Отговор: Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
Здравейте, преди няколко дни си избрах 42" 7509. След първоначалното разучаване се опитах да направя връзка между телевизора и безжичния субуфер от комплекта. И не става. Опитах многократно да изпълня указанията и нищо. При поставяне на usb адаптера телевизора реагира със съобщение - тоест порта и донгъла работят, субуфера влиза в режим на свързване след включване в контакта (мигащ в синьо диод в продължение на няколко минути), тогава потвърждавам на екрана на тв за сдвояване и не става нищо. Единственото което ми хрумва е да занеса донгъла и субуфера в техномаркет и да се опитат там да ги сдвоят, за да видя къде греша? Ако някой има идея или пък се е сблъсквал с проблема, моля да сподели :)
Благодяря, оказа се че съм бил прекалено "нежен" към субуфера, докато пулсира синия диод е трябвало да го натисна и задържа за няколко секунди. Не че не опитах, но ми се стори че греша. Друго си е да го прочете човек черно на бяло. Благодаря на Христослав за бързата намеса и помощ.
Здравейте. Преди два дни си купих 42-инчовия 42PFL6008K. При опит да пусна филм от USB се оказва, че тв-то го отваря, но вътре в папката седи само видео файлът .mkv и няма помен от субтитрите, които съм качил. Опитах да ги сложа в UTF-8, Unicode, Ainsi - нищо не става, въобще не показва файла. Сложил съм ги със същото име като на видео файла, във формат .srt, но развитие по въпроса няма... някой може ли да ми помогне, как по дяволите да накарам телевизора да покаже файла им?
Мина ли през менюто "включи субтитри"? След това "кодиране- кирилица". Пробвай и с хард диск. Пробвай и с DivX.
Hristoslav, имате ли със Златко наблюдения върху новата 9-та серия, понеже знам, че той е с 9606 :))). И по принцип винаги си е била по-скъпа от флагманите на другите марки:)
1 Прикачен файл(ове)
Не съм го виждал на живо.
Philips: Android выводит телевизоры на новый уровень - 4PDA
65PUS9809 -
65PUS9109 -
55PUS9109 - 4899лева
http://www.hifi-forum.de/index.php?a...postID=978#978
9109 = Edge LED
9809 = Full LED
9109 <-> 9809
Прикачен файл 15143
В същото време в съпорт форума казват че няма HEVC
Philips UHD TV : HEVC support
http://download.p4c.philips.com/file...12_qsg_eng.pdf
Philips Телевизори
Philips 65PUS9809 4K TV Has HDMI 2.0 But No Netflix 4K
Цитат:
For the 9809 TV sets we are currently evaluating customer needs and possibilities to offer an external HEVC solution as needed.
Philips 2014: Alle Informationen zur 9809er Ultra HD TV-Serie (Update 1) | Toengel's Philips Blog / TP Vision Blog / WOOX Innovations Blog
Philips 65PUS9809 4K LED TV First Impressions Review - Reviewed.com Televisions
IFA 2014: Informationen zum 65PUS9809 von Philips | AREA DVD – Tests & News fürs Heimkino, Fernseher, LCD-TVs, Ultra HD, Surround, AV-Receiver, Lautsprecher, Blu-ray Disc-Player, Smartphones, Tablets, Kino-Filme, Blu-ray Disc & DVD-Schnäppchen
Така, положението става още по-зле... в опитите да подкарам субтитрите от USb, телевизорът започна да гасне сам още със зареждането на филма...
Здравейте . 6008 се предаде. Преди малко го пускам , светва чува се звук но картина няма и след съвсем малко време екрана става като черга и започва да мени цветове чергата като дискотека. Откачих всичко чаках малко , после още по дълго (10 мин ) но все същото . Дайте съвет преди да го нося в сервиз.
Е какъв съвет, като телевизорът е за сервиз ? :) Какво очакваш?
Тръгна. Оставих го за 1 час изключен. И друг път го беше правило това с чергата, но след изключване за 5 мин и тръгваше. Сега обаче повече от час.
Носи го в сервиза преди да изтече гаранцията!
За да няма после тема какво да го правя - вече не иска да работи!
Здравейте, наскоро си купих тв. Philips6309 42 инча. Искам да попитам на коя държава да настроя каналите. Уточнявам, че Финландия и Германия в менюто на телевизара няма. От кабелния аператор не можаха да ми дадат точен отговор. Моля за съвет.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Vladimir3177
Здравейте, наскоро си купих тв. Philips6309 42 инча. Искам да попитам на коя държава да настроя каналите. Уточнявам, че Финландия и Германия в менюто на телевизара няма. От кабелния аператор не можаха да ми дадат точен отговор. Моля за съвет.
Най-добре е да го настроиш на "България". Все пак виж в ръководството, да не би да има някакви софтуерни ограничения (напр. PVR да не е "активен" и др.под.). Какви др.държави от Зап.Европа са налични?
ПП. Сега видях, че питането е за настройка на каналите, а не на телевизора.