-
Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Пукането е причинено от температурното разширение на корпуса. След като го пуснеш захранващият блок и диодите от подсветката отделят топлина която влийяе на корпуса отзад. Пука при стартиране , пука и след изключване като изстива.
А по време на работа нормално ли е ? Примерно гледах някакъв мач и изпука 2-3 пъти, след това сменям канала и нищо. Може ли примерно някоя промяна на сигнала да причинява изменения на отделяната топлина ? Ако започна да звуча много глупаво се извинявам, но когато не знам причината и не съм много запознат с материята, започвам да си измислям всякакви обяснения и си нямам идея в кои от тях може да има някаква истина. :)
-
Да не гледаш на "динамични" настройки на картината :D , като засилиш подсветката , естествено че и температурата ще е малко по-висока - не се притеснявай .
-
Цитат:
PumpaLumpa
А по време на работа нормално ли е ? Примерно гледах някакъв мач и изпука 2-3 пъти, след това сменям канала и нищо. Може ли примерно някоя промяна на сигнала да причинява изменения на отделяната топлина ? Ако започна да звуча много глупаво се извинявам, но когато не знам причината и не съм много запознат с материята, започвам да си измислям всякакви обяснения и си нямам идея в кои от тях може да има някаква истина. :)
След като веднъж е загрял, не би трябвало да пука по време на работа освен ако не пуснеш амбилайта - който също грее..
-
Да пусне амбилайта ама трябва да си купи друг телевизор.Не е нормално пукането, може би сглобката не е добре.На моя 40PFL5507 което е същото но на 1 година не съм забелязал да има пукане нито по време на работа нито след това , и то при положение , че понякога не се спира по10-12 часа.
-
Най вероятно е нещо от кабеларката сгъбясване по звука.
-
Здравейте приятели някой търси ли си телевизор филипс чисто нов 40пфл5527к за 1100лв чисто нов повтарям !!!
Възможен е лек коментар на цената имайте впредвид че го взимам за 1150лв
За такива обяви си има подфорум - ПРОДАВА !
- - - - - - - - - -
извинявам се нов съм и не мога да се ориентирам
-
-
Здравейте, имам проблем с 3D - телевизора е 32PFL9606H взех си очила PTA508 изтеглих филми с хоризонтална и вертикална двойка пробвах през USB и през Seagate theater+ свързан през HDMI при пускане на филма се вижда на две части избирам от телевизора съответния режим за 3д и картината става една разместена пускам очилата и през тях виждам отново разместена а не 3д някакви идеи
-
Вероятно е някакъв проблем със синхронизацията на очилата към телевизора. Този модел го дават, че работи с очила РТА516
http://download.p4c.philips.com/file...12_pss_bul.pdf
[Question] What contrast ratio do the active 3D (3D Max) glasses have?
PTA516 (2011): Kontrast = 2000:1
PTA507 (2012): Kontrast = 2000:1
PTA517 (2012): Kontrast = 4000:1
-
Този модел очила са съвсем нови излязоха след телевизора затова ги няма в описанието на телевизора но на самите очила пише че стават за 9606 серията
-
Цитат:
SDB
Този модел очила са съвсем нови излязоха след телевизора затова ги няма в описанието на телевизора но на самите очила пише че стават за 9606 серията
Модела е стар /2011 година/ и не мога да се сетя има ли вграден 3D-Sender за връзка с очилата или няма. Помня че за модели 2010 имаше един РТА215
http://58pfl9955.wordpress.com/2011/...2010er-3d-tvs/
дават ги съвместими с модела 9606
http://download.p4c.philips.com/file...00_pss_bul.pdf
http://download.p4c.philips.com/file...00_dfu_bul.pdf
-
Според хелпа в телевизора има и е посочен долу вляво където е и датчика за дистанционното а и в описанието никъде не пише че освен очила трябва да си купя и сендер дали има някакъв начин да се разбере дали се разбират очилата с телевизора
-
Пробвай като натиснеш и задържиш за 3-4 секунди бутона на очилата. Преди това ТВ-то трябва да е пуснато в 3Д режим и да си застанал на близо до телевизора.
-
Пробвах като задържа се изключват
-
Искам да попитам ако някой ползва Philips My Remote приложение за телефона, дали като пише през програмата примерно в youtube на TV-то (46PFL5537 е моя) в полето за търсене се получава нещо? При мен става следното - пиша, чрез клавиатурата, но буквите не излизат на TV-то и съответно не мога да търся клипове така. Дразнещо е, защото би било много удобно при ползване на смарт функциите на телевизора. С дистанционното буква по буква си е мъка.