-сетне. Чувството обаче си остава.

Благодаря.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

HD Natural Motion би трябвало да го докарва тоя "ефект" - няма ли степени за настройка ?

17. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

@vdsvicky
    Както ти е написал svetlio1 ефектът за който говориш се получава от HD Natural Motion. Има 3 режиима на работа, опитай ги. Ефектът на телевзионен сериал при всеки режим го има, но артефактите са по-малко при Low. Като цяло те съветвам да погледаш 2-3 дни с включено HDNM, и да видиш дали усещането ти няма да се промени. Имай предвид, че на много сцени HDNM дава плавност на картината, трудно постижима за други телевизори. Ако не свикнеш - винаги можеш да го изключиш.

18. Тук е от
    Dec 2007

Отговор: Re: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

hristoslav2
    Имаш ли информация ще се продава ли у нас 40PFL5527 - черния вариант на 5507?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 103 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе