Страница 42 от 93 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 1390

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Не разбирам инатуването от страна на сервиза. Филипс си поема гаранционния срок и ремонта е просто подмяна на платки които се издават на Филипс и от там получават резервните. Това не е за сметка на сервиза или продавача а е за сметка на Филипс(може би разходите по доставката са за сметка на продавача но не знам със сигурност). Освен ако не е някакъв нелегален внос. Има и друг вариант който за теб ще е по добър.... Да спре напълно..... Ни говор ни картина. Тогава да видим какво ще направят. Щат не щат ще ти го оправят или сменят. Проблема едва ли е във Филипс ,Сони или която и да е друга фирма а вероятно в някой тукашен мърляч. Това е положението в Б-я надлъгваме се един друг и накрая на всички ни е криво.

2.  

3. dmtdmt
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от niki79
    Здравейте а дали при 6606 вече има възможност да се пуснат субтитри? Опитах със съветите дадени в предните страници, но не тръгнаха. Дали е стара версията на софтуера на телевизора или аз нещо пропускам. ТВ-то в момента е със текущ софтуер Q5551-0.10.94.1 и рилийз TV550R2 , опитах се да го ъпдейтвам, но получавам съобщение, че няма нова версия на софтуера. Моля за съвет! Благодаря предварително!!!
    Собственик съм на 40PFL6606 от 1 месец. Засега не мога да изкарам субтитри нито от USB, въпреки указания във форума начин, нито чрез Windows Media Player 11 използван като медиа сървър. Използвам Wi-Fi MediaConnect да прожектирам екрана на компютъра си върху екрана на телевизора посредством безжичната връзка и така гледам филми със субтитри.
    На запитване до българския сайт на Филипс, любезно ми отговориха, че субтитри от USB се поддържат засега само на английски език

4. Тук е от
    Jan 2011

Спрял съм се на два модела , кой от двата да избера. Някакви наблюдения. Знам че са модели 2011 но все пак

това са 55PFL6606H и 55PFL7606K

5. Тук е от
    Nov 2009

Ако искаш 3D вземи 7606, ако не те интересува 3Д вземи 6606 . Основната разлика е това и евентуално може да са с различна марка матрици

6. SAGE
    Guest

From: ....................
    Sent: Wednesday, November 09, 2011 6:11 PM
    To: ..............
    Subject: Cyrillic subtitles via USB port of Philips TV
    Importance: High

Здравейте!

Във връзка с честите запитвания на клиенти за субтитри на кирилица при пускане на файл през USB порта на телевизорите Philips, моля да имате предвид следното.
    За моделите завършващи на 6 (моделите от 2011 година), съществува вече възможност за пускане на субтитри на кирилица.

Серии 3xx6, 4xx6 и 5xx6 би трябвало да работят със субтитри на кирилица дори без да е необходимо да се ъпгрейд-ва софтуера.
    След разпознаване на външната USB памет и стартиране на видео файла се натиска бутон „Subtitles” на дистанционното (намира се най-долу вляво). От появилото се меню се избира „Включване” с което субтитрите се активират.

За да няма проблем с изобразяването на текста на кирилица е необходимо файла който съдържа текста на субтитрите да се кодира в unicode.

Прекодирането става по следния начин:

1. Файла със субтитрите се отваря на компютър с помощта на текстов редактор, например Notepad.
    2. Избира се File – Save as..
    3. В прозореца който се отваря отивате на опцията Encoding. Tам първоначално би трябвало да видите ANSI. Променяте го на Unicode и запазвате файла така.
    4. След това при отварянето на видеото и субтитрите по начина описан по-горе би трябвало да видите Кирилица без проблем.

Решението важи както за DivX, така и за MKV файлове!

За серии 6xxx6 и по-нагоре е необходимо да се направи ъпгрейд на софтуера с най-последната версия.

Превантивно винаги съветвайте клиентите на използват най-последната версия на софтуера на телевизора преди да правят опити да възпроизведат субтитри на кирилица.

При телевизорите с размер на екрана 22” и 19” е малко по-различно обаче. Все още на са направени тестове и за тях ще ви информирам допълнително!

Поздрави,

.................
    Product Manager Philips CE

7. Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    гр. Петрич

Аз май избързах с 47PFL3605H . По принцип не ми трябват екстри, че няма кой да ги гледа, ама тоя май няма и DVB-C тунер. Влязох в сервизното меню но не откривам нищо, не ми излиза и предупредителен надпис, та се чудя дали въобще съм в вътре. На изключен тв. ли се влиза? Щом има накрая Н би трябвало да има и кабелен /това видях/.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

SAGE
    Случайно да работиш в някоя от големите търговски вериги ? Благодаря за постването на имейла на продуктовият мениджър

Не попита ли в магазина ? Ако не са минали 3 дни от покупката /или се познаваш с управителя/ може да го върнеш и замениш за друг модел.

10. Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    гр. Петрич

Взех го преди от метро на промоция, сигурен ли си, че поне мога да го сменя в рамките на три дни, иначе гледаше много добре, и изришно иках да има поне тунери. А ако взема един кабелен тунер dvb-c дали ще върши работа?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Щом си питал за тунерите и са ти отговорили, че има - това означава че продавач консултантът те е подлъгал. Връщащ го и искаш подмяна с друг модел или да ти върнат парите- свържи се на място с управителя на магазина. От кое Метро си го купил?
    Може да вземеш и външен кабелен тунер - /сет-топ-бокс/ от кабелният ти оператор.

12. Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    гр. Петрич

Topfield TF5100 мисля да поръчам това, това е най лесния начин, казват че е отключен и ще стане при условие че гледам на друг тв. Иначе тв. е от благоевград а аз от Петрич

13. Тук е от
    Sep 2011

SAGE благодарим, че сподели с нас написаното от продуктовия мениджър на Филипс, но аз определено не мога да пусна субтитри на 6606. Спазил съм всички изисквания за прекодиране на субтитрите, ъпдейтвах ТВ-то до последната налична версия и въпреки всичко не тръгват. Моля, ако някой се е справил с пускане на субтитри на кирилица на 6хх6 нека сподели как го е направил.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от niki79
    SAGE благодарим, че сподели с нас написаното от продуктовия мениджър на Филипс, но аз определено не мога да пусна субтитри на 6606. Спазил съм всички изисквания за прекодиране на субтитрите, ъпдейтвах ТВ-то до последната налична версия и въпреки всичко не тръгват. Моля, ако някой се е справил с пускане на субтитри на кирилица на 6хх6 нека сподели как го е направил.
    не се безпокой и аз спазих всички стъпки ,но резултат няма

16. SAGE
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    SAGE
    Случайно да работиш в някоя от големите търговски вериги ? Благодаря за постването на имейла на продуктовият мениджър
    Нямам нищо общо с търговски вериги , писмото го получих от приятел, който знае че имам телевизор Philips.

17. dmtdmt
    Guest

Ами остава да поканим продуктовия мениджър на Philips, да ни разкрие тайната на субтитрите
    Оставам с впечатление, че тук умишлено се заблуждават настоящи и бъдещи потребители на Philips, че 6-та серия чете субтитрите от USB

18. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от dmtdmt
    Ами остава да поканим продуктовия мениджър на Philips, да ни разкрие тайната на субтитрите
    Оставам с впечатление, че тук умишлено се заблуждават настоящи и бъдещи потребители на Philips, че 6-та серия чете субтитрите от USB
    и при 5-та не ги подкарх...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 93 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе