26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Здравейте! Телевизора е 32pfl4508h/12 и ме притесняват няколко неща. При пускането му се чува говор от някакъв друг канал и след това се включва канала на който е оставен?
Настроен е на страна Швеция. При гледането на hd канали се усеща леко прекъсване в картината и говора - не на всички. След гледане на филм през медиа сървар не работят копчетата за каналите - трябва да натисна бутона за връщане обратно и се оправя. Какво ще стане ако върна заводските настройки? Благодаря ви предварително!
Кто върнеш заводските, ше го инсталираш отново. За копчето канали- като спреш филма мини през бутона sourse-гледане тв.
Здравейте, от доста време не бях влизал във форума,но се появи проблем с телевизора. Той е 5507к12. Проблема е следният: При отиване на справочник на програмите ми става черен екрана и се чува само звук от програмата на която е бил в момента. Понякога след известно време отново се връща на ТВ, обаче повечето пъти си стои докато не натисна копче на дистанционното. Справочника на програмите е "от мрежата". Свързан е с интернет през рутер безжично. Смарт ТВ работи. Реших, че се е бъгнало нещо и затова преинсталирах фирмуера. Беше и сега е с последният на страницата на Филипс. Друго не се сещам какво да дам като информация. Питайте и давайте съвети. Благодаря предварително.
Ако се е ошашкал , просто му извади контакта за 5 мин . Пробвай !
Правих го няколко пъти и то не за 5 а за повече минути.
Свържи телевизора и рутера с кабел.
Пробвай с EPG-то на доставчика ти на ТВ.
EPG не работи
Като се избере страна от балканите... се заключват настройки и EPG. Сменете страната на търсене за сканиране на каналите, сложете *****, Чехия, Германия иначе няма EPG, както и не можете да изключите да не търси аналогови.
Setup -> Search for channels -> Reinstall Channels -> избирате страна, като на следващият бутон трябва да ви излезе бутон "settings" до "start",
Така ще ви съвпаднат времената. Излизат и подрегиони на *****, ако настроите Москва не излизат текущите предавания, но като цъкнете на "what's on" излиза вярно и времето и предаването и следващото. Другите настройки също са Daylight Saving Time (както трябва) за времето и "Country dependent".
Като изключите аналоговите, ще ви се подредят в едноцифрени числа и на бутона "find ще си излизат с имената от EPG директно. В "Настройки" програмния справочник (EPG) трябва да е от доставчика (медията), а не от мрежата (интернет-IP-EPG). Има опция за да взема EPG от интернет, даже тръгва, но не разпознава българските канали...
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-12-13 в 20:55.
Да това го пробвах с EPG от доставчика/медията/. Става, но тогава не може да се програмира запис или гледа направен такъв. Допреди 2 дни всичко си работеше нормално и дори при EPG от интернет излизаха предаванията с имена и часове и на част от българските телевизии. Днес жената искаше да гледа запис на някакъв филм от през седмицата и затова разбрах. Абе жената е виновна, няма кой друг.
- - - - - - - - - -
Преинсталирах и каналите и отново нищо.
- - - - - - - - - -
Страна германия.
- - - - - - - - - -
Възможно ли е да е било от доставчика на интернет, защото в момента се появи справочника от мрежата?
Не спомена най-важното- телевизора виждаш ли го в домашната си мрежа? Получил ли е IP от вътрешната. Някакъв файеруол от рутера ти да го блокира?
На същия модел страна Финландия, когато е гпг от нета, нищо бг не излиза, само ползвам като вариант за планиран запис, иначе си го предключвам на епг от медията. В интерес на истината, само пробвах 2-3 пъти и като разбрах, че не може да записва повече от 90 минути повече не съм пробвал нищо и с голяма борба успях да си форматирам харда да е използваем отново на компютъра ми.
Този пост е редактиран от Торанага; 16-12-13 в 12:30.
Аз съм с новия софт и разлика няма,SD каналите ги оправих като изключвам всички помощни като пиксел плюс и тем подобни да не ги знам.Моя е настроен на страна България и нямам проблем с ЕПГ и гида на каналите,също може да се избира само цифров тунер или аналогов.Това е за кабелна телевизия в Сандански на 7008.
Другото което забравих е с какво да изчистя екрана,търкам търкам и се си стои размазан.
Абе то и аз поизключих едно-друго или му намалих нивото, та картината се подобри осезаемо на SD каналите, ама не там е работата, та все още тая някаква плаха надеждица да поправят проблема...
Не съм си играл, а и не възнамерявам да променям страната, на Германия е, EPG-то си работи безпроблемно, а и не ми е проблем да пресметна 1 час разлика.
Чистиш само на изключен от мрежата телевизор със съвсем леко навлажнена само с вода вълнена кърпа (намери такава, която не оставя власинки по екрана) - и никакви препарати! Изчакваш 1 мин да изсъхне и включваш.
Лятото Правих експеримент (5527/к), приема примерно 2 часа, маркира го в списъка, но не може да се възпроизведе, питах в руския и на телефона нашите "специалисти" и отговора беше 90 мин. В инструкцията също пише така. Но за себе си реших, че не ми е нужна екстрата и повече не съм си играл. Същото важи и за поставяне на пауза.
Навлажнена микрофибърна кърпа върши чудесна работа и няма опасност от надраскване - може с една по-влажна и друга суха веднага да подсушаваш . "Лъскавите" панели са малко по-сложни за почистване , но със същата процедура (мокра - суха микрофибърна кърпа) на по-малки участъци се почиства перфектно.![]()
Здравейте! Тези очила PHILIPS PTA508 стават ли за PHILIPS 32PFL4508h/12 ? Какви трябва да бъдат активни или пасивни?