Чистят останали бройки, мостра ще е, но може да се пробваш. Как да разбереш чети тук: https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%80%D0%B0.html
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Чистят останали бройки, мостра ще е, но може да се пробваш. Как да разбереш чети тук: https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%80%D0%B0.html
Кратко ревю на 46PFL9707 :Philips 46PFL9707 review | Plasma and lcd tvs Reviews | TechRadar
Здравейте!
Миналата година помогнахте и мисля не сбърках като взех 4606. Опцията беше и за 5606, но съвета, че е като 3606 матрицата бе правилен.
Сега се налага пак да се закупува такова устройство.
Насоки пак в същия клас и ценови клас. Т.е. нещо около 600-700 лв.
Виждам до момента само PHILIPS 32PFL3017H е нещо сносно, но хич не съм го заглеждал повече.
Предпочитам Филипса, най-малкото съм му свикнал, а и нямам оплаквания.
Ще се гледа на НЕТ1 и ТВНЕТ.
Благодаря предварително!
Благодаря!
Много ниска цена ми се вижда. Ако не греша, 46PFL5507K на други места е 1799лв.!!!
johny01,
К вариантите са с DVB-S2 тунер и обикновено са по-скъпи от H, които нямат Sat tuner.
Исках да сравня цените с тези на другите магазини и затова помолих колегата да уточни.
Ех...нещата се усраха. Таман реших, че всичко е наред и ново 20. Бучнах флашка в USB-то с филмчето Прометей и разбира се надлежно качени Български субтитри и познайте какво? ТВ-то ги показва на маймуница! Картина трепач, превод за маймуни. Ами сега? Помагайте, че започвам да се ядосвам. При първоначално пускане на ТВ-то, му дадох език Български и страна Финландия ( не че обичам Финладската водка).
Пардон: Става на въпрос за 5507
- - - Updated - - -
Иначе ровейки се из пространството, открих полезна информация за вече закупилите този модел или пък за бъдещите такива: http://www.areadvd.de/hardware/2012/...0pfl5507.shtml
Научаваш коя маймунка коя буква е и четеш.Друг вариант е да ползваш програма за конвертиране на субтитри.Назад по темата имаше писания,но не помня за 5507 ли са.
При възпроизвеждане би трябвало да имаш опции за промяна на езика (или кода - 1251 ) .
Няма. Като натисна копчето, ми излизат три опции: Без субтитри, субтитри включени и вкл.субтитри без звук. Лошо.
С бутон "options" не излизат ли другите настройки при възпроизвеждане? С последния софт ли си ?
Този пост е редактиран от svetlio1; 21-09-12 в 22:56.
Нямам и ни най-малка представа с кой софтуер съм. ТВ-то го закупих на 17.09.2012г. Прочетох за смяната на ANSI с Unicode, ама след смяната и маймуницата ми изчезна. Става все по-весело.
"И аз имам 32pfl3517 филмите си ги пускам така както съм ги изтеглил от замундата не използвам никакъв Ноутпад само гледам името на филма и на субтитрите да са едни и същи .Като излезне суба на маимуница натискам опций на дистанционното отивам на набор символи => кирилица => OK и всичко си идва на мястото."
Това е цитат от стара тема - при теб няма ли такива опции ? То доста хора купиха тоя модел , ама нещо никой не се включва ...
Щраках къде ли не, но опции като кирилица не видях. Ще пробвам с друг филм и субове. Другото гадно нещо с което се сблъсквам е, че на флашката с FAT32 не може да се качи файл по-голям от 4GB. Опитвам се да кача Titanic 3D 6GB, ама не става. Флашката ми е 16GB. Днес просто не ми е ден явно...дори си прецаках HDMI кабела и утре ще се закупува нов. Я по-добре да си лягам, докато не съм разстроил и телевизора, че от щракане и батериите ще вземат да "умрат".
Пуснах едно архивиране на филма, да видя докъде ще я докарам накрая.
П.С. И филма и субтитрите имат едно и също име.
Този пост е редактиран от vdsvicky; 22-09-12 в 00:20.
Да не забравиш да изкл. устройствата ,когато свързваш HDMI кабела. Форматирай флашката NTFS и ще можеш да качваш по-големи файлове . Възможно е да си с по-стара версия на фирм-а 40PFL5507H/12 Philips 5500 series Smart LED TV 40PFL5507H 102 cm (40") 3D DVB-T/C with Pixel Plus HD - Philips Support