Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 24 от 103 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2005

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Чудя се дали тези дистанционни с qwerty клавиатура ще работят с 5500 и другите серии, за които не са предназначени по принцип.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

@erix
    Доколкото си спомням дистанционните с клавиатура са радио, и няма как да работят с телевизор, който има само инфра-червен приемник.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2005

Ако е така, жалко. Щеше да ми е по-удобно при браузване и най вече за youtube. В момента докато набера нещо и се изнервя

5. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от prm Виж публикацията
    При 47PFL4007H/12 определено не ти трябват очила.
    не е 3Д
    май съм гледал с 3D очила

еми значи той ще е за спалнята...там не мислия че има нужда от 3D. За хола ще е PDL-а както препоръча колегата.

благодарности!

6. prm
    prm е офлайн

Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от tvbe Виж публикацията
    май съм гледал с 3D очила

еми значи той ще е за спалнята...там не мислия че има нужда от 3D. За хола ще е PDL-а както препоръча колегата.

благодарности!
    На мен цялата серия PFL4007H/12 ми харесва особено. Единствено ме дразни огледалната лайсна под логото, но няма идеално щастие !!!

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от zlatko Виж публикацията
    Малко информация за бъдещите купувачи на 9-та серия за 2012 година(колкото и малко да са те): и през тази година топ моделите на Philips страдат от DSE. Ето впечатленията на "щастлив" купувач:

С три думи - DSE при 9707 е по-изразено от 9706. Ако това се потвърди и от други ревюта, Philips заслужават да не продадът нито една бройка от 9-та серия. Не може да НЕ коригираш години наред известни проблеми при струващи 3000 euro телевизори!
    Нека да изчакаме, да видим как стоят нещата при по-големият му събрат от 60".

Moth Eye поставян в модел 46PFL9007
    Самият филтър е разработен от компанията Sharp в сътрудничество с компаниията Dai Nippon Printing.
    http://www.dnp.co.jp/eng/
    Повърхностната микроструктура на филтъра Moth-eye е достатъчно здрава, но изисква особенно почистване. Отпечатъците от палците се налага да се премахват с помоща на специално течно средство.
    http://www.hdtv.ru/uploads/posts/201...15476_myth.jpg
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-10-12 в 17:51.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2012

Абе хора, аз да не би да не съм вред - или очаквам чудеса от тоя ТВ.... Как се вижда тва 3Д в крайна сметка - както на киното или просто лек обем на образите? Щото почвам да се отчайвам :-(

10. Тук е от
    Aug 2012

Зависи какво гледаш... някои неща са с лек обем на образите, а има рекламни клипчета на LG, на които от 4м разстояние при моя 46PFL5507 акулите плуват над холната ми маса - на 50см. пред очите ми

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

PetiaDCh
    Фигурите нямат обем, а са като изрязани от картон/плоски/ движещи се пред плоска панорама обекти. Обектите се намират един зад друг което дава илюзорна представа за дълбочина.
    Няма как на 2D дисплей да получиш пълноценни триизмерни образи дори и в киното.

Дълбочината на картината зависи от това как е сниман филма
    - оригинално сниман в 3D с бинокулярна камера
    - или преобразуван от 2D в 3D

60PFL9607S - DVB - T2/C/S2
    http://download.p4c.philips.com/file...12_pss_bul.pdf
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-10-12 в 16:09.

12. Тук е от
    Oct 2012

Е добре, за съм ходила на 3Д-кино и има елементи, които префърчат около теб, не целия филм - това питам, дали и на ТВ-то ги има, или просто силно се надявам... :-))

13. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Твърде далече е 3D-то Петя при телевизорите, отколкото при истинско кино с 3D. Според мен няма как с предна прожекция това да се случи. Виж при задна прожекция, т.е. отпред екран, а зад теб има прожектор ( три прожектора), то това е истинско 3D. Не зная дали съм прав и правилно го обяснил. Който е наясно, да пише.

Откъде мога да си закупя галваничен разделител? Искам да си го купя от магазин.
    Благодаря предварително.

П.С. Това върши ли работа:
    Този пост е редактиран от vdsvicky; 13-10-12 в 13:08.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от PetiaDCh Виж публикацията
    Е добре, за съм ходила на 3Д-кино и има елементи, които префърчат около теб, не целия филм - това питам, дали и на ТВ-то ги има, или просто силно се надявам... :-))
    А, HDMI кабела ти стандарт 1.3 ли е или 1.4 защото чух че за да го ползваш за интернет и 3D трябва да е стандарт 1.4. Извинете, ако пиша глупости, нека тези дето разбират да уточнят.

16. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

@pdonev
    HDMI 1.4 е необходим за BD3D - такова можеш да пуснеш само от BD плейър или PC със съответните SW и видео карта. За разпространените SBS файлове - всеки HDMI кабел е ОК.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Някой може ли да ми каже, какъв Pixel Format да задам в настройките на видеокартата си (ATI Radeon HD 5450). В Catalyst control ми дава 4 възможности!

YCbCr 4:4:4 Pixel format
    YCbCr 4:2:2 Pixel format
    RGB 4:4:4 Pixel Format Studio (Limited RGB)
    RGB 4:4:4 Pixel Format PC Standard (Full RGB)

Как се отразява на картината? Телевизора ми (Philips 40pfl5507) е от eдна седмица. В сравнение с две годишния ми 22 инчa монитор Dell 2209WA с IPS матрица, картината на телевизора много отстъпва.
    При сравнение на снимка,(защото се занимавам любителски с фотография) на телевизора е с по-измити цветове, прегаря и липсва детайл във светлите участъци, по-бодлива и дразнеща картина...
    (в сравнение, на монитора ми е мека и плътна като картичка) хем пробвах с Яркост и Контраст...Можеби от това че телевизора е с лед подсветка или просто защото е телевизор а не монитор !
    Този пост е редактиран от pdonev; 13-10-12 в 22:58.

18. Тук е от
    Oct 2012

Кабелът ми е 1.4 (на Филипс SWV2434H/10), сега чакам да подменя и видео картата, та да видим - дали ще получа някакъв задоволителен ефект, защото до момента е само размазан образ

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 103 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе