И аз не се изразявам много точно...
Въобще не съм в час с телевизорите, но пък гледам да си направя проучването
Значи да разбирам, че е ОК телевизора и да ходя да го гледам на място и тествам.
И аз не се изразявам много точно...
Въобще не съм в час с телевизорите, но пък гледам да си направя проучването
Значи да разбирам, че е ОК телевизора и да ходя да го гледам на място и тествам.
Не точно. Моят съвет е да изчакаш 6-а серия. А дотогава, нищо не пречи да разгледаш и да тестваш и 5-а. За сега никой не може да ти каже, дали е ок, защото все още няма отзиви от собственици.![]()
Здравейте. Имам LCD телевизор от 2009 година 32PFL5404Н, от който общо взето съм доволен, работи си нормално. Въпросът е за часовника на телевизора. По принцип се сверява от канал на който има телетекст с актуалното време. До сега ползвах БНТ1-аналогова и всичко си беше наред. От известно време обаче часовника не иска да се свери независимо на кой канал с телетекст ще го сложа. Например вечер в 18 часа ми показва 5 часа. От тук се объркват и показанията на програмата за съответния канал. Дали нещо се е бъгнал телевизора или проблема идва от доставчика, макар, че като пусна телетекста часът в самия телетекст е коректен, а на телевизора не.
Здравейте,бих желал някой да си каже мнението за ето този модел телевизор (PHILIPS 46PFL8606H) Най ниската цена на която се продава към момента е в електрон бг 2199лв с подарък 2 бр. очила. Очакавам мнения от разбиращите в този форум.
Имам същия проблем. Ето отговора на Philips:Първоначално публикувано от abv
Уважаеми Господине,
Благодарим Ви, че се обърнахте към нас.
Имахме вече няколко подобни сигнала. Ескалирали сме случая до съответния технически отдел. Ще Ви помолим още по възможност и за серийните номера на телевизорите и за инсталираните в момента версии на софтуера (или просто да направите ъпдейт и на трите). Всички данни (модел, сериен номер, номер на софтуера) можете да видите на едно място, с избор от дистанционното на телевизора на код:123654. Тези данни ще послужат на техническия отдел за анализа и възможно най-бързо отстраняване на проблема.
Център за обслужване на клиента
Фирма Philips
Колега, ако има развитие по въпроса пиши какво са ти отговорили. Малко ме съмнява за телевизор модел 2009 година да има някакво решение, ама пък знаели се. Не знам дали има смисъл и аз да им пиша, тъй като и на мен ще ми изпратят стандартния отговор и после нищо.
Добър миналогодишен модел с активно 3Д и добра обработка на сигнала. Матрицата е на Шарп - с добър контраст и зрителен ъгъл, но малко странни цветове/нуждае се от калибрация/. Когато помещението в което е поставен е силно осветено, защитното стъкло дава много отражения според мен. Вграденият медияплейър не чете субтитри. Менюто е малко неудобно - заема целият екран и за да стигнеш до дадена настройка преминаваш през няколко страници. Стойката е универсална - става за поставяне на масичка и за окачване на стена.Първоначално публикувано от winton
http://www.digitalversus.com/tv-tele...2096/test.html
Благодаря за отговора Христослав, би ли ме насочил към модел който е по добър и да е в този ценови клас или да взема този. Има вариант да изчакам и новите модели на Philips.
Забравих да ти кажа че 8606 завършващи на буква К имат и сателитен тунер.
Други модели /не знам дали 3Д-то е важно за теб
SAMSUNG UE-46D6500
SONY KDL-46NX720
SHARP LC-46LE830E
TOSHIBA 47VL863G
Ако искаш изчакай 1-2 месеца да видим новите модели от същият клас на марките, но имай в предвид че ще бъдат по-скъпи.
Благодаря ти, не бързам да направя покупка.3D - то не ми е така важно.Така или иначе го предлагат към моделите. Искам да си взема нещо което да е актуално няколко години напред
Имам същият проблем с Филипс 32PFL5404Н/12 от две седмици. Часът се сменя всеки път при преминаване през БНТ1. След превключване на друг канал с телетекст, се сменя на тяхното време - ARD, SAT, RTL. Особенно добре се настройва от аналоговите канали. След пренареждане на каналите остава на времето от БНТ. Даже датата е грешна. След преинсталиране на каналите започва пак да следва канал по канал информацията им за време. Обадих се в НЕТ1. Чували са за подобен случай преди седмица, пак за Филипс, но нямат идея. Подозирам, че БНТ е проблемно, а не телевизорите.Първоначално публикувано от abv
При мен проблема е друг. Като минава през канали с телетекст не се променя времето. Просто няма как да си настроя часовника. Може би проблема е със софтуера на телевизора. Не знам, ако го ъпдейтна отново дали няма да се оправи.
Тъпото е, че ги правят да се сверяват от телетекста.
Какво им пречи да сложат ръчно да си въведеш един час и това е.
На 40pfl6605 имам ръчно настройване на дата и час, но ако го ползвам EPG-то ми дава грешна информация.Първоначално публикувано от lazarus18
Здравейте,искам да ви питам как да си възстановя цифровите канали на PHILIPS 37PFL4606H защото изчезнаха,давам му актуализация,но нищо не става.Моля ви помогнете!