Чудя се дали тези дистанционни с qwerty клавиатура ще работят с 5500 и другите серии, за които не са предназначени по принцип.
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Чудя се дали тези дистанционни с qwerty клавиатура ще работят с 5500 и другите серии, за които не са предназначени по принцип.
@erix
Доколкото си спомням дистанционните с клавиатура са радио, и няма как да работят с телевизор, който има само инфра-червен приемник.
Ако е така, жалко. Щеше да ми е по-удобно при браузване и най вече за youtube. В момента докато набера нещо и се изнервя
Нека да изчакаме, да видим как стоят нещата при по-големият му събрат от 60".
Moth Eye поставян в модел 46PFL9007
Самият филтър е разработен от компанията Sharp в сътрудничество с компаниията Dai Nippon Printing.
http://www.dnp.co.jp/eng/
Повърхностната микроструктура на филтъра Moth-eye е достатъчно здрава, но изисква особенно почистване. Отпечатъците от палците се налага да се премахват с помоща на специално течно средство.
http://www.hdtv.ru/uploads/posts/201...15476_myth.jpg
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-10-12 в 17:51.
Абе хора, аз да не би да не съм вред - или очаквам чудеса от тоя ТВ.... Как се вижда тва 3Д в крайна сметка - както на киното или просто лек обем на образите? Щото почвам да се отчайвам :-(
Зависи какво гледаш... някои неща са с лек обем на образите, а има рекламни клипчета на LG, на които от 4м разстояние при моя 46PFL5507 акулите плуват над холната ми маса - на 50см. пред очите ми
PetiaDCh
Фигурите нямат обем, а са като изрязани от картон/плоски/ движещи се пред плоска панорама обекти. Обектите се намират един зад друг което дава илюзорна представа за дълбочина.
Няма как на 2D дисплей да получиш пълноценни триизмерни образи дори и в киното.
Дълбочината на картината зависи от това как е сниман филма
- оригинално сниман в 3D с бинокулярна камера
- или преобразуван от 2D в 3D
60PFL9607S - DVB - T2/C/S2
http://download.p4c.philips.com/file...12_pss_bul.pdf
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-10-12 в 16:09.
Е добре, за съм ходила на 3Д-кино и има елементи, които префърчат около теб, не целия филм - това питам, дали и на ТВ-то ги има, или просто силно се надявам... :-))
Твърде далече е 3D-то Петя при телевизорите, отколкото при истинско кино с 3D. Според мен няма как с предна прожекция това да се случи. Виж при задна прожекция, т.е. отпред екран, а зад теб има прожектор ( три прожектора), то това е истинско 3D. Не зная дали съм прав и правилно го обяснил. Който е наясно, да пише.
Откъде мога да си закупя галваничен разделител? Искам да си го купя от магазин.
Благодаря предварително.
П.С. Това върши ли работа:
Този пост е редактиран от vdsvicky; 13-10-12 в 13:08.
@pdonev
HDMI 1.4 е необходим за BD3D - такова можеш да пуснеш само от BD плейър или PC със съответните SW и видео карта. За разпространените SBS файлове - всеки HDMI кабел е ОК.
Някой може ли да ми каже, какъв Pixel Format да задам в настройките на видеокартата си (ATI Radeon HD 5450). В Catalyst control ми дава 4 възможности!
YCbCr 4:4:4 Pixel format
YCbCr 4:2:2 Pixel format
RGB 4:4:4 Pixel Format Studio (Limited RGB)
RGB 4:4:4 Pixel Format PC Standard (Full RGB)
Как се отразява на картината? Телевизора ми (Philips 40pfl5507) е от eдна седмица. В сравнение с две годишния ми 22 инчa монитор Dell 2209WA с IPS матрица, картината на телевизора много отстъпва.
При сравнение на снимка,(защото се занимавам любителски с фотография) на телевизора е с по-измити цветове, прегаря и липсва детайл във светлите участъци, по-бодлива и дразнеща картина...
(в сравнение, на монитора ми е мека и плътна като картичка) хем пробвах с Яркост и Контраст...Можеби от това че телевизора е с лед подсветка или просто защото е телевизор а не монитор !
Този пост е редактиран от pdonev; 13-10-12 в 22:58.
Кабелът ми е 1.4 (на Филипс SWV2434H/10), сега чакам да подменя и видео картата, та да видим - дали ще получа някакъв задоволителен ефект, защото до момента е само размазан образ