@vdsvicky
Купи си един нормален медиа плейър, телевизорът си е телевизор. Функцията му е да има хубава картина.
Колкото до FAT32 - няма как запишеш файл над 4GB при тази файлова система. Форматирай в NTFS или ext4.
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
@vdsvicky
Купи си един нормален медиа плейър, телевизорът си е телевизор. Функцията му е да има хубава картина.
Колкото до FAT32 - няма как запишеш файл над 4GB при тази файлова система. Форматирай в NTFS или ext4.
Важното е, че ТВ-то си го бива. Другото са подробности, но ми направи впечатление и, че е малко бавничък браузърът му. Например при YouTube, зарежда като Правец, но предполагам, че има значение и интернет доставчика за това. Сравнението го правя с лаптопа. Като цяло съм доволен от избора си, само дето ми малее малко (меко казано), ама няма начин поради финансови гледни точки да е по-огромен - например 55" или 70"- от значение е за 3D-то.
С една дума казано, добър модел ТВ. За тези които не им се нрави сребристата рамка, то ще кажа, че не дразни хич на гледането. Даже се вписва идеално с бялата стена.
А искаше 32" да вземаш ...:D
Ама сега ще трябва цяла година да плащам. Свалих един ъпдейт, но откровено ме е шубе, да го инсталирам :40PFL5507K/12 Philips 5500 series Smart LED телевизор 40PFL5507K 102 см (40") 3D DVB T/C/S2 с Pixel Plus HD - Philips Support
Слагай ,какво го мислиш :rolleyes: - не си ли му пуснал интернет на тв?
Такова положение"я се закачи към Интернет, я не"-няма(ако не си към близу ),щом тръгне да се ъпва,значи е закачен и ТВто само си определя и качва.Не си сравнявай ТВто с ПСто,за да кажеш ,че е бавен го сравни с друг телевизор;ТВто е да гледаш телевизия,а не да "сърфираш" в интернет.
Не зная дали е тука мястото ,но искам да попитам за Philips 40PFL6606H подходящ ли ще е този плеър DVD плеър PHILIPS DVP-3880 или да се оглеждам за нещо друго - Blu Ray ?
@Horny Goat Weed
Какво значи "подходящ ли ще е този плеър DVD плеър"? Ще има картина на екрана. А въобще в настоящия момент смисълът от всичко различно от медиа(файл) плейър ми убягва.
Да, промоцията беше само за един ден, като и продавачите не знаеха че имат 5537 модела. В комплекта няма 3D очила, а тези които са на 1799лв мисля, че върят с 2бр 3D очила в цената. Аз го харесах, заради по-тъмно сивата рамка, а чак после разбрах, че говорителите са му 2х14w, за разлика от тези на 5507, на който са 2х10w.
Този пост е редактиран от erix; 24-09-12 в 00:07.
На мен 3D и очилата не ми трябват. Звукова мощност в повече никога не е излишна!.
Не, че 14W RMS е нещо изключително! Аз съм свикнал на 2х20W и всичко надолу ми е слабо.
Сега остана да събера и паричките за покупката!
Искаше ми се 47", ама 5-та серия нямат. Уж е само 1" разликата, но се вижда ясно. Гледах 46PFL5507K и LG 47LM660S един до друг и визуално се създава усещане за доста по-голям диагонал. LG е почти без рамка отпред и може би това в известна степен подвежда.
Благодаря още веднъж!
За мен лично, доста добре звучи (особено на фона на стария ми Самсунг и няколко други LCD, които съм чувал)
- - - Updated - - -
Някой може ли да каже защо през DLNA телевизорът не изкарва никакви субтитри? Не говоря за БГ, изобщо няма субтитри, като "subtitles" в "Opitons" менюто не е активно дори.
Добре, явно аз нещо не правя както трябва, защото с Philips media manager не ми се получава.