26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Да, разархивирах го и настройките на мрежата ми са автоматични при което пробвах и с ръчни настройки. Също така пробвах и с ЛАН кабел. Пише ми, че телевизорът е свързан към домашната мрежа и когато се опитам да влезна в НетТВ ми изписва съобщението, че не е намерен сървър на Филипс. Опитвам да ъпдейтна софтуера пак чрез интернет, но отново ми изписва същото съобщение. А най-интересното ми е, че когато се опитам да го ъпдейтна чрез флашка не иска да прочете фаила и ми изписва, че флашката е празна.
Как форматира флашката? FAT32 или NTFS? Моя по документация би трябвало да чете само FAT32, но всъщност чете и NTFS. Пробвай с FAT32 все пак, ако не си.
... и печелиш телевизор, който не си виждал преди покупката, а и не знаеш нищичко за историята му. Те тия продавачи от веригите да не са паднали с последния дъжд - онлайн покупката е идеална възможност да пробутат работила година мостра, която инак ще се наложи да продадат на някого с неизбежна отстъпка. Дали си струва?
Онлайн се купува пералня, съдомиялна или какъвто и да е друг уред, който няма как да бъде пуснат в магазина. Инак ще спестиш 5% от цената, но я прецени колко може да загубиш.
Първото нещо, което ще направиш е да изключиш този Perfect 3D Natural Motion и повечето опции свързани с него
За мен лично трите години гаранция са си екстра за такава техника.
Жестовите команди предполагам са за SmartTV, нещо в стила на air mouse.
=====
Доста хора се оплакват във форумите на Филипс, че след ъпдейт до 173.44 имат от огромни проблеми с пускането на ТВ до невъзможността му и закарване до сервиз.
Аз лично мисля да пропусна този ъпдейт.
Всички модели с Амбилайт са с 5 год. гаранция .
Това е отлична новина! А намерих и потвърждение:
http://electron.bg/images/Promocia_t...a-31122013.pdf
На тази страница пък се виждат и точните модели, за които важи удължената гаранция:
ECP
Сега позволете един такъв въпрос: ако се ориентирам към онлайн поръчка, electron.bg или brosbg.com бихте ми препоръчали? Цената във втория е по-ниска, но първият ми се струва по-популярен и може би заради това и по-надежден. Освен това твърдят, че ако другаде намеря същия артикул на по-ниска цена, те ще ми го продадат на нея. Някой да е опитвал?
Да, 5 години е, но за произведените 13г.
Колегата с проблема с нет тв, телевизора в мрежата виждаш ли го? Ако да, и може примерно медиен файл да плейнеш на него, проблема е какъвто описах горе, нещо липсва. Пробвай изписвайки бързо 123654(това е потребителски екран) дали в екран 1 виждаш данни за модел, регистриран на, платка и т.н. .Ето на снимката, какво не трябва да виждаш, имах същия проблем- липсваха първите 2 позиции:* Удължената до 5 години гаранция е валидна за всички модели телевизори Philips от
2013 г., които имат логото Ambilight и са продадени в периода 01.10.2013 – 31.12.2013 г.
Гаранционният сервиз се базира на регистрация. Моля прочетете условията на www.tv-ecp.eu
CAM00471.jpg
42PFL6678K си е 2013г. модел . Аз съм за electron.bg - купувал съм от тях (е , не тв ) .
По въпроса с новия ъпдейт:
Инсталирах 173.044 безпроблемно, но не виждам никаква промяна - на SD каналите картината продължава да е с лошо качество, каквато не беше преди 173.042. Прави впечатление обаче друго - има 2 ъпдейта! Линкът, даден в коментари 1322 и 1325 водят до архив с име FullUpgrade_QF2EU_0.173.44.0.upg.
На сайта на Филипс обаче се намира традиционният autorun.upg. По някаква причина първият не тръгна, за разлика от втория.
Моля някой запознат да уточни за какво точно става дума, кой е правилният. Благодаря!
Моя 7007 го закупих от електрон.бг. Имаше и още има един изгорял пиксел, иначе върви без проблем. Доставиха го точно и коректно и го платих на куриера.
Надявам се, че си прочел инструкцията
http://www.philips.bg/c/catalog/frag...HI%2CFIN%2CFUR
Друга възможност - несъвместимост с флашката. Пробвай с друга.