Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 89 от 103 ПърваПърва ... 3979878889909199 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Сиреч , както и при Самсунг е влошено качеството на СД от вътрешния DVB-С тунер .
    E, не, не чак дотам. За да стигне до нивото на Самсунг ще е нужен поне още един подобен ъпдейт.
    Shmi одобрява това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Нова версия на фирмуера за 2013 TV 6xx8 до 9708 (Version 173.44)
    Няма chаngelog, нито feedback тема във форумите на Филипс засега.
    Този пост е редактиран от Suren; 11-12-13 в 15:08.
    L1892 одобрява това.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Ха, твърде бързо излезе тоя път, ама дано дадат и малко инфо за какво иде реч.

5. Novice
    Тук е от
    Jul 2013

Здравей.Имам същият телевизор 42 pfl 6007/12 с подобен модул и нямам проблеми със субтитрите.Но смених 3 СА модула докато тръгнат.Пробвай с друг модул.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Suren Виж публикацията
    Нова версия на фирмуера за 2013 TV 6xx8 до 9708 (Version 173.44)
    Няма chаngelog, нито feedback тема във форумите на Филипс засега.
    Release for FusionR3Ext: QF2EU-0.173.44.0_bld1a
    Generation date: 29/11/2013 10:51:06
    QF2EU-0.173.44.0 (Date published: 2013-12-10)

• Solution for half of the HD subtitles that are not displayed.
    • Unicable implementation shall support a user selected LO frequency.
    • Introduction of DVB-T profile full in case of Bulgaria.
    • Introduction Chinese language in Fusion and also (again ) on Android.
    • Solution for Telenet, during wintertime clock is still according summer time (+ 1 hour).
    • Solution about “You have connected a CAM” osd is seen coming up while navigating through TV Guide.
    • Improvement with Ambilight Hue set up configured.
    • Solution to avoid that during installation you gets failure for Romania country, when selecting “Other” as Operator.
    • Solution so that Sky Bundesliga SD and Sky Select SD services shall always be installed.

http://58pfl9955.wordpress.com/2013/...3-44-verfgbar/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-12-13 в 21:51.

7. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Направи ми впечатление интересна функция на PVR-а на моя Филипс, като част от от тайм-шифт функцията. Досега си мислех, че тайм-шифт функцията е да “спреш” предаването на пауза и след известно време да продължиш да гледаш от същото място. Оказа се обаче, че може да се връща и назад във времето. В момента в който се превключи на цифров канал, телевизора явно започва “тихичко” да си записва съдържанието на този канал. Така, че ако например гледаш филм или футболен мач, може да се върнеш в началото или на определена сцена или момент от предаването, стига междувременно да не е сменян канала с друг.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Момчета, някой ъпдейтва ли с новия 173.044? Оправен ли е проблема или се е задълбочил?

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Здравейте!

От сравнително скоро се оглеждам за телевизор и дано да не греша, като проявявам интерес към PHILIPS 42PFL6067. Цената му изглежда добра на фона на възможностите и като че ли е най-ниска в сравнение с останалите марки и модели със 100 Hz матрица.

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...PFL6067-3D-LED

Моля ви за мнение дали съм направил добър избор. Опитах с търсачката, но не открих нищо за този модел. Странно...

И един изпреварващ втори въпрос: моделът е от 2012 г. Това означава ли, че софтуерът ще бъде остарял и с по-малко възможности / повече бъгове спрямо моделите от 2013 г.? Или нещо друго негативно, свързано по принцип с модели от предходни години?

Благодаря

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

42PFL6067K/12 Philips 6000 series Smart LED телевизор 42PFL6067K 107 см (42") Easy 3D DVB T/C/S2 с Ambilight Spectra 2 и Pixel Precise HD - Philips Support - чети тук.

на първо четене, поне 3д-то не е за активни цайси, демек евтините пасивни стават за това.

ne си намерил друго инфо, защото е вариация във външния вид с тая цифра предпоследната 6- всичко за 6007 и 6067 е едно към едно.

12. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Може и да са останали само мостри, като гледам в колко малко магазини го имат.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@georgem
    Philips 42pfl6067 е с уникално качествена картина в SD/HD, което в днешно време си е голяма рядкост.
    Горещо препоръчвам!
    Успех!!!

P.S. Лично аз до сега само мостри съм купувал и има за какво.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2013

Привет на всички! От 1 седмици съм с телевизор и от деня в който го взех се опитвам да влезна в НетТВ. Свързвъм се с рутера, пише ми, че е свързън успешно, но когато се опитам да влезна в НетТВ ми изписва "Не е намерен сървър на Филипс. Опитайте отново по-късно". От темата тук разбрах, че едно от решенията на този проблем е ъпгрейд с по-нова версия. Записах си на флашка (Тошиба 8гб. ако има значение) последната версия на софтуера, като преди това форматирах флашката разбира се, но когато е мушнах в ТВ-то не искаше да прочете информацията която е вътре. Ще бъда благодарен, ако някой от тук намери разрешение на проблемите ми.

- - - - - - - - - -

ппс: телевизорът е Филипс 42PFL6008K

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Липсва му нещо за идентификация. Сериен номер някъде не вкаран. Кофти, че от пилипс българия тотално няма да ти помогнат по телефон или мейл. За сметка на това, ше ти искат мак адреса на тв-то, което зад рутера им е се тая какво е. Направи си рег в руския форум на Филипс, има някакъв шанс да получиш случайно правилен съвет, мисля че там имаше бая тема за проблема. В смисъл, че има специален служител който дава отговори след консулт.

17. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от Enev_ss Виж публикацията
    Привет на всички! От 1 седмици съм с телевизор и от деня в който го взех се опитвам да влезна в НетТВ. Свързвъм се с рутера, пише ми, че е свързън успешно, но когато се опитам да влезна в НетТВ ми изписва "Не е намерен сървър на Филипс. Опитайте отново по-късно". От темата тук разбрах, че едно от решенията на този проблем е ъпгрейд с по-нова версия. Записах си на флашка (Тошиба 8гб. ако има значение) последната версия на софтуера, като преди това форматирах флашката разбира се, но когато е мушнах в ТВ-то не искаше да прочете информацията която е вътре. Ще бъда благодарен, ако някой от тук намери разрешение на проблемите ми.

- - - - - - - - - -

ппс: телевизорът е Филипс 42PFL6008K

Задай му да си вземе автоматично настройки за мрежата - обикновено "захапва" без проблем.
    Решението не се крие в ъпдейт на софтуера, но ако все пак държиш да направиш - малко глупав въпрос, но разархивира ли файла преди да го качиш на флашката?

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Благодаря на всички за мненията за 42PFL6067. Уви, вероятно ще се окаже (както колегата Shmi предположи), че от модела са останали само мостри или проблемни бройки. Снощи ей-така напосоки влязох в Технополис в Сердика център и ми казаха, че моделите от 2012 г. са били изчерпани още преди няколко месеца. Жалко, това изглеждаше добра оферта с оглед на отзивите, които срещнах

Ще звънна по други магазини от веригата, но и ще отделя време да огледам съответните модели от 2013 г. За съжаление, цените вече не са същите.

- - - - - - - - - -

Ето възможните заместители на спрения от производство 42PFL6067 - 42PFL6008K и 42PFL6678K. Доколкото можах да открия, 6678 има следните неща в повече спрямо 6008:

Perfect Motion Rate 700 (вместо 500)
    Perfect 3D Natural Motion (вместо Perfect Natural Motion)
    Жестови команди с дистанционното (?)

Двата модела могат да се намерят на една и съща цена, може би защото 6008 в момента е с 5 години гаранция. Според вас кое е по-важното - трите години допълнителна гаранция или екстрите по-горе?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 103 ПърваПърва ... 3979878889909199 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе