1. За кои програми става въпрос?
2. Правил ли си му ъпдейт ?
3. Правил ли си тест, като размениш местата на двата телевизора ?
1. За кои програми става въпрос?
2. Правил ли си му ъпдейт ?
3. Правил ли си тест, като размениш местата на двата телевизора ?
1. Програмите са в различни честоти и нямат връзка помежду си - Нова, Moviestar, Planeta HD, bTV Cinema или поне това са тези които съм забелязал защото гледам тях по-често.
2. Ъпдейтите на фърмуера му ги спряха отдавна, така че нищо не съм пипал отдавна по него.
3. Не съм размествал телевизорите, разменях им модулите, за да проверя дали модула не ми прави врътки, но не се промени нищо. Сигнала към двата телевизора идва от една кутия, така че е един и същ като ниво на качество.
Да разбирам ли, че няма допълнителни връзки, сплитери или табове по трасето до този телевизор?
1. Направи му ъпдейт.
2. Пробвай с избор на друга страна в настройките.
Не нямам нищо в апартамента, кабела влиза директно в телевизора.
1. Как да направя ъпдейт като съм с последния фърмеър от сайта им за този модел, който не е променян от 2012 някъде.
2. Страната е Финландия, така ми е казано, че трябва да е от оператора и досега не съм я сменял откакто съм го взел и не ми е правило проблеми.
Това ако не са тия от БЛИЗУ дето настройват телевизорите да са на Финландия... Моите си ги настройвам на България и няма, никакъв проблем. На Финландия ги слагат, защото се инсталират по-бързо и няма аналогови, а само цифрови. За всеки случай пробвай да размениш местата на ТВ-тата и пробвай. Гадна работа, е че трябва да си играеш да го направиш, но може на самия кабел във вас да му има нещо.
Има ли Филипси с 10 битови матрици?
До момента няма производство на 10 битови, има 8 bit + FRC (8 бита с дизеринг). То няма и такъв сигнал....иначе има камери RED снимащи в 12 бита на цвят.
Аз имам 7605 с 10 бита матрица на Шарп.Няма нищо общо с посредствената Ips на lg.
Защо в България е толкова беден избора на телевизори с тристранен Ambilight... :X
Моят е Philips 40PFL7605H и има феноменални цветове.В техно магазините съвременните модели ми се струват с доста убита картина,затова търся с 10 битов панел.Има ли такъв Филипс ,защото съм свикнал с амбилайт и ми допада?
При поставен разделител - силата на сигнала спада с 2-4 dB. В случай, че е дефектен може и да реже част от диапазона.
Пробвай без него как е.
Този пост е редактиран от ivanovi4; 25-04-15 в 04:08.
Колеги,притежавам 40PUS6809/12 и забелязвам нещо което много ме дразни. Гледам цифрова кабелна и съм задал от настройките да е разпъната на цял екран. Разпъва я но почва едно разпъване ,свиване, пак разпъване при смяна на кадрите на даден филм.Има ли нещо от настройките което ми убягва?